• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    BAAL: Evidentní díra na trhu. Určitě by se v ezoshopech dobře prodávala rušička EAN kódů. Hezký design ve tvaru pyramidy, velikost podstavy a cena přímo úměrná velikosti odrušovaného prostoru (malá pro chladničky, větší pro špajzy a komory, největší postavíš jako skulpturu doprostřed bytu a jako bonus tím udivuješ návštěvy).
    CORDESCU
    CORDESCU --- ---
    Na idnesu na mě dneska vyskočila reklama na Metatron (Odhalte příčinu svých zdravotních potíží! Nejmodernější diagnostika!)... já si fakt kolikrát říkám, že by bylo jednodušší ty sračky prodávat než proti nim bojovat
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Ono to není ještě ani alternativní psychologie. Ale čuchám čuchám potenciál. http://www.rozhlas.cz/...c-neni-agresivni-ale-klidny-a-sebejisty-ucte-se-od-vlku-radi-vedci--1697770

    (na druhou stranu mi to přijde jako docela neškodný a možná kdybych měla víc soft skills a pustila to jako článek napsaný pro cílovku co čte alterna weby... Zou Wish :) )
    KUATO
    KUATO --- ---
    BAAL: tvl, je desive, ze tihle lidi maji volebni pravo.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    vysvětlil jim někdo, že bazénová chemie má taky EAN? :-D
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    SHEALA: Coz takhle se pustit do QR kodu? Ty jsou nepochopitelnejsi, protoze satanuv obrazek, co nema pod sebou cisla!
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    BAAL: nevypustil ty EAN kody nějaky antibludař cíleně, za jak dlouho a jestli se to chytne?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BAAL: A když už by je jednou mohl ezoblud přivést ke zdravému stravování tím, že budou kupovat maso u řezníka a čerstvou nebalenou zeleninu, tak ne, ony budou črkat centrofixem :D
    BAAL
    BAAL --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JAMINA: vona má aj i osobnostní workshopy. Finanční poradenství se imho vyvinulo z "magie peněz".
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    JAMINA: To je hezká ukázka toho, že finančního poradce může dělat kdokoliv, bez jakéhokoliv vzdělání či zkušeností v oboru. Jinak si ale myslím, že je pochopitelné, že ten kdo jde s jakýmkoliv problémem za čarodějkou je spíš případ pro psychologa či psychiatra :-)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ZUZKAOU: Tvl, to je darkness.embraced, že jo.
    No, přísně vzato...mohla dopadnout ještě mnohem hůř.
    JAMINA
    JAMINA --- ---
    SHEALA: ano mě se na tom co psala hodně líbilo, že vystihla že ty lidi za ní chodí vlastně s problémy pro psychoterapeuta, ale myslej si, že se jim děje něco nadpřirozeného. Ale její přesedlání do fin. poradenství je fakt trochu bizarní.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: To je hodně wtf. Se divím, že nešla studovat psychologii, aby se lépe pochopila, přijde mi jako přesně ten typ.
    A netušila jsem, že je to ta samá co La Petite Mort, ta se občas dobře čte, byť ji mám zaškatulkovanou jako hodně divnou existenci (ale takové se občas dobře čtou tak nějak obecně, že.)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    http://www.homeop.cz/autopaticka_lahvicka_navod-prana.pdf
    už jsem to sem asi kdysi dávala, ale nepřestává mne to fascinovat
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU: ale tohle je hezký. Jakože ne ezotericky, nebo hraničně. "Můžete tomu říkat „rodová kletba“, ale na tři generace trvajícím bludném kruhu domácího násilí není nic tajemného ani nadpřirozeného. Je to jen velmi smutné."
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JON: spíš bych řek, že esokraviny tohodle levelu jsou tak moc mimo, že se v tom světě neudržíš, pokud tomu opravdu nevěříš (a nebo sefakt hodně nesnažíš sbalit nějakou éterickou vílu). Navíc má spoustu kontaktů na zchudlý zákaznice, co budou potřebovat refinancovat půjčky na magický výlety za šamanem v Belize, nebo zelenej ječmen v ceně zlata.
    JON
    JON --- ---
    No, ja tam vidim, ze magie prestala vynaset, tak presedlala na poradenstvi. Nebo magie vynasela, ale poradenstvi vynasi jeste lip.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: ona skutečně něco roky provozovala, chovala se zvláštně, řady lidí ji vyhledávaly, obdivovaly, ba uctívaly a živila se tím.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: ještě k tomu patří

    Čarovné zrcadlo - Magie a esoterika
    http://www.carovnezrcadlo.cz/

    a http://www.lapetitemort.cz/ (NSFW fotky)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam