• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: Bod 2 je kvalitní novoplatonismus, zkusím to skřížit se Sugerem, ten je světlem dost posedlý.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nalezeno na Okounu.

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MEANDER: kdo si z píčy dělá prdel, bude potrestán!
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    Youtuber před soudem: Dostal podmínku za vulgarismy - Deník.cz
    http://www.denik.cz/regiony/youtuber-pred-soudem-dostal-podminku-za-vulgarismy-20170330.html
    TOM
    TOM --- ---
    TOM: heuréka!
    :: OSEL.CZ :: - Ohýbání pravdy
    http://www.osel.cz/8536-ohybani-pravdy.html
    Kdyby se vám někdy hodilo jako inspirace pro argumentaci různým ... konspirátorům ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: no, opravdu nemá. Ale to je vcelku jedno, je dobrá.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: jinak kliničtí psychologové PhD obvykle nemají, protože jaksi musíš 5 let šaškovat na atestačím místě a pak se blbě šaškuje ještě v akademické sféře. A pak už je potřeba rodit a nebo platit hypotéky...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ZUZKAOU:Never meet your heroes! Prostě týpek co byl slavnej v 1999, pak jsme se skámošili a ... fuck this fucking fuck!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SHEALA: otevřu jejich stránku a tam se píše:

    Chceš najít lepší životní cestu?
    96% klientů chce svoji zkušenost s koučem opakovat.

    Vzhledem k rostoucí stáji koučů to evidentně bude kočovací MLM.

    Myslím že to odpovídá na tvou otázku, ne? ;-)

    A vsadím se že tihle šmejdi budou nějak propojení na Neuroresrt, Milionové impérium nebo podobné šmejdství.

    Jinak to že dostal bludný balvan právě Čmolík je milé http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1490396996
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENTIANA: co takhle poslat rodicum hlavni vyhru v Darwinove soutezi?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SHEALA: http://www.podcastzivotjakohra.cz/031-autenticita-v-obchode-a-komunikaci/
    Je to tohle, kámošovi jsem napsala jestli to nemá v textu. Text je míň sugestivní.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZUZKAOU: vypadla mi čárka za doktorátem, čímž to vyznělo chybně, výcvik samozřejmě má.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Život jako hra je taky seminářová sugesce?

    (Achjo. Trpím. On mi to poslal můj dobrej kámoš, ale už delší dobu na něm sleduju, že jaksi... no... prostě se budeme mlátit v tom, jak moc bejt v komunikaci autentický a brát ohled na sebe/druhé. Co je ještě větší zápich, oba nějak "nezapadáme", oba jsme relativně úspěšný - a čili podobnej životní příběh a z toho vznikají echt konflikty, aspoň u mě)

    Prosím prosím, ať *** nejede v seminářovém sugestivním MLM :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GENTIANA: jestli je terapeutka na pojišovnu, tak má výcvik a atestaci.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORNELA: RIP malá Siváková.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANDER: no, já na radu své psychoterapeutky navštívila nutriční terapeutku (zatímco psychoterapeutka má magistra, ne-li doktorát a psychoterapeutický výcvik, nutriční má střední školu, jenom pro ujasnění pojmů a dojmů). Já začala tím, že mám svoji sbírku psychických bloků. Dostala jsem vynadané, že nesnídám (nesnídám celý život a nehodlám na tom nic měnit), nejím pětkrát denně a ještě kvůli čemusi, paní si prohlídla moje jídelníčky a zjistila, že tam nikde není maso, tak jestli jsem vegetariánka - ne, nejsem, prostě jsem ten týden nejedla maso, což pro ni bylo naprosto nepochopitelné, pak jí došlo, že tam postrádá typické české jídlo chleba s něčím, což taky naprosto nechápala... a hlavně, SNÍDAT SE MUSÍ. Celozrnné pečivo nebo jiné pomalé sacharidy. Max. hodinu poté, co člověk vstane. No jasně, můžu. Jenomže na to se musím nacpat blokátory proteinové pumpy, aby mi nebylo celý den zle a to nejsou zrovna lentilky.

    No a kdokoli, kdo si prošel poruchou příjmu potravy, je skvělý teoretik přes výživu, takže samozřejmě přesně vím, co by se mělo, jaké jsou názory na výživu obecně a soudím, že to, co mi předložila ona nutriční terapeutka, byly mírně zastaralé názory, navíc zbytečně rigidní.

    Na psychosezení, které shodou okolností následovalo, jsme se s psycholožkou velmi zasmály, že ničit si biftek 180 gramy bramborové kaše bez másla by byla prasárna, a že ty moje rezidua anorexie prostě vyřešíme přes hlavu, ne přes žrádlo. Tak uvidím.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //rozdavaly se balvany za lonsky rok

    http://www.sysifos.cz/index.php?id=vypis&sec=1490396549
    Vezměte směs čínských bylin, vložte do pochvy, máte-li tu možnost, a ponechte 72 hodin. Můžete cítit pálení, bolest nebo u vás dojde k nepříjemnému výtoku, ale z toho si nic nedělejte. Vaše tělo, díky působení zázračných čínských bylin, jen vylučuje nebezpečné toxiny. Jděte do toho bez obav a naplno, protože dva roky po sobě bylinné detoxikační tělísko Scarlett, dovážené k nám a prodávané společností MedicaHERBA, získalo pečeť kvality od České gynekologicko-porodnické společnosti. A taková pečeť, to není jen tak. Výrobek musí mít deklarovanou klinickou účinnost. A samozřejmě musí na rok firma vysázet na dřevo padesát tisíc. Ale nebojte, to se vyplatí.

    Alespoň tedy firmě a gynekologické společnosti. Otázkou je, zda se to vyplatí pacientům. Podle legendy, tibetští mniši na pokyn čínského císaře namíchali unikátní směs bylin pro jeho konkubíny, aby byly zdravé a čisťounké. Pokud byste toužili vědět více, neuspějete.

    Tak například přesné složení výrobku a přesný obsah účinných látek je know how čínského výrobce a nikomu do toho nic není. Víme jenom, jaké byliny se ve výrobku vyskytují.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MAR_TINA: pravidla úspěšného výživového poradce
    1) nevyzdvihovat svoje vzdělání a priory, namísto toho si zaplnit zeď ordinace zarámovanými A4 s výraznými slovy jako "CERTIFICATE" nebo "ATTESTATION", zbytek textu nejlépe ponechat v co nejmenším fontu nebo ho přeškrtnout podpisem. Všechny osoby na tomto podepsané musí mít minimálně 3 tituly. Různé pečetě, razidla, hologramy či soubory nahodilých znaků podtrhují význam dokumentu.
    2) zaručené výrobky jako koktejly, čaje a doplňky nabízejte klientovi až v momentě, kdy získáte jeho naprostou důvěru. Snažte se předstírat že nejde o vaše doplňky, ale že jste slyšeli, že je nabízí světoví odborníci. - k tomuto si zaregistrujte firmu, která bude mít v názvu LIFE, NEW, ORGANIC, BIO apod., sídlo firmy uveďte nejlépe u své nahluchlé babičky.
    3) Neuvádějte přesné procento svého úspěchu, to na vás musí poznat každý sám, můžete se nafotit na svých dovolených s náhodnými kolemjdoucími a tyto fotky vyvěsit vedle vašich certifikátů, nejlépe doplněné o děkovné dopisy. Nikdy nikomu neslibujte uzdravení, zdůrazněte však vedlejší efekty všech standardních léčebných metod a pečlivě klientovi zdůrazněte, že takové efekty vaše preparáty rozhodně nemají.
    4) nezapomeňte se stále usmívat, naplňovat klienta pozitivní energií

    nějak takto: :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Ale tak zas je na klientovi, aby si vybral svého poradce. Dotaz na vzdělání a praxi je takový nejmenší základ. Pak zjistit, jestli neprodává nějaké ty výrobky, koktejly, čaje a doplňky, a zeptat se na % úspěšnosti (moc vysoké značí klam).
    Stát to může celé podmínit a osekat a schopní lidi budou dělat v bance nebo někde a neschopní s bakalářem za 8 měsíců z Plzně si mastit kapsu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JESTEDMAN: na poradce nemusíš mít ani ten kurz, to je normálně na volnou živnost na poradenství. Ti s rekvalifikačním kurzem jsou mezi poradci za esa...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam