Shakefood jsem napřed zkoušel v první verzi (to se ještě jmenoval Soylent DIY) a nebyl jsem schopen dopít žádnou dávku a ani příchutě nepomohly. Pořád tam byla taková divná pachuť. Nedávno jsem si zkusil objednat znovu na test několik příchutí - upravili totiž složení - a byl jsem nadšený, že je to pro mne konečně poživatelné :-). Tedy ty příchutě teď přebíjí pachuť na pozadí (alespoň převážně), takže už to dokáži bez problémů vypít. Z příchutí jsem skončil u čokoládové (asi nejchutnější), vanilkové (taková nejvíc na pohodu neutrální) a jako chuťový šok si dávám jahodu (tam je ta "chemie" cítit asi nejvíc). Banán byl pro mne nevýrazný (takže příchuť o ničem), skořici jsem nebyl schopný vůbec dopít a do původního originálu jsem teď už radši vůbec nešel. Takže za mne palec nahoru, ale to jen z pohledu člověka, který je rád za cokoli poživatelného ne-živočišného (a relativně levného). Jen je zajímavé, že za poslední dny se mi v Shakefoodu začíná víc a víc připomínat ta divná pachuť na pozadí, která tam přeci jenom stále je. Možná ze začátku pachuť přebilo nadšení, že je to konečně lepší a po opadnutí nadšení se chuťové buňky ozývají, že to pořád není ono :-). Ještě také bod navíc dávám za hustší konzistenci nápoje, který se o trochu víc přibližuje ke "kaši" (než jen k mléku). Takže ano, potvrzuji, že je tam sladidlo cítit na sto honů, ale své strávníky si to asi najde. A u mne pálení žáhy naštěstí nenastalo.