• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SHEALA: Co ti našli? :o) To teď provozuje manželka dalšího známého, ve svém kosmetickém salonu. To myslím vypovídá o všem.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    No taky přidám něco ze svý zahrádky, moje matma mě jako dítě tahala na Bicom (takový ty biorezo cosi) ještě dřív než to bylo cool. Cejtila jsem se strašně poníženě.
    KAI
    KAI --- ---
    TAPINA: tak to mas dobry, ja to mam vetsinou z prvni ruky od maminky
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    LIBRIUM: Já už bych se nedivila, kdyby se někdo takovej našel.
    HARDY
    HARDY --- ---
    TAPINA: Já jsem musel vysvětlovat nesmyslnost jaterní a žlučníkové kúry pomocí oleje, síranu a kyseliny na farm. fakultě. Mě už nic nepřekvapí...
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    DEMONOFANARCHY: mi pride ako keby sa nejaky ludovy liecitel pytal, ci niekto nepozna chirurga, ktory by mu vybral titanovu klbovu protezu a nechal bedro otvorene, nech si to moze doma vyplachovat.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    TAPINA: ja som uz v pribuzenstve musel korigovat "nove poznatky" o vyhodach alkalizacie sodou bikarbonou alebo moznosti substitucie antibiotik u bakterialnych infekcii esencialnymi olejmi.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Kamarád na facebooku hrdě sdílí, jak zrovna pověsil své mamince vývěsní štít na její provozovnu vyšetřující kapku krve v temném poli a odhalující parazity nějakým přístrojem, co dělá ping. Sakra, doteď tenhle svět byl jinde, než ten můj, jenom jsem o tom četla z dálky. Nějak se ty reality začínají prolínat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SNELA --- --- 10:43:49 4.4.2015
    ^
    Zdravím, jak to děláte se psy na barfu a odčervením? Já je víc jak rok neodčervovala, nechci je cpát chemkama, ale představa, že běhám za třema psama a sbírám jejich hovna, když zalézaj do největších křovin a nechávám dělat rozbory, se mi taky moc nelibí..

Případně má někdo nějaké info jak je to s mimčem a psama? Jestli může přenášet nějaké parazity oliznutím mimča?
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    HARDY
    HARDY --- ---
    ZUZKAOU: počkat, počkat, počkat - tady ti něco nehraje! Já jsem vždycky slýchával, že pobyty v horách jsou jakože dobře, takže mám jezdit spíš do Holandska?! Hej fakt si to bělopláštníci srovnejte...
    Kór když jsem slyšel, že moc kyslíku taky vadí, takže v Holandsku maj moc kyslíku?! parchanti
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL: větrání je zásadní? Ale vysvětluje to taky proč je na vrcholcích osmitisícovek zóna smrti - je to tam moc kyselé!
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: jakože je větrání zásadité?
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    TAPINA: a ty normální léky jsou doplňková léčba k těm skutečným práškům?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Tak epileptik s homeopatikama už má zpátky normální léky. To bylo i rychlejší, než jsem čekala :D
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    TAPINA: třeba v takové kyselině chlorovodíkové
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: A to by člověk řekl, že v kyselinách je většinou kyslíku až dost.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    homofonie jako hlavní princip fyziologie!

Příčina rakoviny známá již od roku 1923: Kyselost, před kterou není úniku | OSUD.cz
    http://www.osud.cz/pricina-rakoviny-znama-jiz-od-roku-1923-kyselost-pred-kterou-neni-uniku

Jste-li hodně zakyselení, vašemu organizmu automaticky chybí kyslík; a když vám chybí kyslík, tak máte zakyselený organizmus. Kyselé prostředí je prostředí bez dostatečného obsahu kyslíku.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DEMONOFANARCHY: hele rodinné konstalace, pokud se používají v návaznosti na dlouhodobou péči - třeba občas ve skupinové terapii a nebo máš klienta a děláš víkendy a vezmeš tam svého klienta mají slušné efekty, protože to je hodně katarzní.

V žádném případě netvrdím, že tam probíjejí minulé životy/akášická knihovna/whatever, ale díky archetypálnosti základních konfliktů v rodině v rámci jedné kultury a nekonečné lidské schopnosti si projikovat vlastní témata do druhých to funguje hodně zajímavě.

V žádném případě netvrdím, že je v pořádku, když se ženy se syndromem prázdného hnízda a vyhořelí inženýři, kteří zrovna objevili, že existuje něco jako emoce, náhle stávají zázračnými víkendovými terapeuty a požírači transcednentích zážitků objíždí semináře s tím, že stačí víkend a najednou je vše v pořádku.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Mel jsem dlouhej rozhovor s jednou pribuznou na tema Rodinne konstelace zazracna to vec, ktera byla uplne uzasna, protoze urcite existuje neco mezi nebem a zemi, protoze aniz by ji k tomu nekdo nutil tak se najednou objevilo spoustu emocionalnich prozitku uplne cizich lidi.

Tak jsem si tom zagooglil:

Alternativní psychoterapie a „psychoporadenství“ | Sisyfos - český klub skeptiků
    http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1223886991
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam