• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    HEAVYN: antikoncepce je nejlepší vynález konce 20. století....
    konečně lidi můžou opravdu šukat jak se jim chce, bez následků..... podle mě je to hodně důležitý pro vývoj moderní společnosti....
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    HEAVYN: Odkdy pro cloveka nejsou hormony prirozenou antikoncepci? Zvladls dodelat alespon sedm let zakladni skoly, nebo te to minulo? Slysels nekdy treba pojem tehotenstvi?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HEAVYN: toto není diskuzní auditko o pavědeckých halucinacích. Toto je sumář mašíblů. Tak leda že bys chtěl přidat do seznamu...
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    WRYKOLAKAS: prejes si abych to rekl? ja jsem sem vlozil video, at si z nej kazdej vezme co chce
    CORNELA: takze lze antikoncepci brat jako lecbu nezodpovednosti? :)
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    HEAVYN: ještě tu začni o tom, že lékaři předepisujou jedy, protože jim to platí farmaceutický firmy, který ty jedy vyráběj
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CORNELA: zvláštní je, že v Číně nemají korespondenční a víkendové kurzy evropské medicíny a tak k takovým absolventům nepouští pacienty.

A tradiční medicínu čínští léčitelé studují roky. Na univerzitách...

Top 10 universities of traditional Chinese medicine - China.org.cn
    http://www.china.org.cn/top10/2012-02/22/content_24683507.htm
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    HEAVYN: "predepisovanych prolobovanych chemikalii" .. tva predstava je zcela vzdalena realite
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    NIZBORSKY: opakuji, prispevkem jsem chtel naznacit jen to, ze pan kubek jako spousta jinych doktoru ma klapky na ocich a nepripousti nic jinyho, nez to co 30 let studuji (nechci do toho ani michat jejich zajmy). O cinsky medicine vim velmi malo, stejne jako p.Kubek, takze nemuzu logicky rict, ze to je sarlatanstvi a nema to tu misto. V zapadni medicine stejne tak najdem radu predepisovanych prolobovanych chemikalii, ktere maji zanedbatelny nebo naopak nezadouci ucinky.

Antikoncepce podle me neni pro cloveka prirozena vec, at je v podobe rtuti, hormonu nebo neceho jinyho... tak nevim proc to srovnavat s lecbou, kterou zminoval ten druhej doktor.
    NIZBORSKY
    NIZBORSKY --- ---
    HEAVYN: Tak zrovna tou antikoncepci Kubek dost uhodil hrebik na hlavicku, protoze tim ilustroval, ze soucasni propagatori cinske mediciny na zapade ji pouzivaji na zlepseni problemu, ktery nejdou merit. Jestli chces poukazovat na to, ze antikoncepce je nejaky zrudny vynalez zapadni mediciny, tak jsi dost mimo. Antikoncepce je samozrejmou soucasti vsech historickych medicinskych systemu od staroveku, protoze prevence poceti byla ze zrejmych duvodu ve vsech spolecnostech dost dulezita. Taktez tradicni cinska medicina ma svoje ucinne antikoncepcni prostredky, napriklad pit rtut. To uz sem na zapad ale neprislo, protoze by to kazilo image cinske mediciny jako “osvicene prirodni tradicni lecebne procedury”.
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    VYHULENY_UFO: ja o cinsky medicine nerekl ani slovo. Spis nechapu postoj bezte vsichni dopice, kdyz nejste zapadni medicina.
    Za vse hovori Kubkova oponentura antikoncepci, to byla slusna trefa. Krasny priklad zapadni mediciny ))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HEAVYN: prijde ti nejak prilis inteligentni na potenci rozemilat rohy nosorozcu ci rozpoustet jesterky v alkoholu?
    WRYKOLAKAS
    WRYKOLAKAS --- ---
    HEAVYN: ten Kubek náhodou má celkem pravdu
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MEANDER: aha. ja dumal nad tim cim te nastvala, to ze to znicila me nenapadlo. :)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MORPHLER: Zaujalo, to se ví. Chtěla jsem vidět hotový výkres, tak jsem si to proklikala až k jeho zničení a to mě nasralo. Ale to je tak poslední emoce, kterou to u mě vyvolalo. Je to prostě jenom další z mnoha úchylek, která navíc není natolik zajímavá, abych se jí hodlala zabývat dál.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MEANDER: kdyz sis to nasla, tak co myslis tou otazkou, "proc to dela?". btw, to vypada, ze te to docela zaujalo. pro me je to tak nezajimave a nudne, ze jsem si nikdy nepustil vic nez tak minutu.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    MORPHLER: To já si našla, co to znamená. Stejně jde ve skutečnosti o nějakou hodně vymazlenou úchylku :-) Jako nic proti, samozřejmě, ale... no prostě za mě creepy.
    A tady tu paní https://www.youtube.com/watch?v=vTvw_LGBtlM bych v 28:10 nejradši srazila ze židle.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    MEANDER: https://en.wikipedia.org/wiki/Autonomous_sensory_meridian_response nekdo na tom ulita, takze asi to nekomu prinasi nejake prijemne vjemy. Me tahle technika taky neoslovila.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    SALVATOR: Písek mě nerozrušuje, to je prostě hračka, ale to, jak ta paní mluví a tak vůbec. Proč to dělá? Líbí se mi tenhle komentář "I don't get it..? Is she sexually attracted to the the sand..? - Because that's ok.. I mean.. I don't judge.."
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MEANDER: Tím creepy myslíš ten písek, nebo to, jak mluví pani? Jako výsledek je divnej, ale pani tak mluví jako by měla citlivej mikrofon a ten písek... imo jen další hračka typu inteligentní plastelína.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam