• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    AGENTPROVOKATER
    AGENTPROVOKATER --- ---
    Tahle recenze me kinda presvedcila, ze to zkusim. Bojim se ty cokolady, jsem prezranej cokoladovych proteinaku a podobnych veci, ale zkusim.

TEKUTÁ STRAVA? Výživa budúcnosti? | Ochutnávka SATURO
    https://www.youtube.com/watch?v=iTKrvMyLRJg
    STARF
    STARF --- ---
    Saturo moc dobry. Strukturou vyhovuje, chutove taktez.
    Nepil jsem zadny Soylent-like drink tak 2 roky od doby, co jsem objevil alergii na lepek. Tady nastesti zadny neni.
    Diky Samgarrovi za pulku tasteru.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Saturo po prvni ochutnavce lehce chutnejsi nez Mana (Drink v3), pripomina kremovejsi verzi Many smichana s Alpro sojovym mlekem, bod nahoru. Slozeni jsem jeste detailne nezkoumal, ale jeden drink obsahuje mene bilkovin i kalorii nez Mana.
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    ADAM: teda, že se to po jejich reklamní masírce dozvim na nyxu, jsem nečekal :-) jdu čeknout
    ADAM
    ADAM --- ---
    naštěstí mi to nevadí. ja mam totiž jeste 1.5krabice (prošlé) mark 3. takže dokud nedojim 3jku a 4rku, tak jsem se zařek, že další várku neobjednávám...
    SHQ
    SHQ --- ---
    ADAM: mam ji objednanou uz druhy tyden a jeste to neposlali :/
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Sel by nekdo napul do testovaciho balicku Saturo? Mam objenano a rad prenecham pulku, odber na Praze 1.
    ADAM
    ADAM --- ---
    Sotva jsem ochutnal Mk4, tak už je prý Mana mk5. Tentokrát už bez lahvičky s olejem
    ADAM
    ADAM --- ---
    Mana s kouskem kafe je výborný sobotní oběd. Zbytek rodiny má fujkyfujky lososa :-)
    SHINIGAMI
    SHINIGAMI --- ---
    ESY: ty vylhany spokojeny xichty na jejich strankach jsou uzasny;)
    ESY
    ESY --- ---
    ISCH: rado se stalo :D
    ISCH
    ISCH --- ---
    ESY: Nemam Te rada. Ted uvazuju, ze si to objednam jen abych to prubla :D
    ESY
    ESY --- ---
    Takovy prvni ochutnani satura.
    CO JE SATURO? ( RECENZE )
    http://www.youtube.com/watch?v=uUoEXANTFrQ
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    AGENTPROVOKATER: koupila bych dve tri lahve na ochutnani, kdyby nekdo sel do toho testovaciho packu
    ESY
    ESY --- ---
    AGENTPROVOKATER: dostal jsem nabidku abych jim udelal recenzi, tak behem tydne poreferuju :)
    VICA
    VICA --- ---
    Hola,

Někdo zkušenost či hodnocení s Wefood, MRP?
    Náhrada stravy GO MRP
    https://www.wefood.eu/nahrada-stravy-go-mrp/49/nahrada-stravy-go-mrp.html
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nemate nekdo dva free balicky Mark IV? Praha, idealne P7, P5, P8 nebo i P2.

DPD jsou neschpny vemena, vratili balicek odesilateli a ja bych uz rada zase jedlopila.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Muzu slouzit posledni Manou a Mana Drinkem.
    SWIST
    SWIST --- ---
    Nechtěl by se někdo zbavit nějakého soylentu? Rád bych vyzkoušet co mi bude chutnat nejvíc. Zatím jsem měl jen MANA mark II a Soylent vanilka. Praha, ideálně tak nějak kolem P3. Bral bych třeba jedno, dvě nejmenší balení (předpokládám že to bude dávka na den).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam