MAR_TINA: popravdě - proč ne? Od takového menšího úrazu sem míval čas od času problémy se zablokovanym krkem a když to je fakt špatný (jakože už moc nebejvá poslední tak dva roky, naštěstí) tak mě od toho začla bolet hlava jak svině. Jakože super evil, naprostý utrpení, světýlka před očima a když se to fakt rozjede tak se mi i začne motat hlava.
A zatímco v tomhle případě jsou mi ibalginy totálně k ničemu (ač mi jinak zabíraj v klidu an kdeco), tak normální rozmasírování popř. "akupresura" na to fungují úplně zázračně - resp. teda v závislosti na tom, jak moc to umí ten, kdo to dělá, když někdo náhodně, tak to trošičku uleví, když na mě šáhne kamarád co má dost dobrou fyzioterapeutickou průpravu tak mi jen položí ruku na krk/rameno, nahmátne si tam tři místa, promáčkne mi je skoro až na kost, drží to tak minutku a najednou to celý úplně zmizí.
Takže když funguje tlak, proč by nemělo fungovat pár bodnutí? (ostatně svalovou křeč bodnutí uvolnit taky může) Neříkám, že na migrénu z jakéhokoliv zdroje, ale na migrénu z určité skupiny příčin bych tomu i věřil.