• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    WA9NO: Diky :-)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    TRAGED: Som lvl 20, ale v klane som pred dosiahnutím nebol, to je fakt.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CLAVEN: Protože byl dosazen před tím než jsi byl v klanu? Respektive, jsi lvl20?
    WA9NO
    WA9NO --- ---
    CUZMAN: Ravene nikam nespechej, v klidu si dodelavej tu kampan, leveluj na 20ku a nikam se zbytecne nezen. Zdravi je dulezitejsi :)

CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    Je to nejlepsi hra jakou sem kdy hral, jen me mrzi ze mam zdravotni problemy, tak se tomu nemuzu tolik venovat, ale snad vecer s nestem dame dnes nebo jindy :-) sem uz 16,5 a jedu nessus...
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Nemám weekly klanový engram u Hawthorne, aj keď klan interface na webe Bungie ukazuje, že je earned. Vie niekto, prečo?
    DIBONE
    DIBONE --- ---
    Musim rict, ze si zatim Destiny hezky uzivam. :) Obtiznost levelovani mi prijde prijemna - neumiram a nejsem frustrovany, naopak to hezky odsypa. Kde jsem mel trochu problem byl Titan, protoze jsem skakaci lama a nekolikrat jsem z tech plosin hupsnul do more, nicmene ovladani je skvele, grafika taky a pribeh je fajn... Takze doporucuji. :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Nejde o nikoho konkrétního, je to proaktivní výzva :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    No ja tu treba pulku prispevku ani nevidim X_x
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Ježíš, jestli jde o mne, tak já klidně odstoupím, stejně na Destiny 2 nebudu mít v blízké budoucnosti tolik času.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HNIZDO: Ne, jsou lidi kteří zvažovali přidání se do klanu na základě toho, ze už v něm je někdo s kým se nemusí. Nic vic.

V tebou popsané situaci by uškodili i sobě. Dost eventu v Raidech počítá s 6ti lidmi v partě a v nižším počtu je problém je dát i když máte i o light level o 150 vyšší než je doporučený. Alespoň tomu tak bylo v Destiny1, takže neocekavám ze se to změnilo.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    TRAGED: copak, zacal raid a pet lidi z teamu si najednou sedlo opodal a divalo se na tebe jak tam chcipas? :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A abych nezapomněl

Organizační hlášení!

Prosim, nepřenášejte antipatie z NYXu do hry. Prostě spolu buď nehrajte, nebo to na těch pár chvil překousněte. Zas tak moc nás není a ze zkušenosti vím, ze i těch 6 na RAID se občas hledá nesnadno. Díky.

Konec hlášení.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kdyby někdo nevěděl, tak Social tab v BNet/Blizzard launcheru obsahuje i voice chat s rozdělenýmy kanály, odkaz na NYX Destiny group najdete v záhlaví, už jsem tam i vytvořil kanály pro jednotlivé Fireteamy a Nightfall/RAID grupy
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAAZI: Tak předpokládám, že máš aspoň rámcovou představu o tom, jak by boss event na závěr strikeu byl sólo obtížnější.

nightfall a RAID jsou postavené tak, ze jejich obtížnost vyžaduje úzkou spolupráci, proto nemají automatching.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    TRAGED: To nevim, kdyz vyberu normalni ne-nightfall strike, tak me to samo hodi do grupy.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LAAZI: A ostatni strikey davas solo?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Hele ty nightfall striky se asi nemaj normalne hrat na solo? Nebo pisou ze doporucenejch 240 power, ja mam ted 255 a kdyz mi vyprsi timer tak sem nekde u tech tanku, to je tak v pulce mozna.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLAVEN: jestli se cela amerika ted diky tomu tipu prepoji na evropu, tak mame problem
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Good news everyone...?

(PC) PSA: Being in a clan can kill your game's performance : destiny2
    https://www.reddit.com/r/destiny2/comments/79d7ue/pc_psa_being_in_a_clan_can_kill_your_games/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam