• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    LBW
    LBW --- ---
    KRUDD: Me dneska balik dorazil, presne po tydnu od objednavky

Ze by u M5 se konalo nejaky zlepseni chuti se mi nezda...uvidime jak rano s bananen a na svacu s ryzovym mlikem
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    TAMTEN: Skvělé vědět. Objednal jsem 3.6. a stále nic. Neskutečný diletanti :(
    TAMTEN
    TAMTEN --- ---
    Mark 5
    - objednal jsem minuly tyden - tusim ve stredu - a vcera krabice dorazila
    - pri pohledu do sacku je na prvni pohled patrny, ze olej je jiz primichan. konzistence min sypka, trochu se to hrudkuje, zkratka je to mastnejsi - coz mj. znamena, ze se s tim nadela min svinciku pri presypavani
    - michani porad stejne snadny - po par protrepanich (a odstati na cca 30s a dalsim protrepani) se mana ve vode uplne "rozpusti"
    - vysledna struktura napoje je jemnejsi a skutecne smooooth
    - chut se mi zda (jeste) min vyrazna, ale jinak zustava priblizne stejna

nutno rict, ze mam za sebou jedinou snidani, kazdopadne pri srovnani s mark 4 (s niz jsem byl spokojen) to vnimam jako krok/y vpred: mene odpadu a neporadku pri praci, snadnejsi transport a davkovani, jemnejsi struktura, dobra chut.
    bonus: plastova odmerka gratis
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    SHQ: ja objednal 5.6 a zatim taky nic. Psal jsem jim a pry mam balik ocekavat tento tyden...
    SHQ
    SHQ --- ---
    KRUDD: ja to objednal 2.6., aniz bych si vsiml, ze to nemaji skladem a jeste ji nemam. to jsou fakt *****
    ESY
    ESY --- ---
    ISCH: sem vsechny co jsem odnich dostal snedl :( kdybys dala vedet driv :)
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    LBW: me to prislo dnes, takze nekecali :-) objednaval jsem ale uz nekdy 14.6....
    LBW
    LBW --- ---
    KRUDD: ja cekam uz patej den a nic...
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    ADAM: já osobně kombinuju manu, kterou jím primárně (prášek), do toho občas nutberg a teď zkouším právě saturo, mám rád nějakou pestrost v jídle a tekutou stravu dávám primárně na snídani, svačinu a občas rychlou večeři, ostatní si držím v pevnější podobě :) když tak o tom přemýšlím, možná to o trošku sladší bude, ale neřekl bych, že nějak zásadně, že bych řekl, že je saturo sladký ... je to jen jiný, pokud chceš něco co má nejméně konzervantů tak mi příjde, že nejvíce "přírodně" se tváří právě nutberg, ale je i strukturou hrubší, zkus

EDIT: tak saturo se tváří bez konzervantů, aspoň to tvrdí
    ISCH
    ISCH --- ---
    Nema nekdo dve/tri porce Satura na vyzkouseni? Po Praze si dojedu.
    ADAM
    ADAM --- ---
    saturo na me dosti sladke. ale detem to chutna, misto svaciny parada.

me osobne vyhovuje mana v tom, ze je v prasku - delsi zivotnost, nejspise mene konzervantu. pripravim vzdy cerstvou. chutna mi to vic tepla, hustsi, cerstva... (dtto pro mana praskova vs. drink).
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    saturo coffee teda velká paráda :) doporučuju
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    LBW: teprve od vcera to posilaji, takze netrpelive cekam :-)
    LBW
    LBW --- ---
    Co Mark5, mate uz?
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    DIAGONAL: v Alze to vypada, ze jeste mana je=)
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    Ahoj, kdyby měl někdo navíc nějakou práškovou stravu, odkoupím až třeba 30 porcí, chci to jako jídlo na trek do himalájí, letím už brzy a mana se ted neprodává...díky za případný SZ
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    ADAM: Máš to tam :)
    ADAM
    ADAM --- ---
    saturo jsem objendal. plan je, ze bych se pokusil at to zachutna detem misto svaciny do skoly (mana jim nechutna).

koukam, ze nikdo jeste nesdilel referal. tak tedy po objednani pres nej, pry mate slevu 10Eur (a ja taky)

Kompletní náhrada jídla v lahvi přichází! Saturo: Několik příchutí, nutričně kompletní složení, stačí otevřít a napít se!
    https://www.saturo.eu/cs/?raf=ref0315841
    AGENTPROVOKATER
    AGENTPROVOKATER --- ---
    Tahle recenze me kinda presvedcila, ze to zkusim. Bojim se ty cokolady, jsem prezranej cokoladovych proteinaku a podobnych veci, ale zkusim.

TEKUTÁ STRAVA? Výživa budúcnosti? | Ochutnávka SATURO
    https://www.youtube.com/watch?v=iTKrvMyLRJg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam