• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HARDY
    HARDY --- ---
    Já mám zase hlášku od mámy z práce, kdy se klientka ptala, jestli je pro ní vhodná proteinová dieta, když pravidelně dochází na Bicom, protože se tou ketózou tělo určitě zanáší.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    z FB:
    Vím, Ja to sleduju z povzdali. Pro mne, jako matku, jsou rizika spojena s očkovanim evidentní, a nepotřebuji k tomu závěry nějakých 'vědeckých' studii. Vakcíny ovlivňují lidsky organismus hlavně na jemných energetických úrovních a ty se zatím běžnými způsoby nijak měřit nedají. Pro deti tohle platí tuplem. Časem to bude všechno zjevne i vědecky, do te doby používám vnitřní zrak a intuici. U nás doma používám homeopatika a deti jsou zdravé jak řepy.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    TAPINA: Tak ted si na tom muzes postavit byznys a prodavat tachyonizovane psy - kdyz ho pujdes vencit, bude na tebe pozitivne pusobit. A nyni akce! Ke kazdemu zakoupenemu tachyonizovanemu psu sidericky obojek s kyvadelkem zdarma!
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    TAPINA: Důchodců? Jsou dny kdy bych se nezved z postele ze který koukám na seriály na compu, kdybych nemusel jít se psem ven...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Pes je fitko důchodců od dob rozvoje městských sídlišť. Ono to udělá hodně, když se člověk musí 3x denně převlíct, jít ven (nějaký ty schody bejvají), přijít zpátky, zas se převlíct... ve srovnání s druhým, co tohle všechno nemusí a prostě sedí u televize.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MAR_TINA: to rad slysim, ze my ranni prochazky se psem sou uzitecny nejen pro psa :P
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WAKO: každé cvičení podporuje trávení a zpevnění kostí, i procházky za ranního kuropění!
    WAKO
    WAKO --- ---
    Nize uvedena jsou podle vseho vhodna pro siroke vekove spektrum lidi. Zkratka nevedim duvod proc je nepropagovat.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    WAKO: neznám cvičení který by nepodporovalo zavápnění, a pokud se nepohneš, tak budeš mít potíže se stolicí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Transplantace orgánů nebo výměna krve způsobuje změnu osobnosti….. | prvopodstata.com
    http://www.prvopodstata.com/...0/16/transplantace-organu-nebo-vymena-krve-zpusobuje-zmenu-osobnosti/

    Nejdokonalejší krví na výměnu je čistá mořská voda braná asi 30-50 metrů pod hladinou, přefiltrovaná přirozeně a zavedená do žíly pacienta. Během dvou hodin se ze slanou vodou staně „zázrak“. Přemění se na vaši vlastní krev.
    WAKO
    WAKO --- ---
    Dlouhy clanek. Nicmene Tcm se vyuziva i v jinych nemocnicich. Tata (lekar) nedavno prosel akupunkturni lecbou kyly. Cviceni jako Chikung, Tai chi maji vliv napriklad na dobre traveni a zavapneni kosti. Pokud je tomu tak, ze o tom nemocnice podrobneji nereferuje a uvadi pouze pruvan energie tak je to k velike skode.
    MORPHLER
    MORPHLER --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak už to opravil.. včera jsem tam četl "ještě v roce 2011"...:)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HARDY: hodne dobrej clanek....!

    Ono i v té Číně se TCM prosadila státní politikou. Ještě v roce 1911 byla v zemi svého zrodu akupunktura vyřazena z programu lékařské fakulty jako nevědecký předmět. Vrátila se, až když ji resuscitoval z nouze Velký Kormidelník Mao a spojil ji s posbíranými lidovými praktikami a bylinkářstvím. Vědci dostali nařízeno, aby tomuto mišmaši dali nějaký systém a tak vzniklo to, čemu dnes říkáme tradiční čínská medicína. Není to medicína s historií několika tisíc let, jak se tvrdí, je to lidové léčitelství s ideologickou nástavbou 50. let minulého století.
    HARDY
    HARDY --- ---
    Neexistující energie a tajné byliny. Tak jsou ohlupování pacienti v hradecké fakultní nemocnici | Zdravotnický deník
    http://www.zdravotnickydenik.cz/...yliny-tak-jsou-ohlupovani-pacienti-v-hradecke-fakultni-nemocnici/
    Ten článek jsem v době vydání nějak zaregistroval a automaticky nečetl, protože jsem čekal zase nějakou klasiku, ale tohle docela doporučuji. Z toho článku je vyloženě cítit Cikrtova nasranost a je tam i pár dost zajímavých faktů a souvislostí.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: Vydržela jsem ji poslouchat asi 5 minut a pak už to prostě nešlo... Ale má tam skvělou definici očišťovačského myšlení (jen teda bohužel tomu říká myšlení ženské)

    Mužské myšlení je, že člověk má myšlenku a pak zařídí aby se to stalo a ženské je, že žena má vibraci a tou přitahuje myšlenky, které s ní rezonují (a zbytek ignoruje s tím, že je to odporné falické zneužívání něčeho a pokřivování její podstaty). A proto je zjevně ochotná pít třeba ředěné savo a toužit po trvalé pulzaci, protože se jí nechce přemýšlet...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: už jsem to dohledala - údajně byla u Kogi.

    Kogi people - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Kogi_people
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: zkus se zeptat zde, urcite tam nekdo bude mit prehled o narkocestovkach zprostredkujici evropanum mysticke zazitky...

    [ ayahuasca-teonanacatl-peyotl-soma |vše s tím spojené... rituály, šmanismus etc.| ]
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    „Ženy by měly přestat myslet,“ říká Monika Michaelová v Automatkách | Automatky
    http://www.rozhlas.cz/...a/zeny-by-mely-prestat-myslet-rika-monika-michaelova-v-automatkach--1551518

    "...Fascinující pro mě bylo to, že domorodci kultivují svou životní sílu a neříkají tomu sex. S-E-X je podle mě nějaký kód, protože to nemá žádný relevantní obsah. To, co považujeme za sex, je ve většině případů zneužívání...

    Pro ženy to znamená, být si vědoma svého těla, svého srdce, své mysli, energie a spojení se zemí, díky čemuž se dostane do dělohy, kde prožívá pulzaci. Pulzace je trvalá, a tudíž pro ni není výběr partnera otázkou volby intelektuální...."

    Čtu to správně, že než se paní Monika vydala do Jižní Ameriky, tak byla frigidní a pak se bezmyšlenkovitě nechala ošustit od nějakého indiána a poprvé prožila pulzace dělohy? Jen moc nechápu, proč považuje jako cíl snažení PGAD (Persistent genital arousal disorder)...
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    BAAL: toto je také blbost? Mluví docela přesvědčivě.
    HARDY
    HARDY --- ---
    KETHAMINA: omg, měly tam být. Původně to mělo vyjít tištěné, tak jsem odkazy vyndal, ale teď jsem to nezkontrolovat. Dík, pokusím se je tam doházet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam