• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    Destiny 2

    Spoiler tag: <span class="spoiler"> Vas prispevek obsahujici spoiler </span>

    Destiny 2: Forsaken leveling guide

    Asist app: Ishtar Commander‏
    Links: Vital Information and Known Issues | Xûr's Twitter | Where is XÛR | CZ Komunitni clany
    Reddit: Destiny The Game | Destiny Lore 

    Destiny links: Bungie | Ghosts Locations | Seraphim Archive

    I'll be your light, your match, your burning sun,
    I'll be the bright, in black that's makin' you run.
    rozbalit záhlaví
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    LENNYKRAVIC: Včera jsem se do Raidu taky pustil. Šlo s námi několik veteránů, takže Templar s Relicem byla akce na pět minut, a přes Labyrint s Gorgonama jsem zkratkou proběhli všechny truhly za stejně dlouho. Atheas potřeboval trochu štěstí, ale za necelé dvě hodinky hotovo. Loot jsem žádný nečekal, ale padl mi Suros Regime a Monte Carlo (a dnes z engramu druhé) což mi teda zamotalo hlavu s čím hrát. No těším se zase na příští projití.
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    Tak včera konečně zase nějaké vzrůšo ve hře. Jel jsem si sám Nightfall, protože jsem farmil Epic killy na Exotic bounty na Fusion rifle Pocket Infinity. Připojili se kluci a dojeli jsme ten Nightfall, už někdy po půlnoci. Najednou k nám skočí do party někdo koho neznám a prý "nedáte Raid?". My byly čtyři, oni dva, tak jsme kejvli a šli na to. Teda nedovedu si představit, jak by to vypadalo, kdybychom to jeli všichni poprvý, protože to je jedna velká hádanka přijít na to, co kde a jak (a to jsem nějaký malý detaily věděl). Takže většinu hry v týmech po dvou a poslouchali příkazy, komunikovali, když někdo ležel musel jiný pokrýt jeho část než mohl být zvednut atd. Finální boss je jízda, ne že by tam byly nějak tvrdá monstra, ale jsou jen zákeřný a lidé musí dělat přesně to co mají domluveno, jedna chyba (já jich udělal několik) a celý team wipe a odznova. Poslendího bosse jsme dělali asi 6x než to vyšlo, ale když to vyšlo, byl to supr pocit. Ta mise je prostě hodně silná a skvěle navržená. Dokonce jsem odpustil, že jsem dostal jen Raid shader a žádný gear, jen materiály.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Potrebovali bychom jednoho cloveka do fireteamu (PS4) na PVE pripadne i PVP (ted ale spise to PvE).
    Momentalne jsme 23 a 20 (dnes snad 22) a cilem je nagearovat na Raid level a u toho se bavit hrou.

    Kdyztak hodte friendrequest na PSN: Shaag7
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    TRAGED: Taky jsem to neviděl. Včera ty co to prošli udělali téma na SubRedditu o Destiny a v popisku bylo, že jednu část se k nim musel připojit kámoš, projít kus a pak zase jen dva.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LENNYKRAVIC: Tohle?
    During the Atheon battle, instead of one person holding the Relic while the others shoot at Oracles, one member of this team will drop the Relic, shoot Oracles, pick the Relic back up, and repeat, all by himself. It's insane.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LENNYKRAVIC: nechci si spoilovat, takze nekoukam, ale fakt to vypada ze tam jsou dva :)
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    TRAGED: jednu část museli projít ve třech, ten Gorgon labyrinth ve dvou prostě hra nedovolí :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    _KOFILA_: Hmm, uz ve dvou. Vcera byl rekord ve 3.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    lol
    Watch A Team Of Two Players Beat Destiny's Six-Person Raid
    http://kotaku.com/watch-a-team-of-two-players-beat-destinys-six-person-ra-1644259037
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHAAG: U Daily je myslim LVL prednastavenej, kazdopadne si ho muzes nastavit sam pri vyberu jakekoliv mise, u vsech se ti ted "odemkli" jeste vyssi obtiznosti.

    BTW Napr. Draksis na Epic lvl 24 od Queen sem solo na 22 nedal. Oneshotovali me Dregove :)
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak jsem vcera na lvl 22 udelal daily heroic a weekly hereoic oboje solo.
    Daily byl s prstem v nose bez vetsich problemu. Ale weekly jsem myslel ze porodim. Pripadal jsem si jak ve vanilla diablo 3. Kitoval jsem pres celou mapu nez jsem nasel spot kam me nepronasledovali. Pak uz jen vzdy sebehnout vypalit s fusion do bosse a rychle zpet. Nakonec s asi 6 umrtima done.

    Moje otazka je jestli daily/weekly heroic level je odvisly od levelu postavy, nebo to byla jen nahoda, ze oboje bylo na lvl 22.

    Na jakem lvl bych mel jit prvni raid (hlasi mi obtiznost lvl 26)?
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    LENNYKRAVIC: Ok thx :)
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    GANCARCIK: Měli by ti začít padat buď normálně nebo z engramů, začínají v Rare (modré) vybavení. První jsem měl asi Light +2. Zaručený způsob, kde to sehnat opravdu není. Prostě hraj dál, teď se ti otevřela hra dál. Můžou ti padnout i z mulťáku, ale asi nejlepší je dělat Strike playslist a také public eventy. No a samozřejmě dělat Daily a Weekly Heroic, ale tam si teď nejsem jistej na kterém levelu začínají (hra tě nepustí do eventu o 3 levely vyššího než jsi ty).
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    LENNYKRAVIC: No a za co ty light geary dostanu? Ty budou padat normalne, za striky nebo?
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    GANCARCIK: Expy ti přibývají a normálně se ti dál levelují Skilly a zbraně podle expů. Jen ta lajna co dřív byla level, teď po dosažení konce vygeneruje Mote of Light, což je jedno vzácnější platidlo.

    Level nad 20tku dostaneš tak, že budeš na sobě mít brnění, které bude mít statisku Light +x, kde součet všech x určuje tvůj budoucí level. Takže už je to jen o brnění level nad 20tku.
    GANCARCIK
    GANCARCIK --- ---
    Tak jsem konecne dojel pribeh a dostal jsem se na 20lvl... A jak je to s levelama nad 20? Uz tam nemam pribyvajici expy.. Co a kde sbirat dal?:) diky
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dnes jsem zjisitl ze se zbrane zacali mezi postavama pres vault presnaset uz v cetne upgradu. IMHO to tak na 60% driv nebylo. Aspon mam pocit ze jsem musel prehozene zbrane vzdy znova expit.
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    MARLLONE: jasně, ale přijde mi to moc uškrcený. Nežádám nějakej buff, který z toho udělá bramboračku, ale trošku víc důvod proč ty mise hrát znovu a znovu, bohužel za poslední týden se ta motivace u mě a mýho týmu pomalu vytrácí.
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    LENNYKRAVIC: Ze striku Vanguard Tiger zaručeně padnou minimálně 2, z Daily minimalně jeden. 100%. Já už si zvykl, že na loot se nejde spolehnout, tak mi je to fuk. Promiň, s tím už nic nenadělám, a Bungie nevypadá, že by ti mělo začít padat z bossů exotic armor :)
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    SHAAG: Daily Heroic mise je jedna ikonka vlevo, když jsi v planetách (set destination). Pak jsou tam Weekly Heroic a Weekly Nightfall.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam