KDyž začínáte jako vizážistka, ale chcete víc...
Ebook Osm pohledů na OCTO CODES - Táňa Havlíčková
http://www.tanahavlickova.cz/ebook-osm-pohledu-na-octo-codes/
Moje metoda OCTO CODES dlouho neměla název. Kdysi jsem to nazývala spíše profesí - stylová poradkyně, až po letech, co jsem se začala věnovat více své fashion terapii, jsem začala používat hezký a výstižný slogan "OBLÉKNI SVOU DUŠI" - to se mi líbilo velmi a podobně jsem nazvala i svůj první eBook - 8 KLÍČŮ K VAŠÍ DUŠI. Svou metodu jsem nazývala STYLOVÝ KLÍČ.
Ale pořád to nebylo ono. Věděla jsem, že existuje název, který je určen pro to, čím moje metoda je - něčím naprosto novým, nikým dosud neobjeveným a taky netradičním - dalo by se říct nekonvenčním :).
A pak mi najednou došlo, že chci jazyk latinský. Já osobně vnímám latinu jako něco hlubokého, jako základ všech evropských jazyků, nevnímám ji jako jazyk mrtvý, nepoužívaný a zastaralý. Latina je pro mě něco jako staré tajemství, které neodkrývá svou pravou tvář snadno a lehce.
Možná právě proto mi připomíná moji metodu, která ke mně přišla jako velké tajemství a já ji postupně rozkrývám. Odkryju jednu vrstvu tajemství a jsem šťastná, že nacházím nové souvislosti a dosud skryté nové zákonitosti našeho pravého Já. A když si pro sebe to tajemství zveřejním, napíšu si ho, prozradím vám ho na seminářích anebo přednáškách, oddechnu si, že vím zase o kus víc. Ale jen co si to všechno hezky sedne a já spokojeně odpočívám... začnou přicházet neodbytné myšlenky... cosi mě ponouká: běž dál, nespokojuj se s tím, co víš... je ještě hodně vrstev, které čekají na to, až je objevíš...