• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SLASHOnePlus One, OPO, CMS11 ROM a pod.
    SLASH
    SLASH --- ---
    JACOB: nebojim :) u nas mame na vsetky nove vyrobky jednorocnu zaruku od vyrobcu, plus nejake zaruky poskytoval aj ten predajca z ebay-u, plus za tu cenu som sa rozhodol ze to stoji za urcitu davku rizika.
    5.5 je dost velky display, ale do vrecka sa stale zmesti a velmi dobre sa z toho pozeraju web stranky a filmy a gps navigacia (tomtom).
    plus ta vydrz baterky, a tiez volume ma omnoho lepsie nez moj predosli nexus 5. Aj fotak je dobry.
    za tu cenu fakt nic lepsie nenajdes, not even close!
    JACOB
    JACOB --- ---
    SLASH: Nebojis se o zaruku, kdyz to takle kupujes ?
    V podstate stale nevim, zda jit do Oneplus One a nebo radeji v CZ koupit neco mensiho (5.5 mi prijde uz fakt hrozne velky).
    SLASH
    SLASH --- ---
    Jj , chcel som tu napisat nejaky uvodny prispevok a trosku urobit home and header etc..

Nestiham! :D

JACOB: na pozvanky sa vykasli. Skusal som to asi mesiac a pol - 2 a zistil som ze tadial cesta nevedie. Ja som si ho objednal cez ebay , z hong kongu prisiel za 8 dni a za cenu len o 3 libry drahsiu ako officalna cena na OnePlus one webe. Byvam v UK, neviem ako je to z Ebay v CZ..

Ale uz sa myslim da officialne objednat aj bez pozvanky ak sa nemylim, alebo mozno az od oktobra?
    JACOB
    JACOB --- ---
    Uhm, ahoj, je to tady takove trochu bez prispevkove ;-)
    Vite nekdo, kde sehnat invite na koupi OnePlus?;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam