Uživatel je onlineBonnie83
Akutní psychoza a po ní smutky
Protože se zajímám o osobní rozvoj, v touze po tom být lepším člověkem jsem se v květnu tohoto roku zučastnila 6 denního kurzu techniky RUŠ, která se zaměřuje na přijetí negativních zážitků v životě. :andel:
Po mém návratu domu jsem nemohla spát a začala jsem zažívat ruzné psychostavy :jazyk: a protože už to bylo hrozné, přítel mě raději odvezl do nemocnice. Zustala jsem pak asi měsíc v psychiatrické lečebně a propuštěna s diagnozou akutní psychotická porucha. 8o
Tohle všechno bych už dokazala nechat za sebou, stalo se… kurz byl velice intenzivní a já si rozhoupala psychiku.. ALE.. :,( :,( třeba ráno se vzbudím s plačem a tři hodiny brečím :,( :,(, neustále brečím :,( :,(, jakobych necitila lásku a všechno bylo neustále v takove smutné mlze. Nejedná se o deprese, protože já vždy vstanu a dokážu pracovat. Léky nyní už neuživám a ani nechci, protože jen utlumovaly. Jsem docela zoufala, protože nevím, proč se to děje, nevim, jak s tím pracovat a nic na to nezabírá. Máte někdoo zkušenost, nebo můžete poradit? :srdce: