ježiši, já si konečně zahrál tu misi do posledního rozšíření a ona je to jako legrační parodie na star wars, včetně světelných mečů. ProKrista, dyť to byla super mystická sci-fi až kosmický horor; no a poslední dvě rozšíření s možností stát se bludičkou a pak ještě přihodí veselou marveláckou partičku, a unos z vesmírného vězení jakože hana sola dokonce v té samé zmrzlé podobě, to se posrali, to se posrali natisíckrát.
Ještě, že je SONY za tohle vyrazila, škoda jen, že ne všechny. Já bych je nechal zastřelit, spálit a jejich popel smýt do kanálu.
//já jsem to nevěděl a po tisíci hraných hodinách ty poslední nesledoval. Jsem jsem se divil, proč celý klan, kde jsem byl, utekl zpět do Warframe a teď to vím.
Tragéd nemá špatný nápad, myslím že Marathon a vedle toho Warframe bude skvělá kombinace. A o Destiny 2 se už raději bavit nebudeme (za tuhle píčovinu, co jsem tam včera viděl, jsem musel zakrýt i tady vystavenou sběratelku dvojky, co jsem si před mnoha lety kupoval, jinak bych na to musel plivat celou noc).