• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WRYKOLAKAS: no, tomu se říká pitná voda...
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    ale třeba když si naředim savo jedna ku milionu, tak to bude v podstatě homeopatie, ne?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SANTAL: ano, však pijácí bazénové chemie milují soli kyseliny sírové, zdraví neškodné...
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    TAPINA: ...tak by to byl strýc František ze Saturnina...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HVJ3R: :P
    vic uz sem necetl..

Věděla, že si mapuji vznikající léčitelskou scénu a vzhledem ke svým schopnostem vnímat neviditelné energie dokážu odhalit šarlatány.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    A kdyz jsme u tech guru:
    Guru Jára zaslouží uznání, říká jeho věrná žákyně - Žena.cz
    http://zena.centrum.cz/volny-cas/co-se-deje/clanek.phtml?id=807849
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HVJ3R: az ho potkas priste, reklamuj predpoved :P
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    VYHULENY_UFO: Kdyz uz je rec o Vlastikovi, potkal jsem ho v roce 2011 na Mighty Sounds a pozadal ho, jestli by mi mohl rici, kolik budu mit deti. Pry na konci pristiho roku (tedy 2012) potkam zenu s dcerou a budu s ni mit vlastniho syna. Zen jsem potkal od te doby nekolik, ale zadna nemela dceru a sam jsem dodnes tez bezdetny :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GAF: myslim, ze bude asi nejlepsi, kdyz se vratis ke cteni necenzurovanych, svobodnych a demokratickych tisku typu ac24 ci orgonet. vypadat to, ze se ti asi vybiji tvuj orgonit a bude potreba pozadat vlastu plaminka, aby jej dobil interkosmickou energii. pak bude lip.
    GAF
    GAF --- ---
    vlezte si nahrb dementi zapšklí rádoby dospělí -.-
    GAF
    GAF --- ---
    TAPINA: extrémní řeči
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GAF: Kdyby každý z převratných objevitelů fungoval stylem "nevěřím ničemu, co říkají druzí, dokud si to sám neověřím", tak by zemřel v požehnaném věku 90 let a byl teprve u zjišťování, jestli voda teče z kopce dolů, nebo naopak. Naštěstí svět funguje tak, že už přibližně v roce a půl člověk při sáhnutí na horká kamna zjistí, že tohle zkoušet nemusel, to už zkusil někdo za něj a stačilo mu věřit. A pak už stačí jen rozlišovat, kdo má věrohodné informace, a kdo šíří blbosti. Na to je tak dalších 10 - 20 let, ale bohužel to někomu nestačí.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    GAF: Takový argumentační holokaust už jsem dlouho neviděl.
    GAF
    GAF --- ---
    HARDY: Tak to se mýlíš. Např. Einstein, jeden z největších vědců minulého století, který stál za spoustou objevů a spoustě dalším připravil půdu byl známý tím, že to byl excentrický šílenec s dobrym srdcem a smyslem pro nepořádek a zkoušení nemožného.

A btw myslim, že žádný z lidí odsuď z klubu nikoho na Měsíc nedostal a svojí rigorozní vážností dokáže leda tak to co všichni ostatní: přidat trochu tvrdé práce na cestě, kterou už před ním někdo vyšlapal :)

ECLECTICA: především někomu, kdo se mě nebude snažit manipulovat sluníčkovym všeumělstvím nebo mě ponižovat svojí velkou vědeckostí. Někomu, kdo dokáže podat svoji znalost inspirativně :)
    HARDY
    HARDY --- ---
    GAF: nám jde prostě o to, že před tím, než začneme něco užívat nebo to dokonce doporučovat dalším lidem, tak musíme mít alespoň rámcovou představu o mechanismu účinku a nějaká tvrdá data o té látce. Jasně, rigorózním přístupem se lidstvo zbavuje sluníčka, lásky a pohody, ale je to přístup, který nás dostal na Měsíc a vlastně tam, kde jsme.

ECLECTICA: vystudovaný farmaceut?!! ses zbláznila ne, víš kolik peněz dostává od farma firem, aby tady agitoval?!! Už po přijímačkách na FaF jejich agenti mají stánky na fakultách a zapisuješ se u nich. :-D
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    GAF: hele a komu bys věřil, když už ne ani vystudovanému farmakologovi?
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    GAF: O co ti teda jde a jak by sis to predstavoval? Klidne na konkretnim pripade s MMS/CDS?
    GAF
    GAF --- ---
    HVJ3R: Furt to samý dokola na obou stranách.

Jedni se bez opakovatelných důkazů snaží přesvědčovat ostatní o zázracích kvůli tomu, že se jim někde něco trošku pohnulo. A druzí odmítaj představu zkoušení něčeho novýho, klidně do tý doby nemožnýho, protože skeptickyhrozněrealistickyaopravdumocvážný je důležitý být hned, jak člověku nastane 18.

Screw you both sides. Stejná verbež jedni jak druzí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SIRIEN:
    Bronzový Bludný balvan za rok 2014 v kategorii družstev - Ota Nepilý a spol. za propagaci oxidu chloričitého jakožto všeléku na všemožné neduhy, včetně rakoviny | Sisyfos - český klub skeptiků
    http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1427475787

HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    GAF: Rozumis ale snad, ze dukazni bremeno je na strane tech, kteri zvestuji dalsi panaceu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam