• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    EZOP
    EZOP --- ---
    FONTAN: Vsadím se ani jeden na obrázku nemá nejmenší tušení o kvantové teorii.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    nevim, cim jsem si zaslouzil tento fb post, ale...

JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    CORNELA: A baští jenom přírodní jogurt! Je ohleduplná, cituplná, duchaplná a Bůh ví, čeho všeho je ještě plná. Je posedlá cenou nemovitostí a život tráví ve starožitnictví, kde hledá výhodný koupě a pije víno. Nikdy ne pivo, že jo, vínečko! „Co si dáš k těm cornflakeům, zlato?“ „Dám si trochu vína, pusinko.“

A to všechno poznám z fotky :) Paní sice asi bude trochu píča, ale to by se dalo na základě komentů na FB a NYXu prohlásit o většině lidí. Rozhodně bych ale raději v klubu propagujícím zdravý rozum nezabíhal do frenologie, nebo psychologických rozborů podle fotky a nechal tyto disciplíny docentům university života na novinky.cz ;)
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HARDY: To je podvědomá obrana. nespasím svět před kreténama, co chčijou dítěti do nosu atp., tak se jim aspoň zpovzdálí vysmívám.
    CORNELA: Ta ženská je ještě větší vypatlo, než jsem si myslela.
    HARDY
    HARDY --- ---
    Já se jenom divim, že máte sílu to sledovat. Mě na tom akorát baví, že když někde o alterně mluvím, tak všichni haha, prdel, a když pak někdo doopravdy chce chcát dítěti do nosu, tak jsou z toho zděšený.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    CORNELA: Logo kluka, co si chčije na hlavu mi vypálilo otisk do sítnice.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    CORNELA: I toto jsem viděla, chjo.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Chlapec z jižní Moravy se nakazil tetanem, jeho matka odmítala očkování - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...vy/chlapec-nakazeni-tetan-odmitnuti-ockovani.A190926_105831_brno-zpravy_krut
    Někde v diskuzích jsem četla, že matka má místo mozku batikovaný triko.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    KAERO: A co teprve lidé, kteří provozují starobylou BDSM praktiku 'figging', ti mohou být v klidu ohledně kolorektálního karcinomu
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    KAERO: Nejen tam, žejo.
    KAERO
    KAERO --- ---
    GENTIANA: z toho muzeme vyvodit, zcela v duchu clanku, ze v indii nemaji rakovinu, protoze zazvor tam ji horem dolem.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Zázvor je 10 000krát účinnější než chemoterapie, potvrdila to nová studie - Flowee
    https://www.flowee.cz/...-zazvor-je-10-000-krat-ucinnejsi-nez-chemoterapie-potvrdila-to-novay-studie

Krásný příklad žvástů o ničem, inklůdyd, že bylinky nejsou patentované, ale prověřila je staletí. A ta studie se zabývala nikoli zázvorem, ale nějakým jeho sekundárním metabolitem, a to na buněčných kulturách.

Moody se samozřejmě posměje.
    UNSEEN
    UNSEEN --- ---
    SALVATOR: snesli by i avtip...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    ZUZKAOU: Všimli ste si někdy, že Aktip pozpátku je pitka?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    https://zpravy.aktualne.cz/...nu-lze-vykadit-neni-trestne-rozhod/r~4bb380a8ce5a11e988f50cc47ab5f122/

Policie odložila trestní oznámení na terapeutické centrum Aktip, které loni v červnu podal spolek Kverulant.
    SARGO
    SARGO --- ---
    KOCHANSKA_CH: Zatím jen obdivně hledí na pana kapacitu, co musí mít pravdu, když je to kapacita, a oblažuje příbuzenstvo řešením všech jejich problémů. Klasika. :-))
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    SARGO: Nechala si ho změřit?
    SARGO
    SARGO --- ---
    Pomoc. Maminka objevila homocystein. Určitě je lepší, když bude zobat vitamin B, než když bude popíjet bělidla, ale... fakt se to nedá léčit? :-/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam