• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CDROdkrojky a skrojky, námrazky a zmrazky... zahleděn pohledem k sobě nevidíš ostatní...
    Střípky mého života... Snaha o vytvoření memetického viru... Setřelé otisky okolní zřejmě reality...Válka pohlaví (prohráváme), reversně-inženýrský rozbor trendů 21.století a něco tragické lyriky... More then CS mirror

rozbalit záhlaví
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    SHEALA: nechces jit radsi neco skladat v abletonu a dat si unbook?
    CDR
    CDR --- ---
    SHEALA: trochu mě rozesmála tvá víra, že něco nakreslit, nebo udělat dubstepový remix (meh) je více, než psané slovo .)
    CDR
    CDR --- ---
    SHEALA: konstruktivní kritiku beru. Neumím ani kreslit, ani malovat, ani hudební nadání mi sudičky do kolébky nenadělily.
    Když mě líbají múzy, plodím občas povídky, písňové texty a básně. Nazývám to tragickou lyrikou. Viz záhlaví.
    Postobrozenecká poezie je pro mě naprosto neznámý dojem, nemám potřebu se k této narychlo vytvořené pseudokvaziškatulce vyjadřovat.
    Cynizmu se meze nekladou.
    Nikdo není nucen to číst. A příliv jedovatých slin na nyxu? Toť překvapení :P
    Sám se ve svých zlých slinách často koupu.

"Odkrojky a skrojky, námrazky a zmrazky" jsou mirror mé diskuze z upadajícího serveru Cyberspace.
    Tam mají cca 10 věrných followerů, kdyby se totéž povedlo v kvantitativním poměru aktivní na CS / aktivní na Nyxu bral bych to za velký úspěch.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    aha nakonec se z toho vyklube postobrozenecká poezie. Ale aspoň ti to drží rytmus. Sorry, to neumíš aspoň neco nakreslit? Nacvakat skladbu ve FL studiu, nebo dubstepovej mix v abletonu? Pardon, ale veřím že jak sme se tu do tebe trefovali, že každej vyblijeme nějakou víc origoš tvorbu.
    Nahazuju: http://www.mixcloud.com/sheala/journey-to-happiness-35/
    CDR
    CDR --- ---
    Cirkus

Jednoruký žonglér
    a hluchý houslista
    dělají kousky
    ovace nejistá...
    Dvounohý pes
    na skejtu válí
    tohle je jistota
    lidé se smáli...
    Odkvetlá balerína
    v pase se láme
    vaginální mykóza
    ten příběh známe...
    CDR
    CDR --- ---
    zde si budu dávat cyniky k večeři, děkuji .)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Nedostatek sexu nebo jen umělec co považuje nyx za přátelské místo k rozervaným duším a Byronovským hrdinům? To je je dávno pryč, nyx je plný cyniků. Internety už nejsou mladý, založ si Tumblr.
    NTSHADOW
    NTSHADOW --- ---
    Tady měl někdo něčeho moc :)
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Co to je za kydy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam