• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: rýmu přece "... způsobují také zanesená střeva, když už tělo nemá kudy se čistit..."
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak mám vazomotorickou rýmu (zjistila lékařka, studovaná) a hledala jsem si nějaké informace.

    A na nevinně - vcelku odborně se tvářících stránkách ulekare.cz jsem se dozvěděla, že "Lékař celostní (holistické) medicíny se bude Vašimi obtížemi zabývat podrobně a v souvislosti s Vaším životem. Uvědomte si, že vazomotorická rýma je v podstatě "neposlušnost" cév v nose, které jsou však hormonálně i nervově řízeny z mozku! Počítejte s přímou platbou za konsultaci. " MUDr. Tomáš Petružela
    MUDr. Tomáš Petružela

    Začínám rozumět tomu, proč jsem ke kortikosteroidním kapkám do nosu (super, fungujou) dostala letáček o kortikofobii, ve kterém srozumitelně a několikanásobně varovali před nepotlačováním alergií, zánětů a odmítání léků. Jo a bylo to zadarmo, jen jsem platila v lékárně. :)

    Je to jen můj pocit, že celostní medicína je lépe maskované korýtko pro pološarlatány z lékařských řad?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    777PLAY: Musím zaklepat že většina křesťanů takto blátivé myšlení nemá. A trance hudba nemá od 110 do 145 BPM, ale od 128 do 140, a vůbec.
    IKA
    IKA --- ---
    777PLAY: to je super zdroj.

    Značkou Hello Kitty « Modlitba.sk
    http://modlitba.sk/?p=3670

    všiml si někdo z vás, říká katolický kněz pavel popielnicki, exorcista bialostocké diecéze, že hello kitty nemá ústa? vznikla totiž tak, že dítě japonského tvůrce hračky mělo (dle výše zmíněného exorcisty) rakovinu dutiny ústní. otec poprosil démona o pomoc a věnoval mu za uzdravení tuto hračku. a tak umožnil vstup démona do milionů domácností nic netušících rodin.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    TAPINA: Ja ho pochopila hned. Jsem uplne jasne videla, jak se u psani toho prispevku smejes. Proste kavntove videni nejen pres pul zemekoule, ale jeste s casovym posunem.
    A zpet k tomu prispevku - jsem si na YT nasla nekolik videi - to ze ty deti silhaji je uplne jasne - je to jednoznacne videt. Ti instruktori dokonce to ocividne silhani vysvetluji jako treti oko, ktere funguje jen z nejakeho uhlu. (https://www.youtube.com/watch?v=03tvHx9b5Uw) No budiz. Jenze - narazila jsem i na video o jakemsi Dominikovi, ktery mel tupozrakost a tenhle trenink silhani (samozrejme velmi uspesne) podstoupil take... To uz je proste nad moje chapani... https://www.youtube.com/watch?v=Al82Mvy65ag
    Krome toho to predvadeli take v Sama doma (to je nejaky denodenni porad vysilany kolem poledne pro matky na MD na verejnopravni televizi...) apod.
    HARDY
    HARDY --- ---
    TAPINA: pardon omlouvám se, já jen že zrovna tohle viselo na sisyfovi, tak jsem si to hned spojil dohromady. :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: a "Stojí za mými zády a směje se mi do očí."
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    HARDY: Ve svém příspěvku jsem "kvantovým viděním" měla na mysli situaci, kdy dítě si v dětském pokoji hraje s vláčkem, matka vaří v kuchyni o deset metrů dál a za tři rohy a v okamžiku, kdy se dítě rozhodne, že si postaví pyramidu ze židlí a prozkoumá, co je nahoře na skříni, ozve se z kuchyně neomylné "Hele, co tam děláš?"
    Ale jak vidno, vtípek se v přísně realistickém klubu neujal.
    HARDY
    HARDY --- ---
    TAPINA: kvantovým viděním myslíš ten cirkusovej trik, jak si dítě dá masku přes oči a pak rozeznává barvy a tvary předmětů? Hej fakt ti nechci kazit iluze, ale funguje to tak, že ta maska je dělaná na dospělý, takže když si ji nasadí na hlavu, tak fakt nic nevidí, ale dítě má menší hlavu, a tak mu vzniká maličká štěrbina nad nosem.
    Krásný vyvrácení kvantovýho vidění provedeš, když toho člověka zavřeš do temný komory, najednou nic nevidí.
    Mají to hezky vymyšlené jak to ty děti naučit, oni jim to samozřejmě neřeknou, to by hnedka někde vykecaly, tak je zavřou do temný komory s těma maskama a pak od někud začnou svítit. Po chvíli si děti všimnou, že maličko světla od někud vidí a začnou po tom místě šilhat. Pak už to dělají automaticky.

    A nebo můžeš argumentovat, že kvantové vidění máme všichni včetně chobotnic, protože fotony jsou taky kvanta žejo, ale to pak nechápu, co mě tam za 5 tisíc budou učit :-D
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    777PLAY: spíše bych to brala jako intuitivní zjištění k něčemu, co zas tak mimo není (hudba ovlivňuje fyziologii člověka - tedy pokud uznáš fakt, že hudba umí nastavit/posílit nějaký typ nálady, emocí, uznáváš, že zasahuje do našeho tělesna...)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: "boží láska ve formě peněz" (v pozadí Ganéša) mě naprosto odpálila...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ATLAS:Přitom je to blbost, jak to v té reportáži podávali. Kvantové vidění rozhodně nemají děti. To je schopnost, která se objevuje v určité fázi života především u žen (u mužů výjimečně) po narození dítěte a přetrvává cca 10 let. Zatím nevysvětlenou zajímavostí je, že u lidí věnujících se pedagogické profesi tahle schopnost (možná, že vlivem tréninku) přetrvává třeba i po celý život, a tady se dokonce poměry žen a mužů vyrovnávají.
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    ve většině i katolické církve trochu jebe-.......
    Je trance a techno hudba nebezbečná? « Modlitba.sk
    http://modlitba.sk/?p=6668
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    Neni to sice asi medicina, ale nepochybne je to uplne fyziologicka schopnost http://www.centrum-harmonie.cz/content/kvantove-videni-prohloubeni-intuice (a pry o tom nekdy byla v nejaky televizi reportaz - kde krasne dokazovali, ze to ty deti fakt umi...)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: obsadil díru na trhu. Jo a kamarádí se s Landou - v dobách akutního zhroucení o něm prohlašoval (Žito) že bude (Hnízdil) jeden z jeho králů - král moudrosti. Ano je to ad hominem, ale výmluvné ;-)
    HARDY
    HARDY --- ---
    Tyvole jsem jednou vlezl na zjištění a zas jsem se jednou rozčílil
    http://video.aktualne.cz/...rcadlo-spolecnosti-tvrdi-jan-hnizdil/r~75e06c8c594911e4840b002590604f2e/
    On se ten Hnízdil hrozně dobře poslouchá a dává to strašně moc smysl. Netvrdím, že je úplný šarlatán a v jistých věcech může mít pravdu, ale ve výsledku tím akorát podporuje všechny HC alternativce a podpruje rozvoj "blátivého myšlení" jak rádi říkají skeptici.
    Co si o něm myslíte vy - vzdělanější?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HARDY: to jsou ty syntézy.

    Urinoterapie je zázrak, klystýry jsou zázrak. Tudíž dohromady to musí být naprosto super!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HARDY: "hej, co si takhle nachcat do rekta?" bych pochopila (do jistý míry) jako sexuální proktiku. proti gustu...
    Jenže oni si odmítají přiznat, že chtějí cosi zasunovat do zadku. Vcelku normální věc. Ale né, to dělají jenom teplouši a vůbec je to nechutný, to se budou radši "léčit".
    HARDY
    HARDY --- ---
    Mě nejvíc dostávaj urino klystýry. A nebo jsem četl v návodu na kávový klystýr, že je ho uplně nejlepší zakončit močí, že to prej vytáhne všechny nečistoty, ale do těla se moč nevstřebává.
    Fakt by mě zajímalo, jak na to ty lidi přicházej. To prostě přijdou domu z práce a řeknou si "hej, co si takhle nachcat do rekta?"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam