• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    S tim uhelným dehtem se to šíří jako virus. Fskutečnosti byl na novinkách článek s nadpisem, že malinovky se barví pomocí uhelného dehtu, ale hned v prvním odstavci je napsaný, že jsou barvený azobarvivem azorubinem... mediální mrdky prostě
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: asi budu mít nějaké ty masochistické sklony. Z první strany.

Jaromír Janouch, Jilemnice

Ženě nalezli na plících nádor velikosti krabičky od cigaret. Z ARA ji pustili domu a měla jít za měsíc do HK na biopsii. Uvařil jsem lék ze sody a javorového sirupu. Poctivě jej užívala. Po nástupu do nemocnice v HK na biopsii ji ještě udělali CT aby upřesnili nádor. Žádný nádor nenašli a pustili ji domu. Po roce šla znovu na kontrolu a doktoři ji řekli že je zdravá.

Jaromír Janouch, Jilemnice

Naprosto s Vámi souhlasím, javorovým sirupem s jedlou sodou se vyléčil i můj manžel, za 6 týdnů měl oba zhoubné nádory pryč. Lékař s touto léčbou souhlasil, ještě k tomu přidal pití velkého množství čerstvých ovocných a zeleninových šťáv. Pracovala jsem 15 let pro farmaceutickou firmu, i když v ekonomice, a tak vím, o čem léky jsou. Javorových sirupem se vyléčili další 4 lidé, kterým jsem to doporučila.

Ludmila Unzeitigová, Vsetín

Mně CDS pomáhá. A chemie? Ta je v každém chemicky vyrobeném léku.
    A zajímavé je, že se chloridoxid používá k desinfekci vody místo chlóru. To už nikomu nevadí?

Miroslav Vodička, Plzeň

No teď mi řekněte, páni doktoři, kde se vzala ta nedůvěra ve vaše metody. Nebo že by to nebyla nedůvěra v metody, ale v lékaře? Taková uražená ješitnost pak kope do všech stran.

Josef Novák, Český Brod

Tenhle článek na Novinkách je typickým článkem na objednávku farmaceutického průmyslu!
    Zakázané léky na rakovinu. Film o tom, jak v zemi svobody, mocní tohoto světa zatípli levné a účinné léčení rakoviny a díky tomu dodnes umírají statisíce lidí pro zisky farmaceutického průmyslu. Jedna zdravotní sestra to v tom filmu přirovnala ke genocidě.

A z opačného táborového názora

Adam Lukeš, Březno

vždyť na to přeci musí být stát, resp.vláda, kdo zamezí takovýmto excesúm. Včera tady byl článek o malinové limonádě, kde jsme se dozvěděli, že tato limonáda je vyráběna s přídavky uhelného dehtu, který způsobuje rakovinu. Kdo to pije, děti. No nehoráznost. toto se stát za komunisty, tak výrobce jde bručet až zčerná. To jsme dopracovali. Ona ta demokracie a tkzv. liberální politika nám ubližuje všem.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JAJITA: bojím se kliknout na diskuzi...
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    Že by osvěta? :)))
    Lidé pijí nebezpečné bělidlo, aby vyléčili nemoci, třeba i rakovinu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...5347-lide-piji-nebezpecne-belidlo-aby-vylecili-nemoci-treba-i-rakovinu.html
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Tak ten mi roste u dveří v množství větším než velkém taky. A vraní oko kousek v lese, kýchavice asi u potoka, ale na rulík máme v horách asi moc zimu.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    HWLLFFRDD: Zas tak nedostupny neni. Staci se zeptat, normalne ho prodavaj a do termosky nalejou. Coz mi pripomelo, ze sem chtel udelat zmrzlina party, smetana, granko, dusik, dobrou chut.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: No hele, na tom může klidně něco bejt. Těhotný furt čůrají, takže ta moč není vůbec koncentrovaná a dá se klidně použít jako fungující zálivka (i s nějakým tím hnojivem). Zatímco netěhotná svou agresivní močí obilné zrno zabije, takže nevyklíčí :o)
    (Realistické vysvětlení šílených teorií, to je moje)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: Tak se jí zazelenalo pošesté obilné zrno...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENTIANA: nenabízela jsem ti svůj cenný altas, ale natrhaný náprstník ;)
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Škoda že není běžně dostupný tekutý dusík. Nechal bych močit těhotné do kádě a pak věštil z tvaru ledovce a kouřových signálů.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TAPINA: myslis, ze moc tehotnych ma nejaky specialni ucinky oproti moci bezne?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VYHULENY_UFO: Jedlá má tu výhodu, že se to pak dá použít ještě na urinoterapii. Určitě.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TAPINA: nene... :) a musi nutne mocit do jedle sody?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Odkyselovači moči se můžou jít zahrabat. Právě jsem se dočetla, že když je žena těhotná a načůrá do jedlé sody, tak podle toho, jestli to pění nebo nepění, se pozná, jestli čeká kluka nebo holku. Takže různé pH moči je zjevně normální, ale jen u těhotných :D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Já ho mám taky. Nejvíc položek je ve stylu "tohle je svinsky jedovaté a nepatří to do rukou laiků" a asi to bude lehce zastaralé v tom smyslu, že za těch 25 let už se asi ty digoxiny, colchiciny a jiné libůstky nezískávají vymačkáváním rostlin, ale syntetizujou se z ropy.
    Ale jako herbář, kde b blo popsané, na jakou pitomost se to v průběhu dějin používalo a proč to nemohlo fungovat a koho to zabilo, to by bylo veselé čtení :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GENTIANA: ten máme. Chceš poslat?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Co vstavače, ale třeba náprstník.
    MAR_TINA: Korbelář, Endris, Krejča, nebo ještě něco jiného?
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ZUZKAOU: To vidím prvně a je to hroznej paskvil!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TYRKYS2: smůzí. Předpokládám, že původní termín byl smoothie.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ZUZKAOU: Do čeho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam