• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    F0N
    F0N --- ---
    Mozte mi pls niekto poslat pozvanku do klanu - Chibal_ ak teda naberate clenov ☺️
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Náš klan má rank třííí!! Juhuhů.
    F0N
    F0N --- ---
    VIRIK: jo jasne jednicka
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    F0N: s The DIvision, The Division 2 vychází až příští rok v březnu :)
    F0N
    F0N --- ---
    VIRIK: no prave som si uvedomil, ze som sa takto pekne odrbal s Division 2 kedze som nakupil tie rozsirenia postupne a nie naraz ako season pass :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    F0N: protože se jedná o zavádějící marketingové názvy. Nejsi jedinej, koho to mate.
    F0N
    F0N --- ---
    VIRIK: ok dik - neviem preco som mal predstavu z pojmu Season pass, ze je to akoby iba na sezonu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    F0N: máš to napořád. V zásadě prostě rozdělili plnou hru na hru a expansion pass, aby to líp vypadalo u ceny a nepřišlo to nám tak drahé.
    Druhá část hry vychází podobně hra a k němu je zase pro změnu annual pass a také to má smysl to koupit dohromady. A taky ti to zůstane už navždy. Teda než umřeš, digitální kopie se tradičně vážou na právo žijícího vlastníka, jehož smrtí smlouva zaniká.
    F0N
    F0N --- ---
    VIRIK: K tej jednotke tu je popisany lore (pre tych co nehrali jednotku) - https://www.youtube.com/watch?v=_2avSq-82oI
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Já mám rad FWC, ale ti jsou hlavně PVP, takže co se týče equipu jsem skončil u DO
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    VIRIK: hele já to od toho update zatím moc nehrál a tohohle jsem si nevšiml :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CUCHULAIN: já ty bojovníky F, na PC a asi si je vyberu i na Xbox. Monarcha vypadá dost krutě, ale nelíbí se mi ty jeho odměny - oblečení s rumunským vzorem :))))
    Ale děkuju, chtěl jsem vědět zda je mezi tím nějakej extrémní rozdíl.

    Jinak co říkáš na ten jejich nápad, jak nabíráš plamínky a ony ti postupně zhoršují autohealing a z nepřátel padají zdravíčka? Mně to nejdřív hrozně naštvalo, ale pak zase jsem si říkal, že to hodně obohacuje a přináší zajímavej taktickej prvek do bojů.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    VIRIK: já to vybíral podle toho, co se mi víc líbí. dopadlo to na monarchii :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jsou nějaké zásadní rozdíly mezi těma syndikátama, kam se nyní lze přidat? Nebo si je prostě vybíráte podle toho kdo vám je sympatický? Monarcha nebo ostatní....
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    A kdo přemýšlí o Destiny 2 na Xbox, tak teď Destiny 2 + expansion pass je na Xbox store s Gold členstvím za krásných 540 korun.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jen připomínám, že dnes je 17. july a to podle jejich kalendáře znamená vydání posledního velkého rozšíření dle jejich rozpisu z Expansion pasu, velký update na 1.2.3 verzi.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Tak jo, oproti minulému roku jsem teda projel Destiny 1 a pak jsem pokračoval Destiny 2.

    Díky návaznosti a díky tomu jsk už jsem poznal postavy v jedničce, jsem si tu dvojku skutečně užil. Začaly totiž fungovat vazby a charaktery.

    Teda spíš - obojí si pořád vydatně užívám. A ještě hodiny a hodiny budu. Nicméně co jsem chtěl říct. Když jsem měl jen PC a hrál dvojku, přišlo mi to lehce zmatečné a jako dobrá střílečka, ale to bylo tak všechno.
    Jenže když jsem na Xbox prošel jedničku a pak si znovu otevřel dvojku, tak najednou se toho objevilo mnohem víc. Ta dvojka příliš na tý jedničce sedí. Když jsem tam znovu vlezl po dohrání prvního dílu, bylo to jako zjevení, působilo to na mne mnohem silněji a lépe. Mnohem, na konci mne to totálně spolklo. Zatímco před rokem ybch tomu dal 75 %, teď dávám oběma dílům 95 %. A hrozně se těším na Forsaken (už objednáno v tý ulra deluxe edici na Xbox). Ten svět, jeho legendy, je to úžasný. Něco takovýho jsem před roky čekal u Mass Effect a tam jsem se toho teda nikdy nedočkal. Tady chápu jak Destiny donutilo BioWare se nad sebou zamyslet a vyhodit ME oknem a začít dělat Anthem.

    A Bungie má ode mne velkou pochvalu. BioWare se snažilo něco podobnýho roky udělat jako překombinovanou adventuru, RPG a Bůhvíco ještě a oni vzali střílečku a tu prostě vypiplali ( a vydrželi všechny problémy, který se jim objevili i po vydání jedničky, tady nešli cestou jako BioWare, který se nechalo hladit a chválit za jedničku, pak vyhodili tvůrce a scénáristy a nakonec se jim to celý rozpadlo pod rukama a zůstalo jim jenom mezirasové šukání ve vesmíru). A furt na tom konceptu pracujou, jsem opravdu zvědavej co nám přinese FOrsaken a myslím, že nejsem sám.
    LOFEEK42
    LOFEEK42 --- ---
    nekdo ted online na leviathana??

    Lofeek42#2971
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Nemluve o tom, ze event pocita s poradnou pripravdou, tzn. ze potrebujes mit nahrabano spoustu armory klicu na Valkyry. Je to videt u WarSatu publicu, ktere jsou dost podobne, ale Warminde posila valkyry i bez klicu, takze se daji udelat s prstem v nose.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: IMHO je problem DPS. Pokud nejsou vsichni 380, tak to proste nedaji. A ano, umira se vetsinou na to, ze ti nikdo nekryje zada.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam