• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDDestiny & Marathon aka 1st person GaaS klub [PC|PS|XO]
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Třeba u 1 mě ke konci štvalo, jak to tlačí na sílu do fantasy designu a to i přes SIVA linku.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: No, já spíš myslím, že už to dávno chtěli utnout, ale SONY je dotlacilo to nastavovat, dokud nebude hotovo s Marathonem, tak to pojali takhle na truc :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ježiši, já si konečně zahrál tu misi do posledního rozšíření a ona je to jako legrační parodie na star wars, včetně světelných mečů. ProKrista, dyť to byla super mystická sci-fi až kosmický horor; no a poslední dvě rozšíření s možností stát se bludičkou a pak ještě přihodí veselou marveláckou partičku, a unos z vesmírného vězení jakože hana sola dokonce v té samé zmrzlé podobě, to se posrali, to se posrali natisíckrát.

Ještě, že je SONY za tohle vyrazila, škoda jen, že ne všechny. Já bych je nechal zastřelit, spálit a jejich popel smýt do kanálu.

//já jsem to nevěděl a po tisíci hraných hodinách ty poslední nesledoval. Jsem jsem se divil, proč celý klan, kde jsem byl, utekl zpět do Warframe a teď to vím.
    Tragéd nemá špatný nápad, myslím že Marathon a vedle toho Warframe bude skvělá kombinace. A o Destiny 2 se už raději bavit nebudeme (za tuhle píčovinu, co jsem tam včera viděl, jsem musel zakrýt i tady vystavenou sběratelku dvojky, co jsem si před mnoha lety kupoval, jinak bych na to musel plivat celou noc).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Asi Major Tom#5366
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Umarell#3751
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TRAGED: vracím se až v neděli během dne... ale pak denně mohu na pár runů...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK: hele, ale já tě beru vážně a samozřejmě jsem tvoje popisy Marathonu četl a ten svůj dojem z hraní dema jsem dost přehodnotil. Do tý hry rád půjdu, akorát jo, teď prostě chci uzavřít osud a fakt si nad tím nostalgicky zaplakat.
    MBR
    MBR --- ---
    TRAGED: ja jsem teda zvolil mys a klavesnici. je to docela hardcore pvp a dobrej aim je nutnost. pres close combat smg hit scan az po snipovani na 200m .
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No, rodina mi teď na týden vypadne. Tak co začít někdy pěkně tuhle sobotu večer?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    _KOFILA_: Preslapuji nad platformama a vaham na kterou to koupit...

... jako 1. ;-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VIRIK: spatnej pocit… ale uvidis sam…
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ještě pořád si otírám slzy a pobíhám po soustavě, ale Marathon je v plánu.

Furt mi ale přijde, že najednou místo švédského stolu, který jsme měli, je tu jen malá porce Sushi.

/můj osobní pocit
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Kolik vás tu už přestalo brečet nad zavřeným Osudem a switchlo do Marathonu? Ptám se pro kamaráda...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Destiny 2?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já taky, nemůžu ven
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    VIRIK: Jsem myslel, ze to zapnu na par hodin, zkusim s kamosem nejakou kampan a rozloucim se a nejak me to chytlo a nechce pustit :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOFBOY: Jak vždy kupoval Deluxe verzi se season passem.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KOFBOY: a jseš tda slušnej ďábel.

Jsem to včera stáhnul a začal zase hrát a nedokážu se od toho odpoutat :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KOFBOY:jj. tam byly velký problémy u vedení, ne v týmu. Bungie mělo jedny z nejšikovnějších a nejtalentovanějších lidí v oboru.
    KOFBOY
    KOFBOY --- ---
    Ale pokud jste ten svet chteli nekdy prozkoumat, nebo se do nej jeste vratit, ted je na to dobra doba...tohle je finalova podoba hry. Uz zadny sezoni resety, rework gearu, odebirani veci nebo dokonce celych planet a kampani.
    Posledni patch ukazal, ze uvnitr studia bylo plno sikovnejch lidi s dobryma napadama, co i vedeli, co hraci chteji, ale nebylo jim umozneno to dat do hry, pokud by to zmensilo grind a FOMO nebo se to dalo pozdeji prodat jako featura v placenym obsahu. Pridali spoustu QoL veci, je to plny lidi a asi nejpristupnejsi pro novy hrace, co to kdy bylo :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam