• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    GENTIANA: na tenhle divnej webik jsem videl par velkoplosnych reklam. zajimalo by me, kdo za tim stoji.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CNV: nakonec je možné i to, že někoho tak znervózní, že má více než jednu myšlenku, že se z toho osype. A alergie je na světě :D
    CNV
    CNV --- ---
    TAPINA: Jo, na vraždu všech holistickejch psycholéčitelů.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    CNV: A myšlenky, myšlenky máš?
    CNV
    CNV --- ---
    GENTIANA: "Mezi první projevy alergie patří neklid, pnutí a hlava plná myšlenek." Já teda většinou běžně kýchám a slzím, pnutí jsem nepozorovala.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zase někdo na zastřelení. Do kolene. Rezavou sekyrkou.
    "Alergií trpí častěji lidé, kteří si neváží sami sebe" - Flowee
    https://www.flowee.cz/...avi/4206-co-zpusobuje-alergie-i-to-ze-si-nevazime-sami-sebe-rika-terapeutka

On je ten webiki vůbec plný perel.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jejda, tak obchodní model spolupráce pravých mužů nějak netento, nesype...

Cesta pravého muže
    http://cestapravehomuze.cz/

PROGRAM CESTA PRAVÉHO MUŽE BYL K 31.12.2017 ZCELA UKONČEN

ještě teda maj nějaký víkendové kurzíky

https://www.facebook.com/pg/CestaPravehoMuze/events/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ZUZKAOU: lol :D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tomáš Cikrt: Nepřesvědčíte někoho, kdo má alternativu jako víru. Kvůli lidem, kteří hledají informace, ale má smysl se snažit
    https://mediahub.cz/rozhovory/1725391-tomas-cikrt
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    TAPINA: u lesan jsou plně kojený i ctyřletý. Dobře, přeháním no :D
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Ja mam pracovni hypotezu, ze tak v trictvrte roce se decko dostane na uroven (spise hloupe) kocky, kdy bajecne funguje, ze nejoblibenejsi je ten, kdo mu da najist a kdy je nejlepsi jidlo to kradene, nebo aspon vysomrovane.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: což tak nějak koreluje s tou druhou polovinou prvního roku ;-)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ZUZKAOU: Já bych to období totální provázanosti osobností skoro omezila na dobu výlučného kojení. Jakmile začne lidské mládě jíst pevnou stravu, tak je už celkem jednoznačně schopné dát najevo, co si myslí o matce a jejích praštěných nápadech.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TAPINA: ehm, no ta teorie je do jednoho roku, respektive definitivně to končí obdobím vzdoru. Ale i takhle podanná teorie je naprd.

Prokazatelně jaksi v obobí kdy se tvoří připoutání (attachement), tedy 6-8 měsíc dítě jaksi vcelku jednoznančě rozlišuje "matku" - tedy osobu, co o něj nejčastěji a nejsoustavněji pečuje a další lidi a když matka je a není.
    Před tím je mu to spíš jedno, klíčové je, že se o něj někdo stará, i když pokud je to ten a samej člověk, tak bejvá dítko spokojenější.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TAPINA: a úderem třetích narozenin se odpojí? a co nedonošenci, odpojují se k výročnímu dni porodu, nebo k výročnímu dni, kdy měli stanovený termín? a co termín u dětí z vyvolávaných porodů? otázky, samé otázky...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GENTIANA: Zjevně. A nikdy nepřestanu žasnout, do jakých extrémů se ještě dá jít. Dítě do tří let vnímá sebe a matku jako jednu osobu? Jsou ti lidi dementní, že nemají žádnou vlastní vzpomínku z doby před třetím rokem, aby věděli, že prostě ne?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TAPINA: by me zajimalo, co vede tyhle ezopice, ze musi nekomu vyrabet pocity viny? Nebo si takhle lesti ego, ze kdyz ja jsem kysla s deckama deset let doma, tak budu tvrdit, ze je to jedine spravne a ostatni jsou blbi?
    CNV
    CNV --- ---
    TAPINA: "Jak je však možné, že se za stejných podmínek nakazí jen některé děti a jiné ne?"
    PROTOŽE IMUNITA?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam