• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CARB6N: o tom asi žádná.. ale zrovna Destiny si užívám i na gamepadu.. kde se trapim, tak je multak no.. :)
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    TRAGED: Já se nechci zabrušovat do už stokrát omletý diskuze na téma střílečka na gamepadu, abych se z toho nemusel pak zase rozbrušovat, ale na PC si to prostě užiješ víc IMHO:)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Vážně uvazuju nad tím, ze si tu PC verze pořídil taky :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WA9NO: Ať si aplikuje do clanu a pak dojde na Nyx
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    TRAGED: ok poslu ho sem :) dik
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Link v záhlaví vede přímo na stránky, kde když se přihlásíte přes bnet můžete o členství požádat sami.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WA9NO: Preferuji aby všichni byli na NYXu, jeden informační kanal je tak akorát.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    tak já tedy taky prosím o přidání... :)

Subtitles017
    CARB6N
    CARB6N --- ---
    Tak a už to mam taky:) Přidejte mě do klanu, prosim. Bnet ID - CaRb6N#21530
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: aha, z toho shitstormu s bonzovaním adminom atď som mal dojem, že nám obom napevno nastavili DI navzájom. Aspoň tak sa to chovalo prvé týždne. Anyhow, moje Bnet ID je Claven#2858
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    Potreboval bych do klanu invitnout kamose este ze zakladni skoly. Muze do klanu i kdyz je offnyx nebo ho sem mam nahnat pres pozvanku at si napise sam?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SUBTITLES017: Díky :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAAZI: Síla itemů v dropu se navyšuje úměrně tvému light levelu, čili vždy navodit na max před loot v Lost sektorech a u vendoru na planetách za marky, kam jde nacpat legendary +5 módy, u těch pozor, navyšují drop power, ale při infuse se nepočítají. S takhle navýšením LL vyzvednout Powerful engramy za Weekly questy, opět tam nacpat +5 módy. A tak opakovat až ziskas power na Nightfall strike a RAID.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CLAVEN: "A Claven OFC muže taky, jako admin jeho zprávy vidím i přes jeho DI na mne, já proti němu nic nemám a DI mam jen na jeho multaky :-) tak mu to PLS někdo pretlumocte, dík"
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Erionax, Loizee, Honcka approved. Vítejte v NYX Clanu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Vzhledem k tomu, že netuším jak se jmenuji vaše accounty na Battle netu, tak si aplikujte přes link v záhlaví. :-)

A Claven OFC muže taky, jako admin jeho zprávy vidím i přes jeho DI na mne, já proti němu nic nemám a DI mam jen na jeho multaky :-) tak mu to PLS někdo pretlumocte, dík.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    CLAVEN: Fractured but whole irl :)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Ja by som si tiež dal invite do klanu, ale s Tragédom sa máme vzájomne v adminmi nastavenom ignore since The Incident, tak neviem :D
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    LAAZI: public eventy do 280pl a pak nf, raid nebo trials
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    LAAZI: prijde mi ze PvP se nevyplati na itemy. Podle mych kratkych zkusenosti se asi nejvic vyplati strikes nebo heroic publiky do zacatku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam