Uf. Zasírá mi skupinu ezoterik. Je to skupina ohledně sexuální asistence. Protože je to skupina, kde jsou lidi s postižením, a vím, že tam hádky jdou na krev (já to nemám dobře zpracovaný, tak se hádám o každej prt) tak jsem jim nabídla, že vedení tý skupiny položím, pokud se nedomluvíme v pravidlech, že tam se ezoterika pěstovat nebude. Pěstování ezoteriky v mý skupině by pro mě znamenalo potenciální kolaps.
To je background. A teďka to vtipné, co mi tam ten pán ezoterik donesl.
Petr Volšík
Petr Volšík O motivační rozhovor s cílem přesvědčit tu složku osobnosti, která je pro postiženého zátěží a se kterou postižený komunikuje jakožto se třetím subjektem, aby si nechala pomoci v hledání lepší existence, než je parazitování na klientovi. Idealne, aby to vzala ona bytost přes "nebe" , "bardo" , "meziživotí" , či "paralelní světelnou realitu" - ať už se to nazve jakkoli ( podle toho, jakým jazykem klient mluví ) , kde dostane informace jak žít lepší život. Když se podaří onu bytost/složku osobnosti přesvědčit, že to je pro ni to nejlepší, tak se s klientem cvičí sugestivní cvičení ve kterém ona bytost stoupá po světelném paprsku do otvoru nahoře v obloze. K zesílení účinku já osobně využívám EFT techniky ke stimulaci odpovídajících nervových bodů a dále audiosystém Dr. Jefrey Thompsona zvaný hypergama-system. Je to opravdu velmi účinné mj. i díky tomu, že se využívá prediktivních a nikoli direktivních komunikačních technik vycházejících z poznatků NLP.