Poměkud mi zamrzl mozek:
Ota Nepilý
5 February at 15:07 · Edited
V E R O N I K A
Na začátku prosince 2014 se obrátila na naši skupinu Verča s vážnou nemocí. Diagnostikována lékaři vážná rakovina plic. Po přeměření na biorezonančním přístroji se ukázaly i další velké parazitální a patogenní zátěže celého organismu. Klasickou léčbu chemoterapií Veronika odmítla. Věřila, že ji postupy detoxikace z nemoci vyvedou. Sama říkala, že dá k dispozici i lékařské zprávy, jak se z toho dostane. Detoxikace ji však hodně oslabila. Ztrácela síly i životní energii.
Parazitů i patogenů bylo v jejím těle hodně, postupně je Verča detoxikací
likvidovala, jen vznikalo také hodně toxické zátěže z mrtvých patogenů, které zatížily organismus a objevovaly se záněty v těle z tohoto odpadu.
Pomáhalo ji více lidí. Myslím, že měla k dispozici ty nejověřenější a nejúčinnější postupy, jak nemoc zdolat. Měla i obrovskou podporu rodiny. Okolnosti byly naprosto ideální k vyřešení problémů. Během detoxikace ji však bylo často velmi zle, zvracela, provázely ji bolesti.
U CDS2 nedokázala dosáhnout a držet účinné dávky pro tak vážnou nemoc. Ale zkoušelo se skoro všechno dostupné a účinné. Když už nešlo stavy a bolesti vydržet, odvezli ji do nemocnice. Tam nasadili nitrožilně ATB, kortikoidy a silné morfium. Už tak hodně oslabený organismus tuto zátež nevydržel. Desátý den v nemocnici nemoci podlehla.
Zanechala po sobě dvě malé a krásné děti a milujícího muže.
Věřil jsem, že má Verunka šanci nemoc zvládnout a nepodařilo se to. Bylo to velmi komplikované. Veškeré snahy byly nakonec marné. Bolí mne ten neúspěch, i když se můžeme utěšovat tím, že už je bez bolesti v nebi a obklopena světlem.
Nemyslím si, že by postupy detoxikace nefungovaly, ale nemáme v rukou absolutní moc rozhodovat o životě a smrti. Některé věci neovlivníme a jsou asi dané osudem a karmou, i když to u takové bytosti nechápeme.
Někdy se to podaří, někdy se to nepodaří. Hledáme klíč na vyřešení nemocí, ale nemáme ho, nemáme takový, který by byl univerzální pro všechny. Nezbývá, než se s prohoru smířit, i když je to těžké. Přeji sílu celé její rodině a hlavně dětem, kterým odešla maminka mladá a krásná.
permalink:
https://www.facebook.com/groups/382886911808866/permalink/723037067793847/