• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SLASHOnePlus One, OPO, CMS11 ROM a pod.
    URZA
    URZA --- ---
    BADHORSE: a muzes to porovnat i s nejakym novym samsungem? ja mel Note 7 (nez ho stahly spatky) a to bylo fakt uplne neuveritelny, i na primym slunci to bylo jak kdybych se dival na papir :) vedle toho treba iphone uplna nudle kterou si clovek musi zalanet rukou aby to na slunci precetl..
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    SLASH: muzu potvrdit ze svetlej je na slunci dostatecne. nikdy jsem nemel problem precist text nebo pri sledovani videa
    SLASH
    SLASH --- ---
    URZA: podla mna to nebude ta ista kvalita ako Samsung, ale zatial co ludia hovorili o 5ke a display, tak kazdy tvrdil ze ma velmi dobru svietivost a kontrast.
    SLASH
    SLASH --- ---
    dalsie potvrdenie 5T:
    New OnePlus 5T Official Poster Leak Confirms It's Launch On November 16 And Also Confirms The Design! | GeekSnipper
    http://geeksnipper.com/oneplus-5t-official-poster-leak-confirms-launch-on-november-16/6815/
    URZA
    URZA --- ---
    SLASH: hm hm, jsem zvedavej na displej.. kdyz bude vic svetelnej tak do nej asi pujdu... pro me je dulezity moct pouzivat mobil i outdoor, a v tomto se zatim nikdo nevyrovna samungu, ty jejich displeje na flagshipech vypadaji venku jak kdyby to bylo vytisteny na papir, ani iphone ani nikdo jinej se na to nechyta... bohuzel :/
    SLASH
    SLASH --- ---
    už je to viac menej oficiálne:
    OnePlus 5T Pre-Orders Starts $549- Full Specifications And Price - Review Deeper
    http://reviewdeeper.com/oneplus-5t-pre-orders-starts-549-full-specifications-price/
    URZA
    URZA --- ---
    SLASH: a je to aspon potvrzeny oficialne ze bude 5T? zatim to nikdo nerekl ne? proc by to tajili..?
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    a kabel jsem zkousel i na origo nabijecce a dash se aktivuje...
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    THOMASC: jen upresneni, ta nabijecka z odkazu neaktivuje primo dash, ale nabiji skoro stejne rychle...
    FLOE
    FLOE --- ---
    THOMASC: Super, dekuju!
    THOMASC
    THOMASC --- ---
    FLOE: ja objednaval pro svuj OP5 tohle a dash funguje (muzes si tam objednat jen ten kabel za par babek): https://www.aliexpress.com/...-Car-Charger-With-DASH-Charger-Cable-For-OnePlus-3-3T/32810073645.html
    FLOE
    FLOE --- ---
    THERIDANE: *15€ + 20€ postovny. Coz mi prijde jako dobra zlodejna, vzhledem k tomu, ze to posilaj ze skladu z Polska.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    VECTOR: OnePlus tam má proprietární hodnotu pull-up odporu (místo 56 kΩ z USB 3 standardu tam mají 10 kΩ), což má dva důsledky:
    • když OnePlus nabíječku a OnePlus mobil spojíš standardním USB C kabelem, DASH controller to pozná a nepovolí rychlý nabíjení (oficiálně ochrana před poškozením, reálně by si přáli ze zákazníka dostat dalších 15 € za rudej kabel)
    • když připojíš standardní 2.1A nabíječku k jinýmu mobilu OnePlus kabelem, pravděpodobně ji zničíš, protože ten 10kΩ rezistor říká PMIC obvodu v mobilu, že nabíječka snese 3 A
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    ja moc nechapu, jak muze nakej kabel nepodporovat rychly nabijeni. cim to je, je tam o drat min? nebo nakej odpor? jsem laik v tomhle
    FLOE
    FLOE --- ---
    SLASH: Dekuju, projedu je. Snad nevyhorim :D
    SLASH
    SLASH --- ---
    FLOE: da sa kupit na Wish za cca £4, len si musis overit v komentoch ci funguje dash charging. napriklad ja som kupil tento https://www.wish.com/c/57c6537b73a3de520f7ff755 ale uz je sold out...
    FLOE
    FLOE --- ---
    Tip na osvedcenej kompaktibilni neorigo kabel pro OnePlus3, ktery se da u nas sehnat? Bojim se koupit nejakej fake, aby to fungovalo, protoze platit 20€ za postovny za jeden kabel se mi uplne nechce a tam kde ziju stejne neposilaj tak by to ani nestihlo dojit nez odjedu z cr. Nebo kdyby se chtel nekdo zbavit kabelu sem s nim. Diky.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Tak mam doma Oneplus 5 JCC Limited edition... juchuu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam