MEANDER: Já teda čekala radu, aby na sebe ve spaní nekoukala :-D Jinak pecka, dokonalá sbírka pošuků!
http://jancejka.cz/2014/02/krystufkovy-okouzlene-korunky/
"Znáte Kryštůfka? Někteří z Vás se s ním už jistě na některé z akcí IW setkali. Například na Magickém roku 2014 seděl na Šivovi Šankarovi :-)
Kryštůfek rád čaruje a nabízí „Okouzlené Korunky“. Sám si v obchodě rozměnil penízky na hromádku 1 Kč mincí a nad nimi čaruje.Tak mi povídal, jestli to napíšu „do Neurorestartu“ a na internet. Že mu mám udělat stránku, aby si lidé, kteří na kouzla věří, o korunky mohli napsat a on jim je mohl poslat. Tak to píšu sem :-)
Kdo máte zájem o mocnou peněžní alchymii od mladého čaroděje Kryštůfka, máte možnost si korunky objednat. Pro sebe i kohokoli Vám milého.
Kryštůfek za okouzlenou korunku chce „CO DÁŠ“ :-) Minimum je 2 Kč za jednu okouzlenou korunku. Podle toho, jakou hodnotu pro ně má.
A lidi dávají různě. Prozatím dávali od 2 Kč až po 500 Kč za jednu Okouzlenou Korunku. Limity jsou pouze v naší hlavě. Záleží na Vás, jakou hodnotu pro Vás Okouzlená Korunka má.