https://www.facebook.com/groups/382886911808866/permalink/673230279441193/
Zuzana Suzi Kolbova
Ahoj skupino, prosím rychle o názor. Žiju v UK a kvůli nové práci, kterou jsem dnes dostala , se musím nechat naočkovat (ideálně zítra), vakcínou Hepatitis B. Jsou to tři injekce vždy asi s měsíčním rozestupem. Kdyby bylo na mě, už bych do žádných vakcín nešla. O tu práci fakt stojím. Máte nějaké názory, zkušenosti, rady? Předem moc díky, ...Z.
Eva Žabčíková St Za žádnou práci ani za žádné peníze na světě bych do sebe tu vakcínu nenechala vpravit
Jana Ku Ja take ne, uz staci co mam, a zdravi mi nikdo nevrati
Zuzana Suzi Kolbova Já fakt nevím... mám chuť někoho uplatit aby mi dal potvrzení, ale tolik peněz asi nemám
Radka A Marek Bachan
To musí byt strašné byť tak zotroceny a zmaterializovany ze si da človek koli práci pichnúť do svojho krvného obehu obrovské mnozstvo vseliakych nervových jedov,vírusov a iných vrazednych koktejlov,z tela to nikdy nedostanete von,maximálne cast z toho,ale medzitým to napacha nezvratne škody,je smutné ze ludia obetujú pre pracu čokoľvek,co tak obetovať pracu pre zivot?
Ota Nepilý
Na hepatitidu B stačí dělat očistu jater s aplikacemi CDS2/MMS. Funguje. Bez očisty jater nefunguje. Oxid chloričitý se do zanešených, znečištěných jater nedostane a viry a bakterie v játrech přežívají.
Lukáš Lucki Sehnal Zfalšovat potvrzení. Z falzifikací podpisu mám osobní zkušenost Kvůli dítěti a jeho nástupu do školky. Všechno prošlo skvěle.
Zuzana Suzi Kolbova
Zítra najdu nějakou inspiraci na psanou formu takového prohlášení plus nějakou vyhlášku o svobodné vůli, . .. v nové práci jsou všichni super,...Ale řekli mi, že mě k pacientům nepustí dokud nebudu očkovaná... Ale já už očkovana vlastně jsem, žejo, Pán Bůh mě právě naočkoval...