MOIRAIN: jde na to reklama v telce. Pokud někdo neviděl, chlápek si povídá se zlatým retrívrem zhruba ve smyslu Jsem tak unavenej, ty taky, bolí mě klouby, tebe taky, hm, chtělo by to řešení, pak vypravěč praví Vurmex, ochrana proti vnějším agentům.
Myslím, že by ten bludnej balvan mohla dostat i rada pro reklamu. Tak, do počtu.
ZUZKAOU: Já nevim, ale s tou drtivostí bych byla opatrná. Už se delší dobu nepohybuju mezi máničkoidama, takže vegany moc nepotkávám, ale mám takovou tu obecnou zkušenost, že přesně jako ty anorektičky furt krákají, jak oni jsou v pohodě, dělá jim to dobře, kdo žere mrtvoly, je vrah, ale hlavně toleranci, na mejdanu si otevřou krabičku s lupením a frfňají, že pívo nebudou, je čištěné želatinou... atd. Je možné, že při stejných vnějších projevech to v hlavě mají jinak, ale jako, řekněme, poučenému laikovi se mi to jeví jako totéž v bledě modrým.
PATISLAV: Nech být, já se mezi anorektičkama a spol. trochu pohybovala a nejedení je přece DOBRO, protože čím míň toho sežeru, tím víc šetřím matičku přírodu a jiné sdroje, když cvičím osm hodin denně, tak budu zdravá a nebudu mít infarkt a todlencto a ušetřím pro změnu daňové poplatníky, i to blití po každém jídle určitě někdo vysvětloval přinejmenším sobě jako čin pro blaho lidstva, už na základě toho, že hubenost = zdraví, zdraví = dobro.
To je takový obecný omyl, že PPP jsou zahledění sami do sebe a do své představy tělesné dokonalosti, naopak, mnozí velmi vnímají okolí, i když hodně křivě.