• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    FONTAN: Ale asi umí oblbovat, svého času prznil dvacetiletou Marii Doležalovou.
    https://i.nahraj.to/f/25xd.jpg
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    tohle je fakt uchvatnej alobalovej cepirkar - je tam vsechno: vrazdeni 5g sitema, vrazdeni hexavaxinou, omezovani slunce pomoci chemtrails, vrazdeni mikrovlnkama. ale nastesti je z toho cesta ven - zaplatit si pristup do jeho klientske sekce...

https://www.facebook.com/jiri.m.masek/videos/10216895603356470/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Hlavně člověk se musí vyvinul v jiných slunečních podmínkách, než bílý muž aktuálně žije. Pánbu dal některým mozek, aby to uměli spočítat. Těm ostatním stačila důvěra v ty chytré, ale pak přišel internet.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    CORNELA: ...a smrt.
    HARDY
    HARDY --- ---
    maminy pls.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    KAERO: Že ty jsi to nevypozorovala neznamená, že se to nemůže dít, vzhledem k informaci uvedený v příbalovým letáku. Ono to taky za půl roku může vypadat úplně jinak, když už je trávicí soustava nastartovaná.
    KAERO
    KAERO --- ---
    IRINASH: tak to mas asi s detma jednoduche, gratuluji. mam 3 deti, a nic takoveho nefungovalo. urceni ceho a proc je boli bricho se nikdy nezdarilo. zadna jasna korelace.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    TAPINA: Četlas vůbec co jsem psala? :)
    CNV
    CNV --- ---
    Kua tak mám ten rybí tuk brát nebo ne? Má nezjevný nedostatek vitamínu D (křivici nemám) nějaký vliv třeba na pozdější vznik osteoporózy?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    IRINASH: Děti mají pravidelně kolíky večer, bez ohledu na dobu podávání Vigantolu. A přesto jsou matky přesvědčené, že je to z něho.
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    KAERO: To je celkem jednoduchý, stačí vypozorovat souvislosti. Příklad: dítě má každej den koliku, která začíná pravidelně v podobnej čas, třeba v šest večer = večer to nemá cenu zkoušet. No a když se ostatní věci nemění, strava atd a ty mu zkoušíš dávat Vigantol v různý časy a dítě se začne pokaždý do 20 minut kroutit a řvát, tak je to podle mě celkem jasný, že ho bolí břicho z toho.
    KAERO
    KAERO --- ---
    IRINASH: jo. jak jsem psal, ja nechapu, jak jsou schopny rozlisit, ze puvodce boleni bricha je zrovna vigantol a ne bambilion dalsich veci (napolykany vzduch, nevhodna strava matky atd.).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Si matne pamatuju ze skoly, ze vetsinu rocni doby u nas slunecni zareni nedosahuje takove intenzity, aby to stacilo, pouze urcitou cast leta...
    IRINASH
    IRINASH --- ---
    KAERO: Nechci rozjíždět flame, ale vždyť to je napsaný i v příbalovým letáku, že Vigantol může způsobovat nadýmání a bolest břicha. Lidi to nečtou, že se to pořád tak řeší?
    KAERO
    KAERO --- ---
    XBAHNO: ok, tak si porid zimni dite, priprav si odbornou literaturu a pak se vrat diskutovat. dekuji.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    WANAH: Zrovna sem s tím jdu. :-) V zimě, v naší zeměpisné šířce, leda prd.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    XBAHNO: Matka drsoň jsem taky, ale vystavovat v mrazu miminu v nosítku ruce ven znamená především, že svinsky potáhne mně na krk a průdušky, takže ne-e. Ano, v kočárku by to šlo, ale ten není na ty krátké prosincové pochůzky zrovna nejpraktičtější.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TAPINA: Ja sem drson, dite vydrzi minimalne 2x tolik nez si jeho matka mysli - a to moje zena je na soucasny zensky pomery drson velikej. Deti mam kvetnovy, takze osobni zkusenost s ditetem narozenym na konci listopadu nemam a kdyz uz byla zima, tak byli deti uz patricne zodolneny. Ale jsem presvedcenej, ze to jde vcelku v pohode, i v kocarku na dite slunce sviti a par hodin tam vydrzi i na mrazu.
    Jako trend substituce Vigantolem chapu, znam matky(a ne malo, obavam se, ze je to spis vetsina) co tejden s ditetem ven nejdou, protoze je tam moc zima, pak tam moc fouka, pak tam prsi... Pak ten Vigantol dava smysl. Ale myslim si, ze to jde i jinak a snad i lepe.
    WANAH
    WANAH --- ---
    XBAHNO: Aby si vytvářel vit.D potřebuješ UVB. To v naší zemi v zimních měsících vzhledem ke sklonu dopadu paprsků není. Ani v létě to není hitparáda ráno a večer už se jenom opálíš. UVB neprochází ani mraky.
    Pak jsou další faktory, když se třeba každý den člověk myje teplou vodou a mýdlem snižuje schopnost kůže vytvářet vitamín.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Vceran jsem letmo zaslechl debatu s odpurcem ockovani a musim rict, ze me pri debate o spalnickach a z toho vyplynuly nasledujici fakta:
    No dneska to bez problemu vyleci nejaky leky. To, ze zadne neexistuji nebylo moc brano v potaz.
    Dalsi informace do debaty byla ta, ze je to nebezpecny pro ty chlapy, protoze muzou byt neplodni, tak jsem vysvetlil, ze priusnice jsou jina nemoc.

Tim jsem se radsi z debaty odklonil...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam