• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: Trávit jídlo není přirozené! Trávící enzymy zabíjí enzymy!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: a toto je hodnotný argument!

Stále se objevuji kontroverzní téma bilkovin a viatminu B12, to je na delší povídání, ale ani v tomto případě se nemusíte bát. Živá strava je opravdu bohatá na vše, co člověk k životu potřebuje
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    člověk je jediný živý tvor na světě, který své jídlo tepelně upravuje a také jako jediný živý tvor může onemocnět nějakou závažnou chorobou.

Vařit jídlo není přirozené. Teplo zabíjí enzymy, říká vitariánka | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...enzymy-rika-vitarianka-ps7-/dobra-chut.aspx?c=A160128_162105_dobra-chut_ape
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jak “vyhnat” z těla parazity? Pozor na alternativní metody! — Přírodovědecká fakulta UK v Praze
    https://www.natur.cuni.cz/...ckym-metodam-pouzivanym-v-alternativni-medicine-u-parazitarnich-infekci
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    už se tu probíraly nanotechnologický bylinky?
    (nejenom) Kineziologie One Brain - Iva Hemská - produkty LAVYLITES nanotech. zpracované byliny
    http://www.hemska.estranky.cz/...dukty-lavylites-nanotechnologicky-zpracovane-bylinne-preparaty.html
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Předkožka vysvětlena zde [ GOBERS @ Současná sakrální architektura ]
    a soudím, že padre ochotně odpovídá i na pitomější otázky.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    VYHULENY_UFO: leštěnka na ego, co asi.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA:
    TAPINA:
    ZUZKAOU: Vy hovada! Kdo z vás mi přijde umýt monitor od kafe, no?
    KAI
    KAI --- ---
    Celostni lekar, narozdil od vsech casticovych lekaru. Jan Hnizdil :D

Jan Hnízdil | Rozjezd | 2016 | 2 | Soumrak hospod | Čilichili
    http://cilichili.cz/2016/2-soumrak-hospod/rozjezd/jan-hnizdil/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VYHULENY_UFO: oxfordpedie- encyklopedie hejlů, ze kterejch se dá vyrazit škáva i za úplnou ptákovinu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    MAR_TINA: Když se to vezme touhle logikou, tak umělé oplodnění je taky taková homeopatie. A funguje!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: papež by stačil
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VYHULENY_UFO: "...Světelný je sila vytvárajúca impulz k vnútorným a vonkajším priestorovým obrazom. Ak zapálime sviečku v tmavej miestnosti, vznikne obraz priestoru. Svetlo sa odráža na predmetoch a vypovedá niečo o špecifikách ich bytia. Vonkajšie svetlo ako fyzické zrkadlenie éterického svetla pôsobí v našich predstavách a pojmoch. Bez schopnosti tvoriť pojmy a predstavy by sme nedokázali cieľavedome konať. Tým, že určité predstavy izolujeme z celku, dokážeme dať určitému procesu smer. Vzduch je živel vyplňujúci a prenikajúci medzi priestormi. Svetelný éter a vzduch teda patria k sebe..."

Ale proč by to měly skladovat jámy a proč je potřeba tento uskladněný světelný éter konzumovat (a co se s ním stane během vaření) - to se mně neptej...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Vy ste zvířata :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: no, mám pocit že mezi relikviemi jsou jen ježíšovy předkožky, nikoliv sperma ducha svatého...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: vzhledem k potřebě homeopatického množství na výrobu léku pro všechny, by mohlo pocházet i od nejvyššího.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: No taky jsem přemýšlela, jak ta léčba stejného stejným bude v praxi realizována...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Já myslím že homeopatický katolický protibuzní preparát musí obsahovat kněžské sperma.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Tak na katolíky zabírá kde co.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PATISLAV: copak, že homeopatie zabere. Ale že zabírá právě na katolíky a že homosexualitu lze léčit, to jsou ty silné závěry.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam