• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ZUZKAOU: s tím souhlasím, ona to zas taková píča nebude, měla svoje období, poslední dobou už ani moc neuvádí to vzdělání na vysoké čarodějnické v US a nehraje na city, spíš na zdroje, to se cení
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATROPOS: hele slimakova se zase pomalu vrací do evidence based rybníčku.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    XBAHNO: Nerikam, ze se do toho chystam okamzite. Spis je to blbej napad, kterej bude cekat na prilezitost.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    Tak rohlik.cz má prý velkou radost ze zahájení spolupráce s PharmDr. Margit Slimákovou. (publikovali na svém fejsbuku).

Je to marný, je to marný, je to marný:(
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    BANANZLUTY: Mam pro to jisty pochopeni. Taky mi to nedalo a experimentalne jsem musel overit tygri mast. Ta se ale nakonec ukazala jako docela prijemna, zadny peklo, vcelku muzu doporucit pro(spis na) obe pohlavi.
    Chilli bude horsi, zvlast neco pres milion SHU. Nahodny lehky zaneseni rukou se da prezit, to je do toho oka fakt mnohem horsi, ale jestli to aplikujes primo, tesim se na online reportaz, vuci ktery bude hokej hadr.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Jak to, že mi unikl začátek těch eskapád s chili? Revem!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Blbě se mi dýchalo v skleníku s planáží habaner a to jsem na nic nesahala a nezavlažovalo se v tu chvíli.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BANANZLUTY: Nejsem si jista tou mirou pokrcenosti, ale zbytek by sedel. Byla mala, tlusta a cervena.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    BERUSKA_CA: Vypadala ta papricka nejak takhle?

Jeste si to rozmyslim. Asi zkusim opet Habanero a pak se uvidi.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BANANZLUTY: Hodne stesti. Muzu se prijit koukat? Minule to byla jedla podivana.
    Co jsem tak videla: Macet ve vode, v mlice ani v jogurtu nepomaha. Radeji se ozer.
    Ucitis i drobne zmeny teplot. Zapomen na perinu. Zapomen na sprchu. Idealne se niceho ptakem nedotykej, dokud to neprejde. Chod a spi nahy, jinak budes trpet.
    Jo a “pri tom” budes rvat jako zkusena prostitutka.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    BERUSKA_CA: Rodi se mi v hlave opravdu blbej napad to experimentalne overit
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BANANZLUTY: Habanero to nebylo, jak rikas, nejaka z tech horsich. A nepribarvoval. Prej mu pak vadil i jemny vanek. Celej dalsi den trvalo, nez to pustilo. Velmi jsme se pobavili.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    BERUSKA_CA: Zni jeko docela pekelnej zazitek. Predpokladam, ze slo o nejakou z tech opravdu extremne palivejch (10^6+ SHU). Habanero zas tak hrozny neni (a hlavne to odezni do 2 hodin uplne), trosku jsem si to pribarvil pro komicky efekt :)
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    BANANZLUTY: Hele, dalsi expert! Ctu od spoda a reaguju prubezne.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ZUZKAOU: Nas sefpilot (a jeden dalsi) se spojil s elementy! Musim se optat, jestli ho to obohatilo. Sice to nebylo do oka, ale melo to rizny prubeh.
    Stalo se to omylem, ale i tak se to pocita? Na mejdan nekdo dotahl obzvlaste palivou papricku. Nakrojili ji a on si sahnul. Kolega ho nabadal, at si proboha za zadnou cenu nesahne do oka, takovou hruzu nechce zazit. I v podnapilem stavu tu radu respektoval. Ale pak musel curat. K drzeni si vybral paprickovou ruku.
    Neutralizovat macenim do mlika nepomohlo, spal nahatej a jeste druhy den trpel jako zvire.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Experiment s východní medicínou v Hradci definitivně skončil: Číňané vyplatili nemocnici a čekají na legalizaci – Deník N
    https://denikn.cz/...v-hradci-definitivne-skoncil-cinane-vyplatili-nemocnici-a-cekaji-na-legalizaci/
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    BANANZLUTY: poskytuj nejmene za 1500,- at nekrivis trh
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CNV: tak tam bude asi neco spolecnyho s tema debilama, ktery jezdej do dzungle a chlastaj vyvary, ze kterych cely dny zvracej a jeste za to platej.
    CNV
    CNV --- ---
    JESTEDMAN: To bude asi podstata té očisty.
    BANANZLUTY
    BANANZLUTY --- ---
    ZUZKAOU: Chili klystýr pro velekněží!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam