• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: Hezky píše i v diskusi, její postoj se mi fakt líbí:

... vidím obrovský rozdiel medzi: “videla som, že niektorým pacientkám pomohli zeleninové šťavy, neviem síce prečo, ale pomohli, tak to skúste aj vy, možno by vám to mohlo pomôcť” a medzi: “zeleninové šťavy zbavujú vaše telo naukladaných toxínov, keď budete piť zeleninové šťavy, tak sa vám vyčistí organizmus, a vďaka tomu vám celkom určite váš problém zmizne.” To prvé je otvorenosť a priznanie “neviem všetko” so snahou pomôcť a zároveň neklamať. To druhé je hranie sa na bohov, čo robia aj lekári a robia to aj alternatívni liečitelia a s čím mám pri oboch skupinách veľký problém.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pod záštitou lekárskej komory propagujú moderné „vymietanie démonov“ - detox - Projekt N
    https://projektn.sk/...ou-lekarskej-komory-propaguju-moderne-vymietanie-demonov-detoxikaciu/?ref=tit
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mrtvej vořech :D Ono jídlo, které se dá jíst i na konci tuhé zimy, ačkoli dozrálo před půlrokem, moc raw a vita prostě z principu nebude. A přesto existuje a díky němu žije polovina zvířat, která o vitariánství nic nečetla.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: nejvtipnější na tom je, že ty enzymy v ořeších jsou docela antinutriční - třeba tam je blokátor proteáz...

Ale to je moc složité na jakéhokoliv vitariána, který není s to pochopit jak že to s těmi enzymy dopadne v žaludku a ve dvanácterníku...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: :DDD
    Tuhle jsem nahlídla do rawfoodklubu a zahlídla jsem velké zděšení nad zjištěním, že většina ořechů se vysoce zahřívá před průmyslovým loupáním, takže vlastně ztrácí ty enzymy a je mrtvá. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: hele ale vegani a vegetariáni by to jíst neměli, ne?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Křemelina – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/K%C5%99emelina
    Křemelina se těží, ve velkém.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SHEALA: Je.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XBAHNO: neni to něco podobného jako bolus alba? čištený kaolin, používali jsme to proti průjmu a funguje to proti průjmu :)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    XBAHNO: tak protože musí být z toho spešl naleziště vhodného pro lidi, co znaj jenom tihle dovozci - zbytek je proti rostlinným parazitům nebo pro pejsky, že - viz popis.

Já neříkám že na tom není naprosto nic - ale na to, že tě zachrání od parazitů, co ti ve střevech sajou krev, tedy ne-e...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SANTAL: Tak jistym detoxifikacnim vlastnostem kremeliny verim. Je to docela dobry adsorbents, pro nektery chemikalie mozna i lepsi nez klasicky aktivni uhli. V nouzi pri otrave lepsi nez nic.
    To ovsem nic nemeni na nesmyslnosti trvaleho uzivani a hlavne, hlavne me fascinujou ty ceny, za ktery se to da prodat. Vec, co se v malym prodava za 30Kc/kg, v tunach za min nez 10Kc/kg umet prodat za cca 1000Kc/kg - to chce opravdu obchodni talent. Proc ja ho proboha nemam...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: hele to máš jako s tou etikoterapií osob od evidentně šílených.

Normální neurotik by si kdysi zašel za knězem, vyznal se z hříchů, takto i z myšlenek, přijal pokání, dostal rozhřešení, vina je smazána - vše dle v societě uznávaných rituálů, snížil by tenzi a spokojeně by to příště zopakoval - aniž ho to stojí majland - a do sebe by lil leda hlt svěcené vody (ta je taky zadarmo). Když by měl tendenci dát peníze, taky to jde - i to je dobrý protineurotický rituál (jsem si vědoma, že takhle pro mě funguje i má pravidelná platba charitě). Místo feng shuey zářičů pozitivních energií by zakoupil svatý obrázek - znovu dle svých možností papírový, nebo originál od da Vinciho, akorát by mu nikdo neříkal, že ta dražší ikona je diamantová a tedy funkčnější řada, bo tak něco.

Teď odstraníš víru v Boha, nahradíš to vírou v červy a diamantovou vodu a molekulární vodík... neb potřeba víry zůstává - a kromě toho, že jsi s litím moči do ucha za cvoka, tak si festovně huntuješ zdraví a obvykle za peníze, které si vlastně dovolit nemůžeš... A místo za knězem nejdeš za psychologem/psychiatrem, ale za koučem, etikoterapeutem a ufologem s kyvadlem...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL: paraziti vysávající krev ze střev - čím dál tím lepší!

Já myslím, že by se mělo do módy vrátit pořádne flagelanství - to je rozhodně zdravější, než totok.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: zatímco je to špatné na kůži, lze užívat vnitřně...

Jelikož křemelina eliminuje všechny střevní červy a parazity, pokud je používána v odpovídajících denních dávkách, může pak tělo těhotné ženy vstřebávat více živin z jídla, navíc jí parazité nebudou vysávat krev, tím pádem se více živin dostane i k nenarozenému plodu. Poznámka: Křemelina nebude mít na plod účinky jako přírodní prostředek proti parazitům, jelikož to nebude procházet jeho trávicím traktem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Našel ID Jony

Mudr. Zornitza Markantova Petrova KOUČ | LÉKAŘ | TERAPEUT | PORADCE | LEKTOR - ZDRAVÁ CESTA | Celtic Touch
    http://www.zdravacesta.cz/kontakty/vice-o-zornitzi/

Narodila jsem se v Bulharsku, v krásném městě Ruse. Jako dítě zdravotníka jsem vyrůstala prakticky v nemocnici, a tak jsem do krve nasála zájem o nemocné a jejich léčbu. Už jako malé dítě mě fascinovala práce v oblasti zdraví. Po dokončení zdravotní školy a praxi jako zdravotní sestra na oddělení ARO, jsem se rozhodla pro lékařskou fakultu, což mi dalo větší prostor v rozhodování a možnosti pomoci. Po promocí jsem se začala zabývat patologii, a v posledním roce také koučinkem.
    HARDY
    HARDY --- ---
    hurá, rétorice paní náměstkyně se dá pouze zatleskat a je pokud toto jednou z priorit MZ, můžeme se jen těšit. Na rozhovoru mi poněkud vadí akorát Veselovský, kterého jinak zbožňuji, který automaticky tvrdě argumentuje s politickými představiteli, tentokrát mi však přišlo, že na úkor obsahu. Na druhou stranu rozhovor náměstkyně poměrně zvládla a ukázala konzistentnost tohoto postoje.

http://video.aktualne.cz/...ecitele-museji-byt-trestne-odpovedni/r~3b7226d2816011e49b26002590604f2e/
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: Jo a myslím, že konkrétně tobě bych měl zvlášť poděkovat za některé tvé obraty, které jsem využil (třeba Freud a anální fixace měl v prvním článku úspěch).
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: děkuji. Jak jsem tady už jednou psal, bohužel tyto články nebudou příliš vhodné k odkazování případným zájemcům o metodu, protože v nich nedokazuji jejich nesmyslnost. Tuhle funkci myslím dost dobře plní Heřtova Alternativní medicína a z ní vzniknuvší slovník ezoteriky a pavěd na sisyfosu. Ryze "vysměvačnou" formu jsem zvolil s ohledem na potřeby studentského časopisu.
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    HVJ3R: To vis, ze ne. To se bude tradovat jeste tak 200 let. Nejmin.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Co myslite, zavrou hubu? Ja tipuju, ze bohuzel ne:

16 Years Ago, A Doctor Published A Study. It Was Completely Made Up, And It Made Us All Sicker.
    http://www.upworthy.com/...tor-published-a-study-it-was-completely-made-up-and-it-made-us-all-sicker
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam