• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    Klub na vkládání odkazů na články, rady, komentáře či weby s alternativní medicínou a trendy v léčitelství, u kterých začíná rozum stát.
    Bereme i domorodičky a podobná s medicínou příbuzná témata. 
    ZÁKAZ KRMENÍ TROLŮ

    Souhrný rozbor skeptiků Sysifos: Alternativní medicína autor:Jiří Heřt

    Čím vším se lidé v 21. století léčí a myslí to vážně. Nejsou některá prohlášení léčitelů a "odborníků" až nebezpečná a příliš zavádějící? 
    Může jít o život? Čtěte pravidla:

    Pravidla: 
    1) Vkládáme odkazy a knim třeba krátký komentář, popř. své zkušenosti, zážitky, co jsme kde zaslechli apod. 
    2) Dělat si z toho srandu není OT.  
    3) Krátká diskuze k věci je přípustná, drží-li se nezáporných hodnot palečků. 
    4) Pokud se vám to tu nelíbí,  nečtěte to!
    rozbalit záhlaví
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SIRIEN: Stane se to, že se rodič strašlivě pos...e. Kulička rtuti do piva s výkřikem "Na ex" je docela starej chemikovo vtip. Čistá rtuť se trávicím traktem nevstřebává. Jako páry a soli je to jiná. Ale. Když se rušily starý zubařský ordinace, běžně po linoleem či parketama šlo najít menší rybníček rtuti, ono semtam sestře ukáplo a kumulovalo se to, přesto to zubaře ani sestru nezabilo.
    Na zauzlování střev se rtuť kdysi podávala po polévkových lžicích, ve starejch chemičkách se dokonce provozovalo chození po rtuti, končící teda dycky držkopádem.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SIRIEN: Moment moment, tech 1.3g elementarni rtuti jako LD50 pro per os aplikaci se mi nezda. Inhalacne, nebo jako rtut vazana v nejaky sloucenine, to bude asi jeste podstatne mensi, ale co si tak pamatuju, elementarni rtut obvykle proputuje travicim traktem takovym fofrem, ze se nestihne prilis vstrebat. Nedari se mi dohledat verohodnej zdroj - mas nejakej ty?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SIRIEN: nepotřebuješ předstírat zablokování studie. Stačí predátorský vědecký časopis http://technet.idnes.cz/...scopus-experiment-bealluv-seznam-pjl-/veda.aspx?c=A160603_140135_veda_pka
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: Upřímně řečeno, já taky.
    SIRIEN: Bohužel, ono těch epidemií už pár bylo, myslím, že spalničky z Disneylandu se přetřásaly i v českých médiích, ale tmářům to nějak nestačí.
    SIRIEN: Já měla kdysi půlkilák, možná je ještě někde u taty v garáži, neb mi ji sebral.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    SHEALA: jestli chceš nášup, tak po přečtení tohodle sme s kamarádem chvíli řešili možnost pustit do éteru (přes nějakej mimibazar nebo fejsbůčkovou mami-skipinku) fake studii "od renomovaného lékaře, jejíž publikace v Science byla na poslední chvíli zablokována BigPharmou", která by "jasně prokazovala" pozitivní účinky požití 15 gramů rtuti důkladně převařené v homeopaticky očištěné vodě.

    Dávka pro děti je 5g, ale vzhledem k podobnosti imunitního systému rodičů a dětí se doporučuje aby proceduru nejprve absolvovali rodiče a následně dětem podali dávku upravenou dle vlastního pocitu po absolvování - při výrazné večerní únavě je vhodné ji snížit na 3.75-4.15g, naopak pokud se únava nedostaví, lze navýšit i na 6g. (To by mělo zajistit, že se žádný dementní rodič už nikdy nedostane k tomu aby to narval svýmu dítěti, taková etická pojistka proti collateral damage v celé věci, chápeš.)

    (abys to nemusela googlit, 15 gramů rtuti je něco přes 1 mililitr, smrtelná dávka u rtuti začíná na 0.1 mililitru)

    Z našeho plánu nakonec sešlo, protože jsme zjistili, že od doby co EU zakázala rtuťové teploměry by bylo těžké dát nějaký jednoduchý alter-kravkám-vzdorný návod na sehnání 15 gramů rtuti...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SIRIEN: mám etický dilema a nemám tě ráda.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    ojojojojoj... ten článek je výživnější, než by se zdálo.

    Společnost pacientů s následky po očkování žádá, aby bylo v ČR zastaveno očkování těhotných žen proti černému kašli. Prosazuje jako nejúčinnější ochranu před nežádoucími účinky očkování homeopatii.
    SIRIEN
    SIRIEN --- ---
    CORNELA: člověk by si skoro řek, že by mohla bejt i trochu smrtelná, ty děti sice za demenci svejch rodičů nemůžou, ale tak mohlo by to na nějakou dobu udělat dostatečně varovné anti-PR všem dalším podobnejm dementům...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: V zahraničí už v nějakém takovém zařízení zajímavá epidemie proběhla, tak uvidíme, co tady.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HWLLFFRDD: jooo, sesypat je na hromádku je pěkný pokus. Doufám, že mají samostatný vchod a jídelnu a nebudou jezdit na výlety.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Školka bez autistů asi
    Otevřela školka pro neočkované děti. Do běžných nesmí — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/.../regiony/1808822-otevrela-skolka-pro-neockovane-deti-do-beznych-nesmi
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BERUSKA_CA:
    VYHULENY_UFO: A tím se jim argumentačně víc než zdatně vyrovnáte.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BERUSKA_CA: ja mam podobnou, ale lehci variantu "kdyby panbu chtel, abych zral travu, udela me kralikem" :D
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Ja se u techto lidi dostanu strasne rychle na cernou listinu. Obvykle pote, co prohlasim, ze kdyby po me priroda chtela abych byla bylozravec, da mi bachor, cepec, knihu a slez.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CORNELA: a média o tom mlčí!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    VYHULENY_UFO: diagnóza: muž na vozíku je ovšem luxusní.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Na to jim kaslu, at se tady klidne cpou javorovym sirupem a stavou z cervene repy, ale ja s tim nechci mit nic spolecneho :D.

    TAPINA: Jeste nekde rikala, ze nechce jist neco, co nechtelo samo umrit. Takze mozna, kdyz od te zeleniny dostanes informovany souhlas s usmrcenim, tak je to v pohode.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To se ale to bejlí musí škubat rovnou z keřů a ze země formou pastvy, aby to byla živá strava, ne? V které realitě je živé něco, co se utrhlo a týden to někde leží?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: hele, tyž bys měla pacientům mixovat smůtý ze špenátu, jahod a živých mravencům a odpoledne jim vypsat propouštěcí zprávy.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    VYHULENY_UFO: Jezis, to je pica.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MOIRAIN: slusnej materialek :D :D :D

    Kdy sis uvědomila, že chceš žít jinak?

    Vždycky jsem to měla trochu jiné, než ostatní. Ale zcela jsem si to uvědomila zhruba před čtyřmi lety, kdy jsem studovala Hippocrates Health Institute, kde jsem viděla, že se nemocní lidé léčí lusknutím prstu. Viděla jsem muže na vozíku, který za tři týdny odcházel, vyskakoval po svých. Jen proto, že změnil životní styl. Díky živé stravě do sebe dostáváš život, dáváš si do sebe energii a neuvěřitelně záříš. Zatímco, když jíš maso, dáváš do sebe smrt. Maso je mrtvé.
    R3S3T
    R3S3T --- ---
    SHEALA: hlavne je to uspesna zlatokopka co sezrala salamounovo hovno
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam