• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARDYAž moc alternativní medicína - já konkrétně hodně koncentrovaně přednáším.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GENTIANA: ale úplně nejlepší bude si udělat kafe. Z robusty nebo arabicy :-)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Takže ze zkušenosti s pampeliškovým kořenem vyplývá, že ho nemám cpát kocourovi s hlínou ani bez, ale mám si udělat kafe. Ooook.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    FONTAN: Onehdá jsem narazila na tohle
    Sexuální typologie podle barev: Vaše nejoblíbenější barva o vás řeknei to, co nechcete! – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/...echcete?fbclid=IwAR3qFW1ARJs6PA7Byj0gT1jDZ9Y73htasJsF2kJSPEpB-h22Eh5PRAf8sj0
    a můj muž se strašně smál, že teda asi fakt musím být perverzní, když to píšou v novinách.
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: A maliní se dá zoxidovat na čaj, kterej je lepší než pigi :D
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Vy se smějete, ale moje máti onehdá asi 3 hodiny rejpala pampelišky z celé zahrady, aby donesla kořeny kamarádce...ale teda stejně umřela.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: nikoliv, já su z prahy (včetně soustavy hrobů na Olšanech pro miminálně tři generace předků z obou stran!)

Ale tak jako mám tendenci zkoušet různé voloviny.

A teda pampeliška je lepší na "kafe" než žaludy. Ještě musím vyzkoušet upražit sušený šípkový semínka :-D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ZUZKAOU: nejsi ty ze Sudet?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    hele usušenej pampeliškovej kořen se dá upražit a namlejt na docela pitelnou meltu.
    CNV
    CNV --- ---
    CORNELA: Přírodní multiminerál! Oni prostě instinktivně VĚDÍ. Jdu si do vnitrobloku nadloubat do skleničky :D
    FITH
    FITH --- ---
    CORNELA: No jo,ale ne koren...:o)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: třeba vyzařuje do vzdálenosti několika metrů
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BALAENA: já ho nejím, je ve sklenici ve spíži. Asi.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    MAR_TINA: bodejť. máš kořen. rozpadnou se dřív, než se stačí uchytit
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    a jake trencle mate dneska vy na sve sexualni cakre?

Takže co myslíte? Ovlivňuje nás frekvence barvy, kterou nosíme denně třeba 16 hodin přímo na těle?⁣

KALHOTKY na základní a sexuání čakře, tedy na místech, která jsou zodpovědná za zakořenění, pocit bezpečí, kreativitu i hojnost, sexsppeal a PODPRSENKU na hrudníku v oblasti srdeční čakry a přímo na čakrách bradavek, které jsou energeticky prodlouženýma rukama vaječníků...?⁣

https://www.facebook.com/VedomyZivotVedomaMysl/

https://terezakramerova.cz

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kořen pampelišky mi tchýně poslala už asi před dvěma lety, jen rakovinu stále nemám.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HOWKING: Pampeliškový čaj působí na rakovinné buňky, které se po jeho útoku začínají rozpadat do 48 hodin

myslim, ze uz sem dnes nikdo nic lepsiho nevlozi....
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANKITTY11: tak ty piksle morfinu apod. na banality jsou zrovna zdroj "v kterési FB skupině, když se zase zrovna řešily nemoci, doktoři a Systém, nebo tak někde". Čili v podstatě hospodské kecy. Samozřejmě, hospodské kecy jako teplé lidské příběhy citují i mediální mrdky a možná je to pravda a možná si to vymysleli.

Jinak, značná část mého moudra pochází ze SBM a tamních linků a tam jsem ochotná něco hledat, jinak platí totéž, nejsem ochotná platit si přístup do kde čeho jenom proto, abych někde v archivu mohla hledat, jestil tam nenapsali dlouhý článek o nadužívání opiátů včetně teplých lidských příběhů = hospodských keců.

Jinak, Nahradíme léky proti bolesti ezopíčovinama třeba zde
    https://sciencebasedmedicine.org/...science-sneaks-into-ohio-guidelines-for-non-drug-pain-treatment/
    Vymýšlíme blbiny, které ublíží závislejm, lidem s bolestma a vůbec tak nějak všem např. zde
    https://sciencebasedmedicine.org/how-to-make-the-opioid-epidemic-worse-in-pennsylvania/
    Téelpéčka hledat nebudu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    JAZZZ: kontrasty čeho?

V tom linkovaném článku žádné ezo nevidím, je to prostě review různých studií, vypadá to metodicky cajk a neodporuje to pradávným poznatkům, že nežraní sraček zlepšuje metabolickou kondici. Zdravý životní styl není nic ezo, to právě šarlatáni a ezovegety tvrdí, že doktoři o tom nic neví, pacošům neumějí poradit atd. Ale vědí a umí, akorát neřeší s pacientama každý pšouk.

Mno, a to s válkou proti opiátům, to je jako obvykle složitější. Čímž neříkám, že je naprosto trestuhodné lhát, porušovat regule a na každé bebí lidem dávat hromadu opiátů. A taky po těch farmafirmách jdou jako po uzeným.
    Nicméně v pozadí je americký systém. Pro pojišťovnu je důležitý kvartální výnos a ono je levnější, když pacoš s bolavýma zádama nafasuje piksli léků, než kdyby měl tři měsíce chodit k fyzioterapeutovi. Totéž pro samoplátce - a co si budeme namlouvat, průměrný jouda ví houby o tom, že potřebuje cvičit. Taky, nějakých patnáct, dvacet let zpátky se zavedly guidelines, kdy se lékaři měli vyptávat lidí, jak je co bolí, což vedlo k větší spotřebě léků proti bolesti obecně, nejen opiátů. A k tomu americká válka proti drogám, podle které je každý feťák špína a má v té špíně pěkně zůstat, takže najít rozumnou pomoc je problém. No a historky z internetůch typu Na podvrtnutý kotník mi doktor napsal 60 tablet morfinu a já se divila, co mi to cpou, ale tak doktor říkal, že léky od bolesti podle potřeby, no, snědla jsem jeden a pak stačil ibáč, taky cosi naznačují.

Čímž neříkám, že tohle se v Evropě stát nemůže.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam