• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JESSE_MORENOTekutá strava Soylent, Ambronite, AnaPur, Mana nebo DIY recepty, potrava dystopicke budoucnosti?
    ADAM
    ADAM --- ---
    nikdo nekoupil ten vegan protein, tak ho nejak spotrebuju a pak se rychle vratim k syrovatkovemu. ten mi chutna.
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    KOKON: hrachový protein nedoporučuji, je to nejhorší zdroj rostlinných bílkovin...
    https://aktin.cz/jak-vybrat-spravny-protein
    KOKON
    KOKON --- ---
    ADAM: https://4fitness.cz/hrachovy-protein-80-1kg/ tady se da kdyztak hrachovy protein (a obecne vsechno mozne) koupit za lepsi cenu a dost mozna i v lepsi kvalite. Umějí vyrobit mix z ruznych surovin co se naklikají. doporucuju. doplnuju si tim praskove jidlo uz rok a pul (vic proteinu, vlakniny, kolagen, vitaminy a mineraly)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    KEJKLIR: za mě po porovnání Bertrandu jsou v pohodě obě verze - Classic i Vegan. Ve vegan víc dominuje kokos, ale chuťově mi na tom nic nevadí...
    ADAM
    ADAM --- ---
    KEJKLIR: ta active imho i chuťově nejlepší (taková mléčná)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    ADAM: tak ja to ted zkusim porovnat. Nacaty mam vegan tak pak vezmu classic. Jeste jsem vzal par pytliku tu Active verzi, nebo jak nazyvaji tu bohatsi na proteiny a zatim jsem ji nezkousel...
    ADAM
    ADAM --- ---
    KEJKLIR: tyjo, me to přijde dost rozdíl. Jako snědl bych to, ale raději pošlu dál.

A manu 6 chci zkusit taky.

Přijde mi dobrý to střídat (i z nutricniho hlediska)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    Ja s tim veganskym Bertrandem nemam problem. Vlastne ani moc nepoznam rozdil od te classic verze. Ale mam docela zasoby z te slevove akce a pak chci zase po dlouhe dobe zkusit Manu v6.
    ADAM
    ADAM --- ---
    ADAM: bertrand prodan, kdybyste nekdo chtel ten protein, budu rad, kdyz me toho zbavite...
    ADAM
    ADAM --- ---
    tak jsem zkusil nasadit treba tyden nepit mleko a nasadit VEGAN...
    ...a ty vegan jsou hrozny hnus, nechutna mi to, asi to nezvladnu snist.

mel bych tedy levne na prodej: 
    4x bertrnad vegan natural, 100kc/pytel (plna cena 8.13eur, vse zavrene pytle)

a k tomu tenhle protein za 500kc: https://www.myprotein.cz/sports-nutrition/veganska-proteinova-smes/11776868.html
    (neochuceny, 2.5kg pytel, ted jsem ho otevrel a vzal z nej jednu odmerku, trvanlivost do 04/2021).

kdyby me toho chtel nekdo zbavit, tak postovne zdarma na zasilkovnu (bertrand jen vsechny 4 kusy naraz).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Budu objednavat huel, chcete se nekdo z prahy pridat? Cas se hlasitdo zitra touhle dobou :)
    Pripadne nevite o nejake moznosti slevy?
    KRUDD
    KRUDD --- ---
    me teda prijde pouzivat plastovej shaker za par supu, ktere ma stejne kazdej druhej doma, uplne v pohode, hrudky minimalni a to se nejak extra nesnazim...
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    DIMAGGIO: Mark6 se vydal stejným směrem, lehce jiná chuť, ale ten problém s mastným práškem je tam z principu stále. Používám na to kulatou dávkovací lžíci, něco jako na zmrzlinu, kterou se to lépe nabírá, ale lepí se to trochu taky. Já tedy v podstatě vždy používám mixer, takže konzistence, ještě pokud se to nechá pár minut odležet, je velmi dobrá a chuťově dle mě taky OK.
    ADAM
    ADAM --- ---
    DIMAGGIO: rozmichas snadno vidličkou...
    DIMAGGIO
    DIMAGGIO --- ---
    LAUNCHER: Tak ta lahev me ale zase oklikou vraci k tomu, co jsem psal: "1)nevim, proc bych mel k drahemu produktu dokupovat neco extra od jine firmy, abych jej vubec mohl pozivat" Jeste bych mohl silne pod carou (protoze tomu osobne neprikladam extra vahu a dnes uz se to i demytizuje), ze originalni mana lahev ma BPA free atestaci, narozdil od Nutrend atp. shakeru v cenovy relaci 100-300Kc, ktery bych mel k uspesny konzumaci dokupovat. Ale budiz.
    Co je ale pro me porad zasadni, je srovnani s Mark3 - tedy verzi s oleji zvlast. Mark3 jsem sporadal podle me desitky kg, v obdobi velky fyzicky aktivity jsem jedl i 2 sacky/den+jedno "standartni" jidlo. Odmerka se plnila cela (bez nejaky nutnosti zatlacovani powderu = dalsi omrd pro konzumenta), mel jsem slusny prehled o davkovani, a i kdyz jsem treba do flasky nasypal (smes totiz byla SYPKA) pulku pytle prasku a dolil vrchovate vodou, tak se vzdy prasek rozmichal skoro beze zbytku. Tohle vsechno s MarkV padlo. PS: Libovolny prasek v tekutine neni libovolny prasek umichany se smesi oleju v tekutine.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DIMAGGIO: Lahev, napriklad:

https://www.alza.cz/sport/contigo-shake-go-fit-500-cerna-d4476256.htm?o=29

Naprosto zasadni vec je ten "jezek" uvnitr. S jezkem staci chvilku zatrepat. Bez jezka muzes trepat jak dlouho chces a stejne nepromichas - to ale neni vlastnost jen Many, to je vlastnost vice mene libovolneho prasku v tekutine. Proste porid si vhodny nastroj.

Lzice: Ale vyplni, staci zatlacit.

DIMAGGIO
    DIMAGGIO --- ---
    Tak po delsim odpirani jsem zkusil Mana MarkV Origin v prasku a musim rict, ze budu rad, kdyz dodelam krabici. Jasne, cetl jsem hodne negativnich recenzi na spatny rozpousteni a hrudky, ale stejne me to nemile zaskocilo. Pokud pouziju originalni (nalgene) flasku, tak rozpusteni - i po vehementnim nekolik min trepani - proste nedocilim. Tudiz nedokazi hodnotit ani chut, protoze z velky casti piju ochucenou vodu a mastny hrudky se sukralozou. Davkovani pribalenou plastovou lzici, na kterou se prasek lepi a nikdy lzici 100% nevyplni, taky naprd. Rady ala "pouzij fitness shaker se sitkem" pripadne mixer, jsem cetl uz pred mesici, ale 1)nevim, proc bych mel k drahemu produktu dokupovat neco extra od jine firmy, abych jej vubec mohl pozivat a 2)tycovej mixer (napr.) na 2 denni vylet do prirody sebou uplne tahat nehodlam.
    Proti Mark3, kterej jsem mel naposledy za me urcite velkej krok vzad. Nevim, jakym smerem se vydal Mark6, ale testovat to snad ani nehodlam.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CERMINEK: Ja to obcas delam umyslne a bavi me to :-) Ale uznavam, ze to nebude pro kazdeho :-)
    DUHOS
    DUHOS --- ---
    Jo tak ta trvanlivost byla jeden z mých plánovaných dotazů. Dojíždím totiž ještě ten malý "podvod" s velkou slevou a trvanlivostí do září 19. Ale jako je to cajk. Necejtim v tom žádný problém.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Tak mi dorazil první Anapur- Vzal jsem si verzi na míru v testovacím balíčku. Chuťově je to hodně zvláštní, ještě to neumím pojmenovat. Konzistence nic moc, plavou v tom cucky čehosi, asi kokos... Dám tomu ještě šanci, ale vidím to spíš, že zůstanu u Many...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam