• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: no na zácpu rašelina, na průjem řepkový olej - asi aby se to vyrušilo...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Humát draselný je taková v podstatě rašelina, ale fakt se používá i jako léčivo. Teda obvykle na průjmy, ne na červy :o)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jediný volně dostupný a vysoce účinný potravinový doplněk stravy proti externím agentům lidského organismu na českém trhu. Šetrný ke střevní mikroflóře a nekompromisní vůči cizím organismům v lidském těle.

    Wurm-ex - clineX
    http://www.wurm-ex.cz/

    Listové pupeny ořešáku královského - Extrakt, Humínové kyseliny (humát draselný), Kurkumin - Extrakt, Riboflavin, Pantothenová kyselina, směs rostlinných olejů - mono a diglyceroly semene Brassica napus, hydroxypropylmethylcelulóza, hydroxid hořečnatý, mikrokrystalická celulosa, hořečnaté soli mastných kyselin, alginát sodný, isomalt, oxid kremičitý.


    Humát draselný
    http://tehum.trade.cz/humat-draselny

    Humát draselný
    Popis produktu:
    Humát draselný je stimulátor růstu rostlin, koncentrát biologicky aktivních huminových látek. K-humát zvyšuje účinnost minerálního hnojení, pozitivně ovlivňuje metabolismus rostlin, fotosyntézu, fermentaci a dýchání. Vysoká návratnost, snadná manipulace.
    Doplňující informace:
    Humát draselný - vyšší výnosy i kvalita úrody, bohatý kořenový systém, úspora hnojiv, zvýšená odolnost při suchu, pozitivní ekologický přínos.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETGRIDUS: naštěstí ji v drtivé většina posílají zavolat záchranku.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: moment a bavíme se o DRagomireckého regresivní terapii do minulých životů? Po té co byla na víkendu?

    A nebo tedy o znovuprožívání problematických situací z minulosti prováděné člověkem který má normální, velkej výcvik...

    Jinak třeba to co dělaj scientologové - to je taky forma regresivního znovuprožívání. PRavda, ti navíc teda ty sezení nahrávaj a nahrávky se záznamy tvých tramatickýc zážitků používají k vydírání.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    CORNELA, ZUZKAOU: Metoda RUŠ tu už byla? http://selfhealingclinic.com/terapie/ a další...s tímhle mám bohužel osobní zkušenosti. To je sektářství a letadlo dohromady. Nakonec vlastně jen obyčejnej byznys obalenej sluníčkovejma kecama.

    Připomíná mi to totiž tu regresi, vlastně RUŠ je taková regrese s autosugescí. Co na tom vnímám jako průser je, že si zaplatíš nějakej kurz a šup, je z tebe terapeut. A když člověk vidí, jak mají v hlavě nasráno ti, co tyhle věci žerou, jímá mě hrůza.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---

    Aima Mindlová
    11 červen
    Nedávno jsem byla na kurzu Psychoterapeutické regrese. Je to úžasná metoda jak vás postupně zbavit bolesti nebo problémů ve vztahu atd.. Každé sezení trvá tak zhruba 2hodinky. Toto je velmi zajímavá metoda, kterou se vracíme do okamžiků, kde bolest vznikla a zmírníme jí tak, že v přítomnosti nebude.. Nabízím možnost za zaváděcí cenu 600,-/jedno sezení. Většinou stojí tak 500,-kč/ hodina... Uleví se vám téměř ihned po sezení. Většinou je to na více sezení aby se odboural úplně problém a nevracel, ale stojí to za to. Pokud budete mít zájem pocházím z Řepče a mohu dojet Tábor okolí, Netolice okolí, Košín okolí..


    Aima Mindlová ‎Esoterické diskuze a zkušenosti

    Má první zkušenost se zvláštními schopnostmi byla už na střední, kterou jsem studovala v Písku. Poznala jsem dívku ve věku 17 let. Jednou mě pozvala k ní domů aby tam přespala, že si budeme povídat a tak..Ukázala mi čemu se věnuje již několik let. Začalo to odhadováním karet v ruce až mi ukázala jak dokáže pohybovat předměty díky své vůli. Sice to bylo jen párátko ale i tak moc slušné..Najednou jsem věděla, že to co jsem si vždy myslela je pravda. Někdy tušíme či víme věci, které si ostatní bojí přiznat. Svěřila se mi že to prý dokáže každý, je to jen o tréninku. Nevím kde je jí dnes konec, ale díky ní jsem se dozvěděla mnohem více....

    Má druhá větší zkušenost byla opět s touto dívkou. Její otec byl ufolog. Díky ní jsem se jednou dostala do tajného spolku. Nevím zda o tom mohu mluvit, ale již je to okolo 14 let, tak snad se nic nestane. Sídlo měli v Písku.Ještě dnes si pamatuji kde. Když jsem tam přišla moc se mi tam líbilo. Bylo tam okolo 15 lidí. Jeden muž to tam řídil, měl vysílačku a mnoho map. Seznámili mě se členy skupiny. Byla tam žena s kyvadlem, muž který nemluvil ale věděl své, každý měl nějakou schopnost s kterou přispíval.Zrovna když jsem tam byla přišlo hlášení z vysílačky že byl odcizen kamion před půl hodinou.. Myslím že jsem hned pochopila že to je policie. Žena s kyvadlem poprosila o další informace a vzala si mapu. Během pár minut věděla že stojí v lese. Koukala jsem s nadšením. Je zajímavé že mnoho dalších věcí si ani nepamatuji. Jen to že jsme se bavili o výskytech a svědectví návštěv UFO. Tehdy jsem si ani nepomyslela, že jednou budu s kyvadlem pracovat. Dnes vím že policie spolupracuje s esoteriky a i když se o tom nemluví, přesto to dobře funguje:-D

    https://www.facebook.com/groups/970968969583196/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PETGRIDUS: um - motivační dopis se píše k přihlášce ke každému velkému, serioznímu výcviku kde mají přebytek zájemců. Je-li ten přebytek hodně velký (tedy u vyhlášených výcviků), tak tam bývá i pohovor, životopis psaný vlastní rukou zaměřený na psychický vývoj a tak.

    Uznávám že na dva víkendy je to vcelku opruz, na druhou stranu může to pomáhavy vyeliminovat největší magory a že jich bude okolo vcelku hodně.


    Tímto nechci hájit etikoterapii, která jistě byla velmi zajímavá na tom přelomu století, když s ní přišel doktor Bezděk


    CTIBOR BEZDĚK: Etikoterapie – Záhada života a smrti / Časopis Vesmír / 76, 44, 1997/1 / vesmir.cz
    http://casopis.vesmir.cz/clanek/ctibor-bezdek-etikoterapie-zahada-zivota-a-smrti

    Ale jaksi po sto letech psychoterpaeutické praxe přidávat neurotikům ještě pocit viny za to, že jsou nemocní protože nežijí mravně. ...

    A teda na Hnízdila jsem dost alergická - bojem proti zlým farmafirmým si rozjel skvělý byznys mezi ezoducho komunitou...
    HARDY
    HARDY --- ---
    PETGRIDUS: já nějak nedovedu pochopit o co jde a to jsem si dal práci a vlezl do toho auditka a snažil se to rozlouskat. Chápu to dobře jako takové Sokratovské hledání Dobra? A nechápu jakou formou? Hádám že filozofické debaty to asi nebudou.

    Pobavil mě tam příspěvek, že nějaké frekventance kurzu pro umocnění terapie podali homeopatikum, které celý prožitek neskutečně posílilo. Pobavilo mě v tom smyslu, že právě tomto případě se jedná o naprosto správnou indikaci homeopatika.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    PETGRIDUS: taky se divím.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    akorát se teda divím, že zrovna tohle fokus povolí na tom statku
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ta etikoterapie je slušný zlo, omylem sem objevil tady na nyxu o ní klub
    ale kdybych v ní chtěl být dobrej, tak bych nejdřív musel napsat motivační dopis než zaplatím zlaťáky


    Základní kurz etikoterapie 2015
    Kategorie: Základní kurz
    Datum: 06 bře 2015
    Místo: Jůnův statek, www.junuvstatek.cz - 9, 250 65 Sedlec, Česká republika
    Telefon: 284 891 328
    Email: junuv.statek@fokus-praha.cz

    Základní kurz etikoterapie 2015

    Diagnostika a léčba duševně duchovních příčin nemocí. Kurz nabízí základní informace o principech a možnostech etikoterapie těm, kteří chtějí rozšířit svůj pohled na zdraví o duchovní rozměr. S ohledem na své zaměření je přednostně určen lékařům a dalším pracovníkům ve zdravotnictví, kteří jsou v denním styku s nemocnými (není podmínkou).
    Studium etikoterapie je možné za předpokladu, že frekventant zároveň prochází hlubokými proměnami celé své bytosti v duchu etikoterapie. Předpokládá se hluboké vnitřní prožití zásadních změn života, vědomé opouštění ega a jasné nasměrování celého bytí do souladu s duchovními a mravními zákony. To je dlouhodobý a náročný proces.
    Kurz je pro opravdové zájemce, kteří touží odnést si do osobního i pracovního života ducha etikoterapie a ne potvrzení o účasti. Je pro ty, kterým není lhostejný nejen jejich vlastní vývoj, ale i vývoj společnosti.



    Základní kurz se skládá ze 2 částí (víkendů) v termínech:
    6. - 8. března 2015 a 15. - 17. května 2015

    Cena jednoho víkendu: 2 500,- Kč

    + za ubytování a stravu 1 060,- Kč.

    Kurz je koncipován jako celek s ubytováním a stravou (bezmasou).

    Místo: Jůnův statek, Sedlec, Praha – Východ: www.junuvstatek.cz



    Zájemci mají možnost přihlásit se do 30. listopadu 2014 na adresu: info@etikoterapie.com formou přehledu o dosavadní praxi a motivačního dopisu s uvedením kontaktních údajů.

    Po tomto datu budou o zařazení do kurzu zájemci vyrozuměni.

    Pro případné informace volejte: 775 508 587.

    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MAR_TINA: Obávám se, že ji mám taky. Pokud je něco, co funguje, navštívím ORL!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Autopatie tu byla? www.autopatie.cz/autopatie-harmonie-z-vlastni-sliny-i/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IKA: na co farmafirmy - stačí "osobní zkušenost".
    IKA
    IKA --- ---
    Dobrý článok, ale obávam sa, že zarytí ezoterici to budú považovať za spiknutie farmafiriem, alebo tak nejak.

    You can’t detox your body. It’s a myth. So how do you get healthy? | Life and style | The Observer
    http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/dec/05/detox-myth-health-diet-science-ignorance
    HARDY
    HARDY --- ---
    Dobrá rada na zlato chce být na Primě.
    https://www.youtube.com/watch?v=zMP8FxnrcD8


    já myslim, že to sem patří. Alterntivní to určitě je a funkčnost prosím někdo vyzkoušejte a dejte report :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: já se obávám, že ti řeknou ii horší věci. Že ti otéká nos, protože nemůžeš ani cítit manžela a doporučí rozvod. Něco takového jsem četla od Hnízdila, že paní léčil a léčil, až se rozvedla a uzdravila.

    Co jsem se dočetla, tak podceňování alergie, astmatu a rýmy zkracuje život a zhoršuje jeho konec. Má to logiku - nebudu přeci brát zlé chemické léky a už vůbec ne ďábelské kortikoidy. Takže nebohé průdušky po 30 letech setrvalého zánětu vypoví smlouvu. A celoživotní špatné dýchání taky nic moc.
    Takže následky kortikofobie jsou docela jasné.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Kortikofobie!
    Po celostní medicíně všichni volají, všichni chtějí, aby lékaři neřešili jen konkrétní poškozený orgán, ale pátrali po příčinách v celém organismu. Ale zkus pak někomu z nich říct "Máte vysoký tlak, artrózu v kloubech, zhoršenou imunitu a diabetes, protože jste obézní".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam