• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    TAPINA: Tapi, jak je to s homeopatií ve veterinařině? Máš s tím nějaké zkušenosti?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    to mě by zas zajímalo, jaktože homeopatika fungujou na malé děti (tím myslím třeba rok věku), které o nejakém placebo efektu nemůžou mít ani šajn.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    TAPINA: nj, to co popisuješ mi zní víc jako placebo efekt... ve kterej taky nevěřim
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WRYKOLAKAS: Nevěřím na ni, ale chápu, jak funguje. Existuje velké procento lidí, kteří si nedokážou prostě říct "no jo, to nevypadá na nic vážného, ono to za chvíli přejde" Musí na každou blbost začít brát LÉKY. A pro ty je v 90 % homeopatikum dostačující. Když se s nima bavíš, tak si myslí, že dělají děsně moc pro svoje zdraví, protože se POŘÁD necpou chemickýma lékama, jako my. No, nevím, jak kdo, ale já užívám nějaký lék tak třikrát do roka, někdy ani ne. A to bez homeopatik.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    Když se tu tak zmínila homeopatie.... co jako vy lidi, jak to vnímáte?
    Já musim říct, že homeopatii vůbec nevěřim a považuju to za nesmysl... ale jaksi furt je velký procento lidí, co homeopatii považujou za rovnocennou léčebnou metodu...
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    SADAKO: Jo, můžeš si podle toho i zatančit tanec pro ducha štětky (to je ten bodlák). Fakt super knížka.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Natrefila jsem nedávno na tohle

Borelióza je léčitelná, není žádný důvod se jí bát. K tomuto závěru dochází Wolf-Dieter Storl, etnobotanik a sám oběť boreliózy, který tuto nemoc intenzivně prozkoumal do velkých podrobností. Borelióza je multisystémové onemocnění, může napadnout kterýkoliv orgán a předstírat jakýkoliv symptom. I proto původci choroby často unikají imunitnímu systému. Autor prozkoumal a úspěšně na sobě vyzkoušel metody tradičního bylinářství, homeopatie, léčebné postupy starých indiánských kmenů a čínské medicíny. Jeho zájem se soustředil na léčebné vlastnosti byliny štětky a terapie přehříváním. Kniha na pozadí biologických, kulturních a sociálních aspektů "nové nákazy", jak autor nemoc nazývá, naznačuje cestu k úspěšnému celostnímu léčení boreliózy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jinak to s tou melasou či karamelovým sladem a následnou hnědostí je vlastnost celožitných chlebů ruského typu, které se doslazují, protože jsou musí profermentovat do značné kyselosti a sladidlo výrazně zlepší chuť a následné kynutí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: průmyslová prodejci celozrnného pečiva, kteří vyrábí "cereální pečivo", jehož zdravost se pozná tím, že barvené melasou/karamelem/kávovým extaktem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: kdo vlastně vymyslel tu blbost, že celozrnná mouka je zemitě hnědá?
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    ZUZKAOU: Nekde kolem se musí poflakovat davy přezásadovaných... kterým bychom měli v rámci první pomoci ihned podat bílé pečivo, levný salám a sklenku coly...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: To by ti ovšem uletěl... hm... no, v South Parku zapomněli vysvětlit co že se po konzumaci lepku stane ženám, ale určitě je to taky něco drastickýho!

TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Jó, to je to, co mi valila do hlavy jedna paní na Facebooku. Chleba je nově bílkovinná potravina.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: Autor

Jan Urbánek - autor (R)evoluční výživy.
    http://www.revolucni-vyziva.cz/o-autorovi/

Nevěřím totiž na tituly a konvenční vzdělání – potkal jsem asi příliš mnoho osob, které by švejk nazval „personámi nevalného rozumu“ s předponami Mudr. nebo Ing.
    Naopak věřím odvaze a intelektu jednotlivce, který svou touhou a odhodláním dokáže posunout hranice vzdělanosti a pochopit, že titul by jej zavazoval plnit přežitá(nefunkční) přesvědčení systému.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Bílá mouka - jak to s ní je?! Je celozrnná zdravější?
    http://www.revolucni-vyziva.cz/bila-mouka-celozrnna-mouka/

Já chci mouku s 90% obsahem lepku!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pitný režim: Chce to přesné množství vody v určitý čas - Žena.cz
    http://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.phtml?id=807391

"..V mnoha našich domácnostech je voda acidická, my bychom měli pít alkalickou. S tím vám pomohou filtrační konvice. Ideální voda je ta, která má pH vyšší než 7..."

(no nechci kverulovat, možná někomu doma teče z vodovodu citronovka, ale nejsou ty minerály v tvrdé vodě čirou náhodou zásadité? A i tak je pořád PH neutrální)
    INFLIXIMAB
    INFLIXIMAB --- ---
    SANTAL: tak což o to, to jim člověk nemůže nijak vyvracet,...... :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LIBRIUM: ale to je až pro II. stupeň registrace, to nejdřív musí 20 let působit a pak o to zažádat.
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    ZUZKAOU: kyanidove aniony. 5800 nmol/cm³.
    TAPINA: no neviem, lebo napriklad potom bude povinne pustat "duchovnych biotronickej cirkvy" napriklad ku kriticky chorym pacientom v nemocnici. to uz vidim to psycho na JIPke.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Anionové menstruační vložky www.anionovevlozky.eu
    http://www.anionovevlozky.eu/

Na základě nejnovějších vědeckých výzkumů, firma Winalite vyvinula technologii dámských vložek a intimek WinIon, které obsahují aniónovou vrstvu. Aniónová vrstva se aktivuje při teplotě a vlhkosti odpovídající hodnotám, které jsou vlastní lidské pokožce a vysílají intenzivní pramen aniónů, blahodárný pro lidské zdraví, v množství až do 5800 na cm3.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam