• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    ADAM
    ADAM --- ---
    - dpd ma moznost vyzvednuti v parcel shopu / ulozence
    - lahev je na nic, pouzivam sklenenou zavarovacku.
    - nicmene umyvat se da v mycce nebo stetkou
    SWIST
    SWIST --- ---
    Kolik tu je lidí co by rádo zkusilo více soylentů? Já bych taky rád zkusil od každého pár dávek a pokud by se našli další, tak bychom mohli objednat a pak si to porozdělovat..

Jinak se přidávám k SHQ - pokud by měl někdo jedno balení navíc, zal bych si ho...
    SHQ
    SHQ --- ---
    cau,
    rad bych ochutnal anapur, kuasa (nejlip mesomorph) a ambronite - kdybyste mel nekdo 1 baleni nazbyt /praha/ nebo se chtel podelit o objednavku, tak posta prosim.
    dikes

jinak k predchozim dotazum - manu jsem testoval od verze mark3v1 a 2 a prijde mi super jak chutove tak nutricne, nicmene vadi mi, ze zasilaji jen dpdckem a s tim mam opakovene problemy a odmitaji to poslat jinym dopravcem, takze hledam alternativy. taky mi nesedi jejich predrazena neprakticka lahev a ulpivani oleje na jejich stenach..bohuzel nevlastnim detske otroky, kteri by mi uzkym hrdlem lahev omyvali..

soylent mi prijde chutove slabsi nez mana a netestoval jsem ho v takovem rozsahu, abych potvrdil, ze mi plne nahradi jinou stravu (coz mana v horizontu nekolika dni jednoznacne zvlada), nicmene prijde mi zatim cena/vykon lepsi. taky maji na vyber mezi dopravci, neulpiva po vymyti na stenach nadoby atp..
    KOKON
    KOKON --- ---
    Ahoj, nezkoušeli jste někdo www.kuasa.eu ? Vypadá to podle mě opravdu zajímavě... Rád bych vyzkoušel Endomorph a Mesomorph, nechtěli byste někdo složit? Neví někdo něco o historii týhle firmy?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    STENNY: Ze září už určitě v2
    STENNY
    STENNY --- ---
    AXTHEB: Jak zjistím, která je to verze? Koupil jsem ji asi před měsícem.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    AXTHEB: aha, tak v tom pripade beru zpet .-) Diky za upozorneni! Pokud by nekdo mel soucasny model, rada par porci na zkousku odkoupim..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LUUCA: Jen bych chtěl upozornit, že pokud je to MarkIII v1, tak za je na zkoušku nevhodná, nebyla moc povedená a už se nedělá.
    LUUCA
    LUUCA --- ---
    STENNY: ja bych chtela na zkousku, pisu zpravu
    STENNY
    STENNY --- ---
    Pokud by někdo chtěl pár sáčků Many Mk.III, odprodám za nákupní cenu. Trojka mi nějak nesedí - pít se to dá, ale nechutná mi.
    JANKOVICZ
    JANKOVICZ --- ---
    Mě vyhovuje zatim nejvíc soylent.cz. Cena je o něco nižší než u Many a mají aji ochucené verze.
    Objednal sem si od každé příchutě jednu a teď když nestíhám jídlo tak si vyberu příchuť na kterou mám zrovna chuť. Zatím vede banán, takže budu muset doobjednat, rychle mizí :)
    GLOG
    GLOG --- ---
    Člověk to ani nestihne spotřebovat a mezitím všichni vydají další verzi..
    ICE552
    ICE552 --- ---
    Tak mi dneska dorazila ta nova verze X1.1 ze soylent.cz a musím říct, že v porovnání s tou předchozí je to docela velká změna. Konzistence je mnohem jemnější a nejsou už v ni žádné větší částečky.
    Proměnou měly projít i příchutě. U skořice jsem změnu v chuti nenašel, ale vanilka je opravdu hodně vanilková.
    Nejvíc mi asik chutnala příchut banan. Oproti předchozi verzi přidali do složení sukralozu, coz taky mohlo přispet ke zlepseni tech prichuti.
    BRICK
    BRICK --- ---
    Ochutnal jsem také již Soylent.cz a konzistencí a chutí je o něco lepší než Nutberg, ale jinak si jsou hodně podobný. Vanilková příchuť oproti originálu je skoro neznatelná - to mě docela zklamalo - u skořice je chuť i aroma znatelnější. Ostatní příchutě jsem nezkoušel. Každopádně jsem stejně jako u Nutbergu ani jednu příchuť bohužel nedopil :-(. Dávka cukru navíc nepomohla. Je to samozřejmě hodně individuální, ale nejvíc mi zatím sedí MANA.
    PHUSHI
    PHUSHI --- ---
    Minuly vikend jsem chutnala novou Manu (uz se v tom trochu ztracim, ale asi verze 3, take 2) a za me zatim urcite nejlepsi jak chuti, tak konzistenci. Oproti 2 tam neni to vanilinovy aroma, oproti 3/1 neni tak divne slana. Po dlouhy dobe asi zase koupim (teda az bude ;).
    GLOG
    GLOG --- ---
    První dojmy ze soylent.cz - příchuť original: Asi má dost vlákniny, s vodou docela houstne. Má takovou zaboudle moučně otrubovitou příchuť. Konzistence je trochu hrubší, a ty kousky při kousání mají trochu nahořklý ocas. Ovesnější a hladší Mana mi teda chutná nejvíc, pak Anapur, pak toto, a nejvíc fuj je Nutberg..
    FILIPHOTOGRAF
    FILIPHOTOGRAF --- ---
    AXTHEB, SAMGARR: právě jsem článek doplnil o vlastní fotky, na kterých jsou mé výhrady k MANA zřetelnější – https://medium.com/@liproj/recenze-mana-raději-si-uvařte-rýži-ec815f6cd2ea#.bqarkxi8u.
    ADAM: díky.
    ICE552
    ICE552 --- ---
    @BLOG: na tom http://soylent.cz/ se dneska objevily další dvě příchutě (Banan a Cokolada).
    LUKASKOUKAL
    LUKASKOUKAL --- ---
    Dobrý den, nemáte k prodeji nějakou tekutou stravu?Manu, Soylent.......
    Děkuji
    SWIST
    SWIST --- ---
    GLOG: Ok, díky za info
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam