• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    Destiny 2

    Spoiler tag: <span class="spoiler"> Vas prispevek obsahujici spoiler </span>

    Destiny 2: Forsaken leveling guide

    Asist app: Ishtar Commander‏
    Links: Vital Information and Known Issues | Xûr's Twitter | Where is XÛR | CZ Komunitni clany
    Reddit: Destiny The Game | Destiny Lore 

    Destiny links: Bungie | Ghosts Locations | Seraphim Archive

    I'll be your light, your match, your burning sun,
    I'll be the bright, in black that's makin' you run.
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: ale já vím jak funguje DPH a není to stejné.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Vyssi cenu v EU tvori DPH/VAT, ktera se v US plati taky, ale v kazdem state jina az zadna, takze v katalogove cene neni uvedena, ale nakonec ti je napocitana dle tveho bydliste.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    pokud je něco fakt problém an trhu, tak to jsou ceny, který dělaj dle velikosti trhu –americkej, ruskej a pak čínskej a až pak je západní evropa, nebo EU obecně a cenový akce se týkaj hlavně amíků, lepší ceny rusů a číňanů a nám napálej plnou a ještě v nevýhodným kurzu. A to dělaj všichni, kromě GOGu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JInak jedinej amatér a idiot je tady Steam.

    Nemít smlouvama zajištěnej prodej takovejch AAA věcí jako The Division 2 nebo Metro je prostě kokotismus.
    Ubisoft i Koch se zachovali správně, sice rizikově, ale správně a šli vlastní cestou a nic je v tom neomezovalo, navíc si nemusí platit STeamu i tu první stranu obchodu pro propagaci (to se fakt neděje zadarmo).
    Vydat pak prohlášení, ubrečené, že je to nefér, je násobení toho kokotismu a amatérismu.

    Opakuju – oni si nijak smluvně nezajišťovali prodeje těhle trháků na vlastní platformě a tak dostali přes piču.
    zastávání se bejvalýho molocha a monopolu Steam a Valve je u hráčů vlastní blbost, protože to on silně prodražoval hry v posledních letech. Sám jsem překvapeně koukal u slev, když řada produktů na steam i ve slevě bylo dražších, než akční cenu v PS store nebo Xbox store. V případě Conan Exiles už FunCom ukazoval rozdíly v cenách i nově vydaných DLC. Steam v přepočtu 280 až 300 korun, Xbox store 199. Rozdíl ceny byly odlišné poplatky MS a Valve.
    S tím teda, že u MS máte zajištěnej lepší servis, možnost vrácení produktu dle zákona a ne vymyšlenosti nějakých hodin a limit od doby nákupu a podobně.
    TO, jak se spousta hráčů zastává monopolizace trhu je spíš šílené a naprosto nepochopitelné.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATHES: Pletes dohromady jabka a hrusky a jejich pruniky.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Fortnite je pro útočníky prostě výzva a taky se to dá určitě zpeněžit. Podobně jsou na tom i jiní, SONY, Microsoft a spousta dalších, kteří propvozují servery a na nich nějaký zajímavý věci, na který se soustředí tito kriminálníci.

    Nicméně jestli tohle chcete srovnávat s tím Steamem, tak ehm, libovolná skupina hrající CSko by tu mohla začít vypisovat, co všechno Valve ve své hře neumí a jedna z prvních věcí bude chránit data, accounty a cheating. A to za víc jak deset let, vlastně už to bude dvacet.

    Mně třeba se ve hře vymazal dvouletý postup a ztratil jsem plno věcí, Steam mne spojil s kamarádem, který měl ale jinou verzi hry. A mohl jsem si jít leda stěžovat na nádraží do Krče.
    Tohle se mi nikdy na ogigins, uPlay, Xboxu ale ani u Fortnite teda nestalo a to Fortnite má crossplatform (Fortnite vlastní jako celou hru, včetně PvE části).
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAGED: takze pokud ti ukradnu ucet na steamu, tak to ohrozi jenom tvuj ucet na CS, ale ve vsech ostatnich hrach co mas na steamu ses v pohode? ok.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATHES: Ne, budou ohrozeni jen hraci Sims. Nedokazu si predstavit jakym zpusobem by mohli zkrzeva hru unikdou data ze store, nebo teda dokazu, ale neco takoveho by nemohlo projit ani pres QA v Bethesde :-)
    MATHES
    MATHES --- ---
    problem je nazvoslovi, mluvi se o fortnite uctech, ale to nejsou ucty oddeleny od epic games. to jsou ty samy ucty, pres ktery se logujes do epic games store. tj do vsech her, ktery budou v epic games store + do jejich store.

    proste jeste tyden zpatky nikdo neresil epic games account a nikdo o tom tak nemluvil. je to stejny jako by na steamu bylo jenom CS. nikdo nebude mluvit o "steam accountu" ale jenom o "CS accountu" protoze v danou chvili to znamena to samy, jenom jedno mluvi o nejakym store a druhy o hre.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já si to nahradil jménem Miloš Zeman a jsem taky doma :D
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAGED: pokud uniknou skrz sims data origin uctu, tak jsou ohrozeni i hraci battlefieldu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATHES: A? Takze kdyz uniknou data skrz Sims, tak jsou ohrozeni hraci Battlefieldu, protoze je oboje od EA? To asi ne.
    MATHES
    MATHES --- ---
    TRAGED: ??! Fortnite JE Epic Games. Fortnite neni hra, kterou nekdo vyvinul a nabizi ji pres epic games, takze kdyz si v tech clankach vsude nahrad slovo "fortnite" slovem "epic games" a ses doma.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    VIRIK: nebo facebook
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    s těma screenshotama – spousta lidí ignoruje, že overly na win10 automaticky mají. A že screen udělaj buď klávesa okna a G a tam volba nebo rychle windows + alt + printscreen.

    Každej kdo má win10 a hraje na nic má i automaticky i Xbox live účet. Jako už vám tam jede, je nedílnou součástí, jen si stačí aktivovat ID.

    Steam vůbec nepotřebujete.

    Jo a mimochodem s tím porušováním evropského práva, to dělá spíš steam a jeho Irská příslušnost a vyhejbání se placení daní v EU :) má to podobně jako Google.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATHES: Vidim dve vlakna na Fornite foru, kde je najednou "jen" 9M a je to problem ve Fornite, ne v Epic store.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MATHES: Nejak nemuzu najit info k tomu leaku uctu, coz je z toho listu jedine co by mi vadilo. Navic, pokud by meli uz 80m uctu, tak by to byl slusnej rozjezd :-) Celkove to je spis Hate post, nez fakta.
    RADOWAN
    RADOWAN --- ---
    MATHES: dik, nejak jsem po tom nepatral, protoze to pro me neni podstatny - PS4. Ale spis mne zarazilo, jaky praktiky jsou jeste mozny. Uprimne jsem nikdy tenhle hate na mnozstvi klientu nepochopil, ale pokud ma kazdej nejakej podobnej pojeb, tak je to strasny. Predpokladam, ze to neni placenej service, nebo se pletu? Akorat jsem si chtel zalozit ucet, abych si zadarmo stahnul na starej notas axiom verge..asi blbej napad
    WRATA
    WRATA --- ---
    MATHES: Tak zrovna tohle je reddit takze by ma zajmalo primo to vlakno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam