• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEACo vás bolí? Co vás trápí? Aneb vylití bolavé duše.
    Co vás trápí?
    Co vás bolí?
    Co sedí na srdci, na mysli?
    Co sedí v žaludku nebo na prsou?

    Dostaňte to ze sebe.
    Pak se to líp zpracovává...
    Dá se na to líp podívat...
    Není třeba už mít strach.
    A dušička má pokoj, jak se říká. :)

    Vyjádřete se slovy, větami, písmeny, obrázky, asociacemi, barvami, básněmi, originalitou... Jak chcete!
    Ale potom počítejte taky s tím, že Vás občas někdo nepochopí... Což je někdy výzva pro novou ventilaci.


    .....................................................................................................
    Co zkusit vyjádřit bolest a poté se zamyslet nad tím, co by od bolesti následně opravdu pomohlo?
    .....................................................................................................
    rozbalit záhlaví
    GIEPETTO
    GIEPETTO --- ---
    MERMAIDA: Ahoj . Zrovna teraz niečo takéto přežívam . Debil jej ubližoval ostatne ako vela chlapcov . Pristahovala sa . Dost som ju rozosmial ale o vztahu nechce ani počuť . Ja som sa zamiloval až po uši . Bude mi to chvílu trvať … Nechal som jej poslednú výplatu , rozlúčil sa a odišiel . Mám aj dobré a aj zlé pocity . Myslím že som velkorysý ,už nie egoista čo si to láme cez ego. Cítim že som vyhral sám nad sebou . Neopakujem staré chyby … Myslíš že som spravil dobre ?
    VOCKO
    VOCKO --- ---
    Nevim co si od toho slibuju. Že pologramotnýmu de**** vysvětlim, že číst Sputnik a věřim informací v něm je špatně? Že bude stačit, když mu předhodím x důkazů, že je to dezinformační web a co má za cíl, že rázem otočí? Samozřejmě že ne, bude se se mnou hádat. Já se ale nechci se svými kamarády hádat, chci s nimi být v jednotě. To ale prostě nejde. Přicházim o svý největší kámoše, protože si jich nedokážu vážit, když těmhle nesmyslům věří a někteří je dokonce zarytě propagují. Je mi z toho smutno, strašně :(
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    že je to tak hodný a úžasný člověk, kterému na mě záleží, který mě asi i miluje který by se pro všechny rozdal..
    .. a já to tam prostě nemám! :'( F.Ň.U.K. - Vesmíre, proč??
    MYRTA
    MYRTA --- ---
    Už pár let se zmítám v chaosu panických záchvatů. Někdy je hůř, ale někdy i lépe, hlavně poté, co jsem přestala s léčbou. Proč se mi to děje? Na co se moje tělo snaží reagovat? Najdu z toho cestu ven i bez léků? Snažím se fungovat normálně, někdy je to složité. Málokdo ví, co cítím, když zrovna bojuju. Vidí jen pomatenou paní, co chodí sem a tam jako šelma v kleci. A hledá cestu ven.
    Přála bych si, aby to zmizelo tak náhle, jako se to objevilo. Chci žít beze strachu, že se mi to stane zase.
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    Poslední dobou mě hodně trápí, že mi každou chvíli nějaký chytrák vymáchá držku v tom, že podle jeho názoru nejsem dost "dospělá". Co to ale je ta dospělost? Asi nějak takhle: https://ubulena-andula.blogspot.com/2019/01/neco-o-dospelosti.html
    MA747
    MA747 --- ---
    Každotýdenní sauna. Jedna se mi libí tak moc, že přemýšlím, že jí oslovím. Bojuji s plachostí, myšlenky touhou přecházejí na vyšší orbitaly a dál, jinak si nedovedu vysvětlit, že oslovuje ona mě. Takhle to Messing myslel? Je vidět, že má také zájem, pod průhlednou záminkou se prochází, však má také co ukazovat. Ego roztává, nevěřil bych, že to ještě zažiji. Kdy to bylo naposled? To odpoutání duše, ta vzájemnost v jednom čase a prostoru, hledání druhé poloviny křídel, provázaná spirála. Raději nepočítat. Směje se tomu co říkám. Zmiňuji se, že chodím pravidelně a ke konci říkám, že doufám, že se ještě potkáme. Usmívá se. To bylo před týdnem. Celý týden v očekávání, v představách, imaginární rozhovory, dokonce i sny o ní. Naděje věcí příštích. Přijde? Uvidíme se? Co bude dál? Jak to proběhne? Po dnešní hodině pravdy již vím, že to asi byla chyba v Matrixu, nějaká iluze, nadstřelené očekávání, podrážděný hypotalamus, nebo co. Zpět do izolované reality, boj se smutkem a zklamáním, na kterou se mimochodem nejde připravit, opět v bezpečné samotě, která ale sama o sobě smysl nemá. Co když třeba nemohla, nebo je nemocná? Třeba, naděje, pověstná oslíkova mrkvička protažená do budoucna. Jedno krátké setkání a taková horská dráha. Asi je to můj osud. A není o tom komu, tak alespoň tady. Omlouvám se za délku.
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    Přemýšlím nad tím, že není možné porovnat, co bolí víc. Zda ty měsíce nenaplněných očekávání, odpoledne plná naděje a zklamání... Nebo pocit, že nikdo jiný mě přece nemůže mít rád, že nikomu jinému nechci ukázat všechny ty věci ve mně, že nikdo jiný to nepochopí?

    Není možné to porovnat a nemá smysl se o to snažit.
    MYSTERIOUS_GIRL
    MYSTERIOUS_GIRL --- ---
    Ze jsem nikomu neverila, ze to takhle dopadne ....
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    trápí mě, jak přitahuji lidi, co potřebují ulevit svému vzteku
    a lidi dělají jako bych nemohla o vztahu, který máme rozhodnout sama, překvapivě můžu i já jednou říct ne
    Tak a teď se pochlapit a říct ne v práci
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    musí všude cpát, že se všichni chystají na Luminosity, když jsem nesehnala asistenci? Zlej zlej Christopher Lawrence. Ale hraje dobře no...
    METTE
    METTE --- ---
    SABATHSASULE: hrda :)) pardon, to se nabizelo, samozrejme smekam pred samostatnosti i v takovychto vecech
    SPAJDA02
    SPAJDA02 --- ---
    proč musí umírat jenom ti správní????
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    EWUSHA: Delala jsem si beton v kuchyni, položila jsem si dlažbu v bytě, po večerech vymejslim kudy povede vzduchotechnika... nosim saty a jehly a jako chlapna si nepřijdu, spis jen schopna ne, a to je duvod snad bejt na sebe hrdej;)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Zajímalo by mě, kolik je tu ženských, které by dobrovolně makali na renovaci dodávky místo dělání spousty jinejch věcí? A kolik z těch ženskejch by zvládalo i více než natírání barvou?
    Jestli na tom, jak sem škatulkovaná mezi mužatky, přeci jen něco nebude :-(
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    ACDC jsou nejvíc přeceňovaná kapela a už mi z toho uplně šibe jak je hrajou všude kam příjdu! Z toho by se člověk zbláznil!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    malinko mě otravuje jedna věc. Je to tak pitomý, že nevím kam s tím. Jsem dřív byla děsně osamělá. Teďka nejsem. Kompenzuju si to, že znám těch lidi fakt hodně.

    Nojo, ale oni se navzájem neznaj - jsou to různý kruhy. Kámoši z Brna, lidi co znám kolem inkluze, lidi od muziky...

    A teďka co jsou ty fejsbuky, tak se setkaj, a neví, že je oba znám. A hadáj se. A co je horší, jedna z nich se odkopala jako děsný pako :(
    SABRIEL13
    SABRIEL13 --- ---
    To je tak super pocit, když tě slyším z obýváku, jak se směješ a vykládáš bráchovi historky z vejšky... A já sedím v pokoji, brečím a nemůžu než nemyslet na to, že tvoje jediná dnešní komunikace se mnou byla křikem o tom, jak si mám uklidit a že rozhodně už tejden nepřemejšlím nad tím, kam dát tu obrovskou krabici věcí, která vytváří největší pocit nepořádku. Ne, vůbec nemáš bráchu radši než mě, tati. Určitě ani omylem.
    Přestaň mi říkat, co si myslím.
    ARALIN
    ARALIN --- ---
    Bolí mě hádka s člověkem, který pro mě mnoho znamenal. Bolí mě čtyři roky hodně divného vztahu, který jsme spolu měli. Bolí mě představa, že už ho nikdy neuvidím a bolí mě představa, že ho ještě někdy potkám.
    MEA
    MEA --- ---
    jak to jenom říct, jak to ze sebe dostat? nějak nemám jak to sdělit, je to tak nějak chaos

    na druhý straně, v létě se ze mne dostalo prostě a jednoduše to, co mně hoooodně dlouho bolelo.. stačil správný okamžik, prožitek, vhodná láskyplná muzika a atmosféra, slzy, pochopení a hovory k sobě - se sebou.. a bylo líp.. nebylo třeba už s nikým o tom mluvit.. z té letité nepřijemnosti vyšlo najevo odpuštění a pochopení.. vyvstala ale otázka vyrovnání se s tím vším.. a o tom možná je moje současná chaotická bolest, ale nejen o tom, to cítím, je toho víc.. je nabaleno mnohem víc a je to většinou o sexualitě.. myslim, že tady bude kámen úrazu.. už v začátcích tohoto období.. mám dojem, jakobych se za čas měla dostat až někam k rodičům a dětství, jakmile překovám tuhle dospívající fázi.. a le takhle analýza je na dlouho a jak pak zdárně syntetizovat? to neni jen tak
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    když koc, co se chovala poněkud hnusně... ne ke mě, ke kámošovi... má teďka dítě... no je to přinejmenším divný. Ono to přejde ale jsem ráda že tu Mea má bezpečný prostředí kde to vylejt :) Dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam