• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny - May the light of awoken Traveler reach and guide you even in the Reef! For the Cayde! [PC|PS4|XO]
    WRATA
    WRATA --- ---
    PIETA: Spotrebuje ale sa 500 glimmeru si ho vytahnes z kolekce. Ta pokud se spravne pasmatuju tak se spotrebovavaji jen zbranove mody. Ted jsem na to par tydnu nesahnul
    PIETA
    PIETA --- ---
    WRATA: A mody jsou se použitím spotřebujou? Dají se vyndat?
    A je už mobilita k něčemu? Když jsem hrál posledně, tak stála dost za houby.
    WRATA
    WRATA --- ---
    PIETA: Stejne jako zbrane tak i brneni ma mody ktery tam muzes nasazet. Na kazdou zbran existujou nekolik modu ktery sou bezne dostupny v engramech od banshee coz byva zvetseny zasobnik, rychlejsi reload, zlepsi aim a vetsi drop na naboje. Pak jsou tam jeste specialni mody ktere jsou vetsinou z raidu. Mody doporucuju projit a nasazet dle zbrani ktery aktualne pouzivas.
    MW na zbranich dela ze quick killy generuji orby na Ucko (tady tomu z nejakyho duvodu rikaji Super)
    U armoru to zveda staty, nicmene po ceste k tomu MW se ti pridavaji i body energie ktere urcuji jak drahe mody tam muzes nasazet. Obecne do kazdeho kusu armoru bys mel nasadit mod dle tvoji classy (Titan Resil, Hunter mobilitu a lock recovery) ktery stoji 3 energie a zabytek mody dle toho co zrovna potrebujes. Navic nejaky armor mody jsou i ze seasonal artefaktu.
    PIETA
    PIETA --- ---
    TRAGED: Běhal jsem s lukem s explosive payload, to byl docela mazec! (:

    Taky teď zkouším revolver se surrounded, na devour warlockovi, co si může dovolit celkem sebevražedný chování, to docela funguje. (:
    PIETA
    PIETA --- ---
    A když už se tu ptám, nějakej srozumitelnej návod, jak fungují brnění a ty věci, co se do nich dávají, jak fungují masterwork věci, a tak??
    PIETA
    PIETA --- ---
    Občas teda některý věci překvapí.
    Teď mi padnul Cup Bearer, což není ani legendary, ale bosse to rozebírá neskutečně dobře. Cluster rocket launcher ftw.
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    já používám tuhle strašně ošklivou věc :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Ja miluju Firefly ci explosive payload u Sniper/HandC/Scout, Full auto u Pulse/Scout a Ricochet / Feeding u AutoR. A u veci z Masu, tzn. IKELOS a spol., samozrejme chces Seraph rounds - coz je ricochet s overpenetraci.
    WRATA
    WRATA --- ---
    PIETA: Co si nechavat je asi osobni preference. Veci z questu muzes porad tahat z collection ale ja si nechvam veci ktery vetsinou maji Rampage, Feeding Frenzy nebo Onslaught u veci jako jsou auto rifle, SMG. Na Snipach zase chces Firing line do PVE a jiny perky do pvp.
    V podstate nejjedodussi je googlit "typ zabran god roll" a tam ti to rekne co a jak.
    Year 1 veci disnout
    PIETA
    PIETA --- ---
    A má smysl nechávat si něco z doby Year One?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Je nějaký jednoduchý recept, jaké zbraně, s jakýma vlastnostma si nechávat? Padá mi toho tolik, že to ani pořádně nestíhám odzkoušet, a nerad bych zahodil něco výjimečného, když už se to teď nedá tahat z kolekcí...
    PIETA
    PIETA --- ---
    RIP Cayde.

    Jo, a luky jsou boží.
    PIETA
    PIETA --- ---
    TRAGED: Já bych se tam třeba tolik nehrnul, ale ta hra mě tam vyloženě posílala. (:
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Nojo, zrovna Io a Titan maji nasobe Arrival eventy, tak to se pak uz nedivim. :-) Forsaken s Tangled Shore a pak dal by mohlo byt v pohode.
    PIETA
    PIETA --- ---
    MAESTRO_007: Dík.

    TRAGED: Začal jsem od Io a Titanu, kam jsem se chtěl podívat, a hra mě tam k tomu víceméně posílala i tím, co mi házela za questy do cesty. Předpokládám, že to byly nějaké seasonal questy a že hra prostě nekontroluje, jestli je dobrej nápad tam postavu poslat...

    TRAGED: To už jsem dávno zapomněl, že to takhle někdy nebylo. (:
    Tuším jsem mezitím hrál i hry, kde můžeš věci rozebrat a hra si to stejně pamatuje, to je pak ten největší luxus, nemuset to řešit.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MAESTRO_007,PIETA: Tak, nezapomen, ze loot system uz neni postavenej na equipnutem, ale na veskerem "uskladnenem", tzn. i kdyz to nechces, ale ma to vyssi LL, nech si to v inventari, nez ti v dane kategorii padne lepsi. Holt si ted zas na nejaky cas uzijes stare dobre:

    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Kde pobihas? Forsaken by IMHO melo byt v pohode.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIETA: ano kampan a striky treba....

    kampan je bozi... navic ty veci ti budou ted padat o dost silnejsi a 900 power bude padat po chvili hrani, hlavne si ty nejsilnejsi vec vzdycky nechej..
    PIETA
    PIETA --- ---
    PIETA: Ok, tak v zónách mě zatím všude dost masakrovali. Kam mám jít, abych tam měl nepřátele, co zvládnu? Zatím jediný místa, kde nebyli nepřátelé přesílený, byly lost sectory. Který mám rád, ale nechci je opakovat moc.

    Nemám odehranou kampaň ve Forsaken, mám se do toho pustit? Nebo mě to taky bude posílat do zón, kde budou nepřátelé na moje útoky nezranitelní?
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jsem to po dlouhý době pustil, a všude je plno nepřátel, co mají recommended level 950, a já se svojí 750 si ani neškrtnu. To bylo moc hezký přivítání zpátky do hry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam