• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    LENNYKRAVIC: Ze striku Vanguard Tiger zaručeně padnou minimálně 2, z Daily minimalně jeden. 100%. Já už si zvykl, že na loot se nejde spolehnout, tak mi je to fuk. Promiň, s tím už nic nenadělám, a Bungie nevypadá, že by ti mělo začít padat z bossů exotic armor :)
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    SHAAG: Daily Heroic mise je jedna ikonka vlevo, když jsi v planetách (set destination). Pak jsou tam Weekly Heroic a Weekly Nightfall.
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    MARLLONE: tak to já mám nějakýho idiota RNGesuse, protože 4 modrý engramy jsem nikdy z žádného striku nedostal. Daily chodíme 28čku a jsme 27čky a dostaneme prd. Patroly děláme každou chvíli (debilní, že nejde zapnout třeba 28 patrola) a z toho taky a z bounty nic extra nepadlo. To není o tom, že si člověk musí máknout, protože to není odměna za výkony, je to odměna za čas, který propálíš a to bez záruky, což zábava podle mě není.

    Prvních 30 hodiny hry jsem byl unešenej, pak se to zastavilo a teď posledních cca deset to jde krutě dolů. Alespoň, že ten Crucible je prostě skill based a funguje na výbornou, ostatně je to prostě Halo.
    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    LENNYKRAVIC: Asi mám nějaký speciální buff, ale z jednoho striku mi treba nevypadne nic, a z druheho 4-5 modrejch engramu, napodobne treba z patrol na bounty. Stejne tak vanguard tiger, kterej ma zaruceny minimalne dve modry veci. Popravde, ziskavani lepsiho vybaveni me zde prijde skvele - clovek nema fialovou jen tak a musi si hodne maknout. To se zase dostavame ale k tomu, koho bavi grindeni a koho ne. Zrovna tuhle mi treba padl z modreho engramu exotic armor na huntera, a to byla radost skoro nepopsatelna. Za celych 90 hodin, co jsem nahral, jsem se nenudil, a jeste me ceka hodne prace, coz je pro me vic zabavne, nez se hnat za levelem 30 za 30 hodin napr. a vypadat stejne jako vsichni ostatni kolem.
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    TRAGED: No ja dal vcera vecer v pohode 22.5 na hunterovi a ted je celej v modrem.
    Behal jsem jen instance pro lvl 20 a par PvP.

    Uvazoval jsem jestli prave negearovat jen v PvP. Docela mi to v nem jde se vsema classama (K/D mam 1.5+ a v objectives jsem vzdy prvni maximalne druhy), ale pravda ze v instancich mam vzdy garantovany alespon jeden modrej item, vetsinou padnou 2-3.

    Daily Heroic jsem jeste nenasel (nevim jak se do nej dostat).
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    MARLLONE: To všechno vím a taky dělám/děláme, když je čas zapínám to každý den. Ale stejně těch materiálů dostáváš hrozně málo, na to kolik upgrady stojí. Sběr engramů? Jak prosimtě, dyť to z ničeho nepadá, Loot cave byla nuda na ntou, povraždíš hordu monster na cosmodromu a vypadne pár zelenejch engramů???

    Stejně mě ta hra jen chce donutit, abych utratil všechny extrémně cenné materiály za upgrade něčeho, co není dobrý a posune jen na nějakou úroveň a nikam dál. Pak po mě bude chtít, abych udělal raid a získal raid gear, který chce ještě víc těch extrémně nedostatkových materiálů k upgradu. A až poté co po několika týdnech to našetříš ti umožní být vítězoslavně 30tka a nic z toho. Kua tohle je typ hry o lootu, tady maj padat engramy z každýho bosse a ne udělat public event na zlatou sám a dostat jeden mote of light.

    Tenhle CAD to vyjadřuje úplně nejlíp.

    MARLLONE
    MARLLONE --- ---
    LENNYKRAVIC: Na materialy musis jet Daily na co nejvyssi level (+2), weekly, public eventy (+1-3) a chodit na sber engramu (za kazdy rank u encryptora modre a fialove encrypty, a ty rozebirat). Upgrady fialovyho te posouvaji nejen v lightu, ale i v armoru/dmg a statistikach, aby sis v tom raidu vubec vystrelil. Ja jsem nepocital, ze po mesici budu travit v te hre minimalne 4 hodiny denne, takze ted to vzdycky zapnu, udelam si daily a bounty a chystam se na raid.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: Rozumim vam ale nesouhlasim. Jeste Destiny tak tyden dam abych videl co to grindovani dela, srovnam si myslenky a postrehy a zareaguji...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: ja z toho mam rozporuplny pocity. Ta hra se tvari jako neco vic, pritom ti nabidne 8h kampane s nic moc lvl designem, kdy behas z a do b a grindis zastupy mobu + docela zabavny mp, na ktery ale musis mit nervy (nemam). Ma to moc peknou grafiku i konzistence sveta se mi libi, kdyz si ale vezmu, kolik casu bych tomu musel po 20 venovat grindfestem a jaky reward by me za to cekal, tak na to asi seru a zamerim se radsi na neco trochu duchaplnejsiho, jako treba pleteni a vareni.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    chápu, já jsem se ještě na tu uroven že musím demontoval legendary nedostal... čili jsem o stupen před... ale zatím to ještě baví... druhý subclass je fajn, sběr surovin a partol misí taky... ale jestli mně čeká co popisuješ tak teda meh...
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    _KOFILA_: Ještě ne, chystáme se na něj, raději bych šel vybavenej než se tam trápit společně s ostatníma. A ač je ten Raid prý jedna z nejlepších misí v moderních střílečkách, tak to neřeší ten problém, který mám. Prostě nic nedostáváš, upgrady čehokoliv fialového vyžadují ascendant materiály, které buď dostaneš (velice střídmě) a nebo získáš rozložením fialových věcí, ale obojí v hrozně malé kvantitě. Což např. Queen bylo nejlepší způsob, ale ihned to nerfli aby její fialové věci nic nedávali - wtf?. Když si chceš koupit fialovou věc, tak to stojí marks, kterých máš omezený počet k získání za týden. Takže každý dílčí upgrade damage/lightu je otázka týdnů ne dní.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a ten raid jste proběhli? to není výzva?
    LENNYKRAVIC
    LENNYKRAVIC --- ---
    U mě poslední týden ztrácí Destiny hrozně dech. Cítím se sevřenej v omezenosti toho co můžu dostat a prakticky nic nedostávám. Jsem 27 už dva týdny, mám Queen helmu, rukavice, Exotic brnění od Xura a nohy koupený od Vanguarda. Pokud ty fialový vyupgraduju velice omezenými Shardy víc jak na 28 se nedostanu. Na cokoliv vyššího musím mít Raid gear. Vůbec se mi nechce upgradovat ty fialový, protože vím, že mě to posune jen o fous a protože vím, že někde je lepší, které ale dostanu jen v jednom místě a nikde jinde. A až ho dostanu budu mít nedostatek shardů. Prostě ta hra neodměňuje, člověk udělá daily a dostane prd, public event a dostane jeden dva legendary materiály a to je furt málo. V Crucible (který je prostě výborný) jsem včera odehrál 7 her v Iron Banner, většina vítězných a výsledek? Dva tuctový kusy modrýho gearu a jeden modrej engram, kterej ten barvoslepej vocas stejně rozšifroval na modrou průměrnou zbraň. Prostě tahle hra potřebuje víc otevřít, teď je zavřená na 30tce levelu a raidu, loot není, protože se RNG směje všem a lidi mají hrát dál? Jak chtějí bez odměn udržet hráče, aby počkali na další Raid nebo DLC s novým gearem, který zvedle level cap? U nás se to moc nedaří a každý z mého fireteamu jsme rozjeli nějaký singlovky, protože už celý večer v Destiny prostě nestrávíme (ještěže ten Mordor je fakt povedenej).
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Uf tak konecne prvni legendary item - snajperka final boss. Zatim lvl23 a nejspis se zatim vys neposunu. Ten event s queen jsem propasnul, takze armor vse zatim rare a kdyz dam lvl24 strike tak tezce doplacim na slabou vybavu ;)
    A ceucible hrat nechci.
    Aneb jsem to po 14 dnech zase zapnul a tepe to, ne ze ne;)
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    3 Man Vault of Glass run with The Legend Himself
    https://www.youtube.com/watch?v=7tFeWBSiyro
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SHAAG: Hlavne Bounty, na reputaci a marky za ktery se Epic nakupuje. Ja delam Daily Heroic a pak patrol mise na material a bounty a publiky. Fallen Walkery uz davam solo s prstem v nose uz i na Venusi :) Engramy padaji slusne, ac primo fialovej sem este nevidel, ale i z modrych obcas padneEpic gear, osobne uz jsem to videl 3x. 1x Final Boss Sniper a 2x boty . nastesti kazde pro jinou classu :)

    Na co mam ale vylozene smulu je helma, neustale mi padaji modre ruce, nohy a tela, ale helmu jsem nevidel lepsi nez zelenou a ze jsem jich uz na plasteel rozlozil desitky. Vypada to, ze to bude muj prvni nakup exoticu, az teda nahrabu dost strange coinu :(
    SHAAG
    SHAAG --- ---
    Tak konecne level 20 (leveluju 3 chary zaroven).
    Takze ted zacit behat Striky a heroic striky abych se nagearoval?
    Raidy jak jsem pochopil az tak od lvl 27 co?
    JOSEPH
    JOSEPH --- ---
    TRAGED: tie rewardy stoja za prd, presne ako u queen :D
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    A jinak přibyl Nightfall Strike pro lvl 28. S tajemnou odměnou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam