• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---

ZUZKAOU: Pohádky a mantry, to jí fakt pomohla. To bych nevydržela ani ty tři dny a radši bych skočila z okna. Doufám, že ji máti na smrtelný posteli proklela.
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ZUZKAOU: Asi vlivem vypitého sektu čtu "Mohla se vyčistit šampaňským" :-D
    ZUZKAOU: Tohle je DOKONALÝ. Díky za prodloužení života :-D
    "I kartáři, konstelátoři a odrušovači negativních energií jdou především na jistotu: „Dítě tady vidím v šestatřiceti a bude nemanželské,“ vypráví kartářka třicetičtyřleté zoufalkyni, která ji předtím vyklopila, že shání chlapy po netu."
    :-DD
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ECLECTICA: A z rituálu se tak stává řiťuál.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ZUZKAOU: však se taky podle všeho přesouvá od vagín k dráždění prostaty per rectum.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ostatně

"...Při odháčkování tantrik riskuje svůj život, protože exmilenci žen se svých energetických otrokyň nevzdávají dobrovolně a tantrik musí vybojovat svobodu ženy i v astrálních světech. Odháčkování je tedy nejen extrémně riskantní úkon ohrožující život tantrika, ale navíc ženy někdy svého „osvoboditele z otroctví jiných mužů" nějaký čas i nenávidí. Většina žen je ale dostatečně inteligentních na porozumění iluzi této "zrcadlové" nenávisti, která postupně vymizí..."

Takže Jára si to taky prej moc neužíval

Guru Jára zaslouží uznání, říká jeho věrná žákyně - Žena.cz
    http://zena.centrum.cz/volny-cas/co-se-deje/clanek.phtml?id=807849
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ZUZKAOU: Prostitutka nebo erotická masérka taky většinou (skoro nikdy) neprožívá slast.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A teda něco mi říká, že po rozchodu s partnerkou a zjištěním, že vlastně potřebuje penis, aby bylo nebe blankytné a po návratu ze zasvěcení Yamuna změní styl práce a přestane ošahávat ženské.

Je to intuice a nebo vnuknutí?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ale je tu slabá naděje, že ten šaman je pravej - protože pak by při případných rituálech byl velký odpad adeptů. Ale vzhledem k tomu, že je ženatej za češku a prostě si nechá vozit high end ezpoiče, tak to Yamuna přežije a přijede zasvěcená a natahá mu tam další klienty.

Vlastně je to to samé když si holky nechaj udělat zadarmo silikonová prsa a napsat o tom v Blesku.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MATEEJ: není, není a není a je Š.O.K.O.V.A.N.Á, že tě to vůbec může napadnou - ona přitom neprožívá slast! A kurzy má jen středně velký, a nebyla na dovolené, naposled s exmanželem jogínem, co mu utekla s partnerkou, se kterou se se ale před půl rokem utekla za nějakým chlápkem, ale teď má od šamana z peru nařízený celibát a její dcera to snáší skvěle, protože může žít v pravdě.

MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    ZUZKAOU: Jak tak koukám na její metody, tak je to takovej guru Jára v sukních.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: a ano, v tom článku je Yamuna coby ezopiča zmíněná správně.

Ve vagině i análu hledám a léčím nemoci duše, říká psycholožka - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...ika-psycholozka-a-samanka-gls-/spolecnost.aspx?c=A150729_162659_nasi-muzi_jup

"...Jako maminka, kdyby se nenechala léčit od doktorů, tak jsem ji mohla z té rakoviny vyléčit, ale rozhodla se že odejde a hlavně zbytek rodiny by s tím nebyl v souladu." ... poslechnout mě máma včas, když se jí objevila plíseň na rukách, dávno předtím, než ji lékaři diagnostikovali rakovinu, šance byla. Mohla se vyčistit šamanskými medicínami z pralesa či Jonášovými kapkami, mohla výrazně změnit životosprávu. Možností bylo víc. Na všechny pak už bylo pozdě. Chemoterapie a ozařování ji oslabily a vlastně zabily..."

A já jsem to věděla první a zbytek rodiny to sralo a pak jsem byla u maminky a mantrovala jsem protože nechtěla odejít...

Vyrovnávat se smrtí rodičů podobnými rozhovory do médií a dělat si díky tomu reklamu je obzlváštěn nevkusné. Zejména pokud by její profese měla být postavená na introspekci.
    TUILE
    TUILE --- ---
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    ....kamarád tříměsíční miminko vyfotil mobilem z několikacentimetrové blízkosti a zapomněl při tom vypnout blesk. Lékaři uvedli, že chlapečkovi prudkým světlem nenávratně poškodil žlutou skvrnu.,
    Rodinný přítel si vyfotil miminko mobilem, chlapeček oslepl | EuroZprávy.cz - Aktuální události z domova i ze světa
    http://zahranicni.eurozpravy.cz/...27320-rodinny-pritel-si-vyfotil-miminko-mobilem-chlapecek-oslepl/
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU:
    TAPINA: A "ping" můžeš dělat na pusu, až k nim budeš zády.
    CDR
    CDR --- ---
    XBAHNO: protože je to ten správnej nešlechtěnej lepek!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    XBAHNO: je raw, organic, heirloom, nebo nějaký další náhodný buzzword :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: Mezi psenici a spaldou je rozdil. Spalda obsahuje podstatne vic lepku. Do dneska mi vrta hlavou, jak je mozny, ze podle bioekosiblejch je spalda ok a psenice fuj.
    ATLAS
    ATLAS --- ---
    TAPINA: To budeme dve.
    ZUZKAOU: Rada bych verila tomu, ze alespon stejne velky pocet pacientum nedoporucuje homeopatii nebo akupunkturu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam