• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tohle teda není o ezo-ducho, ale o pomlouvání promovaných psychologů :-)

PSYCHOLOG V NEVĚSTINCI: Sex bereme moc vážně. Dá se prodávat jako umění - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...anazer-showpark-lukas-sedlacek-f9j-/domaci.aspx?c=A141205_112315_domaci_zt

(jasně že ten pán je regulérní pasák a žádný noční klub v našem systému se nevyhne kriminalitě s tím spojené)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: to by ho uváděla (ten výcvik. Přeci jen zaplatit na něco okolo sto táců a více a pak se tím nechlubit...) - imho od začátu byla ezozáchranářka, takže jí klasické výcviky omezují její duši. Což je tedy moje projekce a generalizace na základě části mých spolužaček.

A jako klasické studium psychologie s osobností nepracuje (pokud to není takové to ve Viapu a nebo Vybíralovo přímo zaměřené na psychoterapii) - jenom člověk dostane nástroje k lepším egoobranným mechanismům.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: a fakt má ten titul? za psychologa se dneska označuje kdejakej blbec (častěji blbka) se sociologií na gender studies... a pamatuju si že sou u nás problémy s ochranou toho termínu (že je zákonem limitovanej jen jeden, nevím teď jestli "psycholog" nebo "psychoterapeut", ale prostě že jeden z těch termínů si může používat kdo chce jak chce)

(jinak sebereflexi určitě nemá, ale výcvik klidně mít může - že podle něj "nepraktikuje" je věc druhá)

...ad video: EH!!?? Nepotřebovala by terapii spíš ona?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: jo, tak ta nemá žádnou polehčující okolnost :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: hele, a to je produkt našeho ústavu? Že by se to hodilo na Humpolička, že za to nemůže?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: titul ano, sebereflexi a příčetný výcvik nikoliv - a má vlastní systém!

Petra Yamuna Částková - Intuitivní terapie - 2. díl (ze 6 dílů) - www.psychoterapeutka.eu
    https://www.youtube.com/watch?v=G3T6SStMxTE#t=399

SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: a hele - https://www.youtube.com/watch?v=BoJgOMLTGso&feature=youtu.be - ona je paní prý i psycholožka :) To by mě zajímalo, v kterém terapeutickém paradigmatu tahle léčba probíhá...

ZUZKAOU: jinak sem teda splnil co jsem slíbil, a sice mi teda na hlavě nepřistála žádná lampička, ale bylo mi v podstatě oznámeno, že se ode mě samozřejmě čeká, že to mapování zvládnu taky se zajisté vyšší kvalitou... mi bylo hned jasný, že ptát se na to je pěkná blbost ode mě :/
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    ha, to se hodí i sem:
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: no odčervování je taky občas potřeba, že. Pro zelený vdovy doprí, ale případné reálné oběti sexuálního násilí vážně není dobré nechat ošahávat tantricky probuzenými lesbami a říkat tomu sexuální uzdravování. Většina konceptů zázračného sexuálního uzdravování se objevila během přelomu 60. a 70. let a překvapivě nic z toho se neujalo.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: ironie je, že na někoho to pozitivní účinky fakt mít i může... (pokud to teda má s těmahle praktikama něco společnýho a neni to jen hezky sluníčkově legalizovanej bordel s dobrym PRkem...)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: ty o žádném traumatu nevíš, protože si násilnický penetrátor a přítelkyně ti ho nepřizná, dokud nebude zmapovaná a nebude mít svá traumata vyléčená.

Ale jinak to rozhodně není nic příliš alternativního a má to samé pozitivní účinky, nechat se ošahávat a při tom přivolávat negativní vzpomínky.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: ah! to mi vůbec nedošlo... v tom případě to určitě zkonzultuju s přítelkyní... i když mi něco tak nějak napovídá, že jestli doteď žádné trauma nemám, tak po té konzultaci ho dost možná mít budu, hned potom co mě osvítí střetnutí hlavy se stolní lampičkou.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: ale tohle je osobní růst, léčba traumatu, tantrické osvícení - naopak, bez zmapování a vyléčení, se dalším a dalším netantrickým orgasmem více prohlubujete svá traumata!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: určitě zajímavá nabídka, ale naštěstí díky mé úžasné přítelkyni u mě zrovna není aktuální poptávka po podobných službách - každopádně bych tím určitě nechtěl omezovat kohokoliv kdo se zrovna případně nachází v méně příznivém stavu v tomto směru...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SIRIEN: super- běž se nechat zmapovat.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ZUZKAOU: to mi zase až tak moc alternativní nepřijde, pozitivní efekty orgasmu a sexuální aktivity obecně na lidský metabolismus jsou pokud vím vědecky dobře zdokumentované, ne?

A tohle vypadá aspoň jako profi středisko... možná by to stálo spíš za to jít za ministerstvem zdravotnictví a začít vyžadovat nějaké státem certifikované akreditace potvrzující kvalitu péče, podmínek a proškolení pracovníků...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ale vobyčejnej handjob ještě nenabízej :-(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Holky odstranily diskriminaci a mapují i prdele...

Ceník | Mám ji ráda
    http://www.mamjirada.com/cenik/
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MEANDER: patřím do mozkových errorů, fakt :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam