SLASH: je to moje první Oneplus, takže neporovnám. ale na netu najdeš spoustu článků na tohle téma.
celkově jsem nadšenej. telefon je na můj vkus (zvyk?) hodně tenkej, ale nosím ho v dodanym silikon. pouzdře, takže je velikostí tak akorát. vůbec, je to jedno z těch zařízení, kdy si vyloženě užíváš unboxing ;). to maj možná všechny OP. ale ochranný sklo nalepený z fabriky, ten obal jen tak bez řečí, luxus. výkon mě zatim nenapadlo řešit, nevšim jsem si ničeho, co by nestíhal. baterka je samozřejmě bídná (2525 mAh), ale až mi skončí honeymoon period, od rána do večera to imho dá v klidu, zatím dobíjim přes den, protože do toho furt čumim. OS je příjemnej, žádnej balast ani hromady "zavděčme se všem" funkcí.
jediný, s čím mám problém je zvláštní chování dotyku. je to znát hlavně u psaní, kdy se sem tam stane, že jeden dotyk vezme třeba jako dvě sousední klávesy nebo opakovanej znak. nezdá se mi to jako bug, spíš mám nějak nekompatibilní palce (trochu mozoly), ukazovákem je to třeba v pohodě. anebo tomu přidává to nalepený sklo. jen jsem to u jinýho telefonu nezažil.
za ty prachy skvělý. jen ta rádio appka je volaká pojebaná :)