Aktuálně řeším, jak sama sebe zorganizovat. už delší dobu uvažuju o tom, že skusím nějaký mind mapping software, ale jak jsem do toho začla zabředávat, začíná mi to smrdět nějakou ezoterikou :(
Mind Mapping 101: What, Why, Who, When | MindMaps Unleashed
https://mindmapsunleashed.com/mind-mapping-101
“The Mind Map® is an expression of Radiant Thinking and is therefore a natural function of the human mind. It is a powerful graphic technique which provides a universal key to unlocking the potential of the brain. The Mind Map can be applied to every aspect of life where improved learning and clearer thinking will enhance human performance. A ještě nějaké plky o skrytém potenciálu.
Nepotřebuju nalézt svůj skrytý potenciál, stačí mě rozdělit úkoly do asi 5 okruhů - škola, aktivismus, asistence, tatínek, trance party Mindcircus. Ale zatím mám v hlavě sečku, páté přes deváté. Akorát když používám blbníček, tak to ještě nezabírá. Nějak potřebuju mít přiřazený, zvýrazněný, co patří kam, a co nepatří vůbec nikam, je to jenom nějaký ad hoc.
Kam zařadit fotografa, co mě fotí pro něco, co souvisí s Mindcircusem, ale ne tak docela úplně? A napřed to jde někam do časáku pro teenagery. Nebo sociální rehabilitace se týká studia, ale řeším to přes organizace, co normálně řeší asistenci, a podobně.
No, nic, když jsem tu v auditku uvažovala nahlas, třeba mě něco napadne :)