• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: A maliní se dá zoxidovat na čaj, kterej je lepší než pigi :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Vy se smějete, ale moje máti onehdá asi 3 hodiny rejpala pampelišky z celé zahrady, aby donesla kořeny kamarádce...ale teda stejně umřela.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: nikoliv, já su z prahy (včetně soustavy hrobů na Olšanech pro miminálně tři generace předků z obou stran!)

Ale tak jako mám tendenci zkoušet různé voloviny.

A teda pampeliška je lepší na "kafe" než žaludy. Ještě musím vyzkoušet upražit sušený šípkový semínka :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: nejsi ty ze Sudet?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    hele usušenej pampeliškovej kořen se dá upražit a namlejt na docela pitelnou meltu.
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: Přírodní multiminerál! Oni prostě instinktivně VĚDÍ. Jdu si do vnitrobloku nadloubat do skleničky :D
    FITH
    FITH --- ---
    CORNELA: No jo,ale ne koren...:o)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: třeba vyzařuje do vzdálenosti několika metrů
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: já ho nejím, je ve sklenici ve spíži. Asi.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: bodejť. máš kořen. rozpadnou se dřív, než se stačí uchytit
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    a jake trencle mate dneska vy na sve sexualni cakre?

Takže co myslíte? Ovlivňuje nás frekvence barvy, kterou nosíme denně třeba 16 hodin přímo na těle?⁣

KALHOTKY na základní a sexuání čakře, tedy na místech, která jsou zodpovědná za zakořenění, pocit bezpečí, kreativitu i hojnost, sexsppeal a PODPRSENKU na hrudníku v oblasti srdeční čakry a přímo na čakrách bradavek, které jsou energeticky prodlouženýma rukama vaječníků...?⁣

https://www.facebook.com/VedomyZivotVedomaMysl/

https://terezakramerova.cz

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kořen pampelišky mi tchýně poslala už asi před dvěma lety, jen rakovinu stále nemám.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: Pampeliškový čaj působí na rakovinné buňky, které se po jeho útoku začínají rozpadat do 48 hodin

myslim, ze uz sem dnes nikdo nic lepsiho nevlozi....
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANKITTY11: tak ty piksle morfinu apod. na banality jsou zrovna zdroj "v kterési FB skupině, když se zase zrovna řešily nemoci, doktoři a Systém, nebo tak někde". Čili v podstatě hospodské kecy. Samozřejmě, hospodské kecy jako teplé lidské příběhy citují i mediální mrdky a možná je to pravda a možná si to vymysleli.

Jinak, značná část mého moudra pochází ze SBM a tamních linků a tam jsem ochotná něco hledat, jinak platí totéž, nejsem ochotná platit si přístup do kde čeho jenom proto, abych někde v archivu mohla hledat, jestil tam nenapsali dlouhý článek o nadužívání opiátů včetně teplých lidských příběhů = hospodských keců.

Jinak, Nahradíme léky proti bolesti ezopíčovinama třeba zde
    https://sciencebasedmedicine.org/...science-sneaks-into-ohio-guidelines-for-non-drug-pain-treatment/
    Vymýšlíme blbiny, které ublíží závislejm, lidem s bolestma a vůbec tak nějak všem např. zde
    https://sciencebasedmedicine.org/how-to-make-the-opioid-epidemic-worse-in-pennsylvania/
    Téelpéčka hledat nebudu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZZZ: kontrasty čeho?

V tom linkovaném článku žádné ezo nevidím, je to prostě review různých studií, vypadá to metodicky cajk a neodporuje to pradávným poznatkům, že nežraní sraček zlepšuje metabolickou kondici. Zdravý životní styl není nic ezo, to právě šarlatáni a ezovegety tvrdí, že doktoři o tom nic neví, pacošům neumějí poradit atd. Ale vědí a umí, akorát neřeší s pacientama každý pšouk.

Mno, a to s válkou proti opiátům, to je jako obvykle složitější. Čímž neříkám, že je naprosto trestuhodné lhát, porušovat regule a na každé bebí lidem dávat hromadu opiátů. A taky po těch farmafirmách jdou jako po uzeným.
    Nicméně v pozadí je americký systém. Pro pojišťovnu je důležitý kvartální výnos a ono je levnější, když pacoš s bolavýma zádama nafasuje piksli léků, než kdyby měl tři měsíce chodit k fyzioterapeutovi. Totéž pro samoplátce - a co si budeme namlouvat, průměrný jouda ví houby o tom, že potřebuje cvičit. Taky, nějakých patnáct, dvacet let zpátky se zavedly guidelines, kdy se lékaři měli vyptávat lidí, jak je co bolí, což vedlo k větší spotřebě léků proti bolesti obecně, nejen opiátů. A k tomu americká válka proti drogám, podle které je každý feťák špína a má v té špíně pěkně zůstat, takže najít rozumnou pomoc je problém. No a historky z internetůch typu Na podvrtnutý kotník mi doktor napsal 60 tablet morfinu a já se divila, co mi to cpou, ale tak doktor říkal, že léky od bolesti podle potřeby, no, snědla jsem jeden a pak stačil ibáč, taky cosi naznačují.

Čímž neříkám, že tohle se v Evropě stát nemůže.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    bohuzel takove kontrasty podpokovaji duveru lidi v seriozni medicinu. ono je snadne smat se ezonesmyslum, ale bojovat proti zavedenym nesmyslum a casti svych kolegu, to uz chce odvahu a skutecny zajem o sve pacienty.

Vegetarian Diets and the Risk of Diabetes
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6153574/
    Vegetarian diets have been studied over the past few decades for their preventative and therapeutic effects on diabetes and may be more beneficial than medication for diabetes management.

Four big drug firms agree to $260m opioid payout hours before trial set to begin | US news | The Guardian
    https://www.theguardian.com/us-news/2019/oct/21/opioid-makers-drug-industry-trial-cleveland-ohio
    Four major pharmaceutical companies agreed to a multimillion-dollar payout over the US opioid epidemic on Monday, hours before a landmark federal trial in which they were facing accusations of a conspiracy to profit from addiction and death.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: původně jsem chtěla napsat, že lidi, co něco píšou na brzlík, budou mít větší problém než koronaviry (buď s patologem, pokud to budou praktikovat na sobě, nebo s policií, pokud na jiných)... ale pak jsem si vzpomněla, že brzlík je taková ta mrcha, co se do dospělosti zmenší, takže problém se redukuje na tu policii.
    Leda by to teda psali na brzlíky zvířecí a ty si věšeli na krk, dobrý řezník by je mít mohl, a to by, pravda, zabrat mohlo, protože k osobě, které na krku visí kus zahnívajícího masa, se radši nikdo nebude přibližovat :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ale uvidíte, že to bude fungovat a když to budete dodržovat a nikam nepoletíte, tak koronavirus nechytíte!

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam