• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VYHULENY_UFO: jestli to nebude autismus...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    GEISHA: ne nemyslel, jen reprodukuju, co mi rekla kolegyne. pry jeji dite po prvnim ockovani melo vyvojovej regres a doktorka jim rekla toto.
    nutno dodat, ze to jeji dite od dvou let umi psat a cist cisla a od tri let uz umi cist. Ona to samozřejmě spojuje s tim, ze nema znicenou nervovou soustavu hexavakcinou. Na autismus z očkování neveri. Tak jsem si rikal, ze se ji nebudu apriori smat a trochu se poptam.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: termín "křehká nervová soustava" jsem slyšela posledně od neuroložky v Motole, když tam malá skončila po febrilním kolapsu (že děti s křehkou nervovou soustavou mají speciální režim pro srážení horečky), takže to používají i doktoři, ale oni vědí o trochu líp, pro které případy :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GEISHA: antivaxeři používají tenhle termín.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    BRKODLAK: existuje, třeba u epileptiků - tam je očkovací kalendář velmi individuální a v případě negativních reakcí nebo jakýchkoli problémů se očkování odkládá a odkládá...
    reálně, u těchhle dětí dochází i k regresu po očkování, ovšem u těch dochází i k regresu po nemoci a tak, takže je to "očekávatelné"
    jsem značně pro-vax a mám dítě s epilepsií po prenatální mozkové příhodě, pediatra by ho nejradši neočkovala vůbec, neuroložka z toho měla dost bobky, ale protože jsem to dost tlačila a byla ochotná do toho rizika jít, tak dítě očkované mám, ale všechno o půl roku až rok a půl později, než by podle kalendáře mělo.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BRKODLAK: myslíš jako matka hysterka?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Kdyz uz se tu nakouslo antivax tema, reknete mi lide, existuje neco jako extremne citiliva nervova soustava, kvuli cemuz by nemohlo byt dite ockovane?
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Ach jo

Facebook is deleting pro-vaccine information from health departments and medical providers, while letting anti-vaccine conspiracy theories stay up.

Facebook Axed Pro-Vaccine Ads From Hospitals and Health Orgs, Let Anti-Vaxxer Ads Slip Through
    https://www.thedailybeast.com/...ads-from-hospitals-and-health-orgs-let-anti-vaxxer-ads-slip-through
    HARDY
    HARDY --- ---
    repost z vegety do sbírky
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    JAJITA: No to jsou veci... jsu to hledat
    JAJITA
    JAJITA --- ---
    BERUSKA_CA: v lázních jsem je dostávala a ač bolestivé, pomohly ;)
    GOR
    GOR --- ---
    BERUSKA_CA: Ted nejak nechapu... Plynove injekce jsou snad normalni schvaleny postup...?
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    Je tu nekdo z Teplic nad Becvou?

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HOWKING: Vole!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: tak to už vtipný není.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: no jo!

Obrázek je sice humor, ale realita zůstává

Postaráme se i o neočkované děti – Anglická zahrada
    http://anglickazahrada.cz/postarame-se-i-o-neockovane-deti/

original

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: to je něčí vtípek. Na jedné té fotce je dospělá osoba a dítě u hrobečku.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ZUZKAOU: Leprosárium :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    jinak je pochopitelně logické, že někdo zaplnil díru na trhu. A je fér že se hromadí na jednom místě a neohrožují třeba imunitně oslabené děti s očkováním-

No akosi...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    ZUZKAOU: What could go wrong…
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam