• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEAPOCKETBOOK - čtečka e-knih a typy, triky, doporučení aneb občas jedem bez kabelů
    MEA
    MEA --- ---
    Já jsem koupila použitý Touch 622 (prý z Německa, ale od Čecha) za 1500 Kč s tou nevýhodou, že mu vůbec na nic nereaguje propojení s kabelem, krom nabíjení,
    týpek zkusil prý co se dalo - firmware, restarty všech druhů, x kabelů, konzultace s výrobcem, s lidmi, co čtečku maj atd.
    Na počátku jsem byla naivní a myslela si, že je týpek starej dědeček, co neví, že má vyměnit kabel :)), to se tedy přiznám...
    Takže jsme se s tímto faktem zatím nevyřešenýho problému oba smířili, tedy hlavně já při koupi, a jala se vymýšlet vychytávky, jak fungovat bez kabelu. Jde to, není to žádný pohodlíčko no :), ale co bych chtěla, když tam nefunguje jedna z hlavních fcí a nekoupila jsem si novej v záruce.

    Ale tak byla to výzva a jsem zatím spokojená, protože vše, na co jsem čtečku chtěla, tahle má... Až na to podsvícení, ale to je pro mne zatím netřeba a počkám časem.
    DIVA
    DIVA --- ---
    máte někdo možnost srovnat rychlost odezvy lux a lux2? případně výdrž lux2 a pw2?
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    Já vlastním PocketBook Touch Lux (jedničku, dostal jsem ho dřív než přišla dvojka na trh). Jsem s ním spokojený, ale primárně ho mám na studijní literaturu a ocenil bych možnost pořídit si do něj pořádný anglicko-český slovník, protože ten zabudovaný je... průměrný. Klidně bych si zaplatil i nějakou komerční aplikace, kdyby nějaká byla k dispozici.
    LUDO
    LUDO --- ---
    som zvedavy ci to tu bude niekam smerovat. Momentalne som vlastnikom zakladneho 611 po tom co som na predchadzajucom 301 zrusil displej (zn. velke zavazie vasmu e-inku nesvedci).

    Mam ho na citanie a na nic ine, takze nemam potrebu ho nejak upravovat a ani nechcem dotykovy displej. Super je hlavne paradna podpora formatov (preto som aj znova isiel do Pocketbooku).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam